Koti Uutisia Ensi-ilta Etelä-Afrikan valkoisten kansanmurhasta kertovalle dokumentille maaliskuussa

Ensi-ilta Etelä-Afrikan valkoisten kansanmurhasta kertovalle dokumentille maaliskuussa

4

Kansallinen Vastarinta on aiemmin kirjoittanut ruotsalaisesta tekeillä olevasta Boer Project -dokumentista. Dokumentin tarkoitus on suunnata valokeilat valkoisten hälyttävään tilanteeseen Etelä-Afrikassa. Projektin takana ovat Palaestra Media sekä valtiotieteilijä Jonas Nilsson.

Etelä-Afrikka on jo useita vuosia ollut Nilssonin erityinen kiinnostuksen kohde. Paitsi tämä, hänellä itsellään on pitkä historia kansallismielisessä liikkeessä. Boer Project -dokumentti on tullut nyt valmiiksi, ja sen ensinäytös on Tukholmassa 17. maaliskuuta. Liput maksavat 200 kruunua (noin 20 euroa), ja hintaan sisältyy myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Paikkojen määrä on rajoitettu. Lippuja on saatavilla Logik Förlagin kautta: https://www.logik.se/Produkt/biopremiar-boerproject/

Uuden dokumentin trailereita katsottavissa tästä:
Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti tulee kv levitykseen, aihe kun sattuu kiinnostamaan…

  2. Kuten tämän dokumentin traileriuutisessa kommentoin, on tämä brutaali ja järjetön väkivalta myös keskiluokkaisten ja hyvin tienaavien värillisten ongelma. Pistäkää hakuun “Mhlengi Gwala” niin löytyy yksi esimerkki.

    Useimmiten tällaisen käsittämättömän teon takana ovat siirtolaiset, laittomat sellaiset. Paikallisilla on vielä jonkin verran itsetuntoa jäljellä, mutta pelkään pahoin että nerokkaan uuden presidentin ja hänen loistavien maareformi-ideoidensa ansiosta sekin tullaan tuhoamaan. Lippaita täytellen…

Comments are closed.