Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Englannin National Action julkisuudessa

Englannin National Action julkisuudessa

6

naslidetemplate7

Englantilainen kansallismielinen ryhmittymä National Action järjesti viime lauantaina Birminghamin keskustassa tapahtuman, jonne oli kutsuttu puhumaan edustajia myös Sigurdista, Western Springistä ja British Movementista.

Fyysiseen harjoitteluun ja perinteiseen eurooppalaiseen elämäntapaan keskittyvän Sigurdin edustaja puhui tärkeydestä kyetä puolustamaan itseään poliittisten vastustajien hyökkäyksiltä. Hän jatkoi edelleen siihen, että keskittymisestä kunnon kohottamiseen on hyötyä sekä yksilölle itselleen että yhteisölle. Tämän jälkeen seurasi kyselytunti koskien tulevaa Culture Camp -harjoitteluleiriä ja sitä, millaista treeniä taistelijat ovat suosineet esimerkiksi Ukrainassa.

Tilaisuuden seuraava puhuja oli Max Musson Western Springistä. Hänen puheensa käsitteli muun muassa National Actionin edistymistä tähän päivään asti ja näkemystä siitä, kuinka eri kansallismieliset ryhmät voivat lyöttäytyä yhteen suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Tapahtuman viimeinen puhuja oli Steve Frost British Movementista. Frost keskittyi puheessaan keinoihin, joilla British Movement rakentaa kansallissosialistista vastakulttuuria. Lisäksi hän kertoi ihmisille, miksi kansallissosialismi on ainoa oikea ratkaisu Englantia koettelevien ongelmien parantamiseen. Nauhoituksen Frostin puheesta voi kuunnella täältä.

Englannin National Action -järjestö on ollut viime aikoina Euroopan kansallismielisen liikkeen kuumimpia puheenaiheita. Kyseessä on ehdottoman radikaali ryhmä, joka keskittyy katutoimintaan sekä opiskelijoiden rekrytoimiseen. Brittiläisen kansallismielisyyden vanha polvi on alkanut harmaantua, eikä menestys ole ollut huimaavaa edes vaaleissa. Kadut on viime vuosina jätetty lähes kokonaan maahanmuuttajille sekä vasemmistolaisille. National Action on kertonut muuttavansa tämän.

Culture Campin mainos.
Culture Campin mainos.

namirror

naetelaafrikka
NA vastustamassa Etelä-Afrikan valkoisten kansanmurhaa.

NA on saanut paljon huomiota valtamedioissa rohkeiden mielenosoitustensa, yliopistotoiminnan sekä erittäin provosoivan materiaalinsa vuoksi. Tänä kesänä vasemmistolainen Sunday Mirror julkaisi skandaaliartikkelin “Hitleriä rakastavasta” ryhmästä, jonka tavoitteena on Ison-Britannian “etninen puhdistus”. NA ei ole yrittänytkään vanhojen kansallismielisten brittipuolueiden tavoin peitellä näkemyksiään rodusta, kansainvälisestä kapitalismista tai juutalaisista, vaan on iskenyt nuoruuden vimmalla kaikkia Euroopan vihollisia vastaan. NA:n tavoitteena on rakentaa eri puolille maata radikaaleja opiskelijayhteisöjä ja vaikuttaa näin nuorten valkoisten ajatteluun.

NA ilmoittaa esikuvikseen muun muassa Itä-Euroopan ja etenkin Venäjän kansallismieliset yhteisöt, kuten White Rex ja Wotan Jugend. Ne ovat kyenneet tavoittamaan aktiivisia nuoria radikaalin sanomansa ja esimerkiksi kamppailu-urheilun avulla. Ne eivät ole osa konservatiivista oikeistoa, eivätkä ne pelkää yhteiskunnan antamia leimoja. Ei ihme, että National Action on kiinnittänyt kansallissosialistien huomion myös Pohjoismaissa!

 

 

 

Maria Pöysti

6 KOMMENTIT

  1. Hyvältä vaikuttaa, ja suunta on oikea! Briteissä onkin ollut kovin hiljaista aikaisemmin.

  2. Ei toivoisi englannille huonoa tulevaisuutta, kuitenkin yksi mielenkiintoisimmista kulttuureista.
    Parantaa päivää kuulla tällaisia uutisia maailmalta.

  3. Seurasin National Actionia hitusen aikaa Jewbookissa. Sokerivuoren Make ei tykännyt joten sivu poistettiin.

  4. Kiitokset mielenkiintoisesta tekstistä. Itsellä onkin ollut nämä radikaalimmat ja rotutietoisemmat Englantilaiset ryhmät vähän pimennossa. UKIP ja BNP ovat tietysti tuttuja mutta ne taitavatkin olle enemmän tai vähemmän “kosheria”…

  5. Benkku on hyvä jätkä, joka on tajunnut että poliitikkojen “nationalistien” mielistely ja selkärangattomuus on perseestä, ja Brittien nationalistit kaipaavat suurta imagonmuutosta. Suosittelen lukemaan national-action.info:sta erinoimaiset artikkelit etusivulta, näistä on suurta hyötyä myös suomalaisille. Vilkaiskaa ihmeessä, varsinkin Attackin viimeinen numero on eriomaista työtä.

Comments are closed.