Koti Uutisia Ennuste: Ison-Britannian itsenäisyyspuolueelle 38 % EU-vaaleissa

Ennuste: Ison-Britannian itsenäisyyspuolueelle 38 % EU-vaaleissa

9

UK_Ukip3

ComResin ja ITV:n tekemän kyselyn mukaan Ison-Britannian itsenäisyyspuolue UKIP saisi jopa 38 prosenttia eurovaaleissa. Työväenpuolueelle povataan 27 prosentin kannatusta.

Itsenäisyyspuoluetta pidetään oikeistopopulistisena, EU-vastaisena ja rasistisena.

Lähde: TopConservativeNews.com

9 KOMMENTIT

 1. “Itsenäisyyspuoluetta pidetään oikeistopopulistisena, EU-vastaisena ja rasistisena.” Sittenhän se on oikea puolue lihaasyövälle valkoiselle heteromiehelle.

 2. Toivottavasti tämä ei ole valtaapitävien varjopuolue kuten Persut Suomessa. “Loaded with blanks”. Tällä tavoin saataisiin helposti kanavoitua eriävät mielipiteet omien etujen ajamiseen. Kyllähän Persut lehtereillä kovaa kritiikkiä antoivat ja antavat mutta kun oikeasti katsoo mitä on saatu aikaiseksi, niin ei mitään joka olisi horjuttanut valtaapitävien asemaa.

  Siksi, on aina hyvä tuntea ne tahot joita tukee.

  Mikäli tämä Englantilainen itsenäisyspuolue on ihan oikea puolue joka ajaa omaa asiaansa, on se kunnioitettava teko. Nimittäin, tänä päivänä jolloin Monarkia on horjumassa ja kansa ei tahdo tasitella kuningattaren puolesta, Englannin vaikutusvallan väheneminen EU:ssa ei olisi huono asia. Kun siihen yhdistetään Ranskalaiset Nationalistit yhdessä Saksan Kolmannen tien ja Kreikan kultaisen aamunkoiton kanssa, on meillä EU:ssa ihan uusi ryhmä. Joka ei hymistele pankkiirien ja globalistien suunnitelmille. Ja toivottavasti siihen ryhmään saadaan yksi tai kaksi edustajaa Suomesta.

  • Muutoin hyvä, mutta veikkaan vain noidenkin puolueiden luupahtavan heti kun saavat enemmän valtaa. Kotimaiset persuthan antavat tästä meille hyvän esimerkin. Kyllä se demokratia osaa tukahduttaa kaikki raikkaat tuulet!

  • Ukip ajaa eroa EUsta. Muuten on kapitalistinen kuten PerusS. Verrattuna Suomen ipuun, niin englannin ipussa on kuitenkin maahanmuuttovastaisia ja jopa holokaustin kieltäjiä. Persuissa ei holokaustin kieltäjiä ole ollut ja kaikki rasistit ovat saaneet kenkään paitsi Halla-aho.

  • Vaikea Persujen on saada mitään aikaan, jolleivat saa yli 50% äänistä. Niitä ei huolita hallitukseen muuta kuin jos luopuvat kaikista keskeisistä periaatteistaan.

  • Jep, ei taida olla antisiinonisteja kuin Jobbik ja kultainen sarastus

 3. Se, että jotain on todella pahasti pielessä, on nähtävissä siitä, että valtapuolueilla ei ole mitään asia-argumentteja. He eivät kykene kohtaamaan kansallismielisten protesteja millään vasta-argumenteilla, millään asia-argumenteilla eikä heillä ole vaihtoehtoja tarjottavanaan. On vain uhkailua, pelottelua, kauhukuvien maalaamista ja kompromettointia. Ja juuri tästä kansallismieliset tykkäävät. Kansallismieliset ovat tottuneet faktoihin ja kohtaamaan faktat faktoilla. He eivät niinq voisi vähempää välittää politiikan normaalista kielenkäytöstä. Heille nuo uhkailut, pelottelut ja natsikortit ovat vain heikkouden osoituksia.

Comments are closed.