Koti Uutisia Kotimaa Ennätysmäärä kansanpettureita ei aio asettua ehdolle tulevissa vaaleissa

Ennätysmäärä kansanpettureita ei aio asettua ehdolle tulevissa vaaleissa

8
Cai-Göran Alexander Stubb.

Suomen tulevista eduskuntavaaleista jää pois ennätysmäärä kansanpettureita. Jopa 36 istuvaa “kansanedustajaa” aikoo jättäytyä pois tulevista vaaleista. Eniten vanhoja sionisteja ja muuta korruptoitunutta sakkaa jää pois keskustapuolueen riveistä.

Monella on taustallaan vuosikymmeniä kansanvihaa, ja heidän jättäytymisensä pois vaaleista voi asiantuntijoiden mukaan aiheuttaa useille puolueille “katastrofin” vaalipiireissä ympäri maan.

Huolta kansan ei kuitenkaan kannata kantaa kansanvihaajien menettämisestä. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä eduskunnasta poistuvat kansanpetturit korvataan uusilla omaa etua ajavilla henkilöillä.

Lähde: Ilta-Sanomat

8 KOMMENTIT

 1. Kiitos vaan Suomesta jonka teitte.

  Samaan ojaan ei toisen kerran astuta, vai miten se meni?

 2. Tämäkin “ajokoira-lookilla” varustettu “edustajamme” aikoo nyt EU:n komissaariksi. Mitenkäs ne irlantilaiset sanoo… “could be worse not much but could be”.

 3. Onhan heillä … Ei, ei. Omaa äitiä, vaan se kaikkein tärkein! Sopeutumiseläke, jolla lompakon “ohitusleikkaus” tehdään tehottomaksi ja “ylensyönti” saa jatkua pidikkeettömästi, sillä onhan vankkurien päältä huijaus -tippoja suureen ääneen myyneiden puoskareiden ja konitohtoreiden elettävä tässä rosoisessa maailmassa sen kansan keskuudessa eli tuttavallisemmin keropäiden, joista on saanut olla kaukana monen monetuista vuotta pelkäämättä, että saa kirppuja ja muita syöpäläisiä.

 4. Stubb ilmoittaa pyrkivänsä kalifiksi kalifin paikalle puolustaakseen liberaaleja Eurooppalaisia arvoja. Enpä tiennyt, että islam, globalismi, sionismi, pankkimafian vallan tuki ja pönkäys sekä Euroopan täyttäminen luku- ja kirjoitustaidottomilla passinsa hukanneilla (mutta iPhonensa säilyttäneillä) karvaisilla lapsilla edustavat Eurooppalaisia arvoja.

  Jos ei Kansan Yhtenäisyys-puoluehanke toteudu, pitänee jatkossakin äänestää Aku Ankkaa ja Adolf Hitleriä, vaikkei kumpikaan todennäköisesti tule valituksi.

  • Johan tuolle hevosnaamalle pedattiin hyvä paikka Sososin kioskissa, joten siinä oiva ponnahduslauta parlamenttiin, meriitit ovat kohdallaan.
   Muillekkin on erikokoisia hillotolppia jaossa, siksi eivät lähde enää ehdolle.
   “Uudistuminen” on vain silmänlumetta, tasapäät luulevat asioiden muutuvan, mutta syvemmälle suohon vain mennään, nyt astuu hyvin alustettu leegio, joilla on aivan uudet ja vankat taidot ryssiä kansan asiat entistä huonommiksi.

Comments are closed.