Koti Uutisia Englannin juutalaisjärjestöt vaativat kansallismielisten julistamista terroristeiksi

Englannin juutalaisjärjestöt vaativat kansallismielisten julistamista terroristeiksi

7

uk_na_darlington2

Käyttäen tekosyynä Jo Coxin kuolemaa Englannissa juutalaiset ja antifasistiset järjestöt ovat vaatineet kansallissosialistisen National Actionin julistamista terroristijärjestöksi, mikä tekisi laittomaksi järjestöön kuulumisen ja rekrytoinnin.

Luonnollisesti uusi noitavaino kohdistuu vain kansallismielisiin – värillisten ja juutalaisten vihajärjestöt jäävät täysin koskemattomiksi. Esimerkki on Hizb ut-Tahrir, joka julistaa avoimesti tavoittelevansa islamilaista kalifaattia Englantiin. Toinen esimerkki on kommunistinen PKK, joka on syyllistynyt murhiin ympäri Eurooppaa. Merkitystä ei näytä olevan sillä, ettei yhtään National Actionin jäsentä ei ole ikinä tuomittu väkivaltaisista rikoksista tai edes ilkivallasta.

Lukuisten tuloksettomien etsintöjen lisäksi poliisi on tällä hetkellä pidättänyt National Actionin edustajan Jack Renshawn epäiltynä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta puheen takia kansallismielisessä tapahtumassa. Tämän lisäksi Merseysiden poliisi on pidättänyt anonyymin aktivistin, joka korvasi islamistien propagandaa kansallismielisellä materiaalilla sen jälkeen kun Liverpoolin kaupunginhallitus tuomitsi liikkeen kampanjan.

Valtion silmissä värilliset eivät voi syyllistyä vihapuheeseen, ainoastaan valkoiset englantilaiset. Tarrojen levittämisestä voidaan Englannissa antaa korkeintaan seitsemän vuoden vankeustuomio. Poliisin mielestä hyväksyttävää olisi esimerkiksi tämä muslimien pamfletti toisin kuin tämä NA:n “terrorismiin kiihottava propaganda“.

Toinen juutalaisjärjestö Community Security Trust on myös osallistunut jälleen kansallismielisten vainoamiseen. British National Partyn vainoamisessa kunnostautunut kansallismielisiä vihaava juutalaisjärjestö on tällä kertaa ottanut National Actionin tähtäimeensä ja koettaa painostaa sisäministeri Amber Ruddia julistamaan National Actionin terroristeiksi.

Britannia on kohdistanut kansallismielisten vainoja myös alaikäisiin: Daily Mail uutisoi otsikolla “Hitler-nuorten paluu!”, että opettavat ovat ilmiantaneet sosiaaliviranomaisille “äärioikeistolaisesta ajattelusta” yli 300 lasta, joista nuorimmat ovat alle kymmenvuotiaita. Tämä on paikoittain enemmän kuin mitä ääri-islamia kannattavista oppilaista on tehty ilmoituksia viranomaisille.

Britannian hallitus on jopa julkaissut opettajille interaktiivisen opetustyökalun, jonka tarkoitus on opettaa tunnistamaan äärioikeistolaiset radikaalit peruskoulun luokkahuoneissa.

Yllä: juutalaisjärjestö Campaign Against Antisemitismin propagandavideo National Actionia vastaan.

 

Lähteet: National Action, Daily Mail, Antisemitism.uk, The Jewish Chronicle

7 KOMMENTIT

 1. Milloin ihmiset herää tähän hulluuteen? Milloin loppuu foliohatuksi syyttäminen, kun joku kertoo juutalaisten toiminnasta?

  • Massat herää varsin hitaasti, mutta kun lumipallon saa pyörimään niin se kyllä kasvaa.

  • Sen jälkeen kun joka ikinen Erkko, Bonnier, Hjörne, Klein ja Aschberg tunnustetaan kansanvihollisiksi ja syöstään mediakoneiston vallasta. Mutta kuten Goebbels totesi, juutalaisen median hyökkäys yksilöä tai liikettä kohtaan on vain varma merkki tämän oikeamielisyydestä.

 2. hyvää ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ nyt sitten kaikille lukioille eli 99 vuosi alkamassa, toivotaan että tämä tois meille selvyyttä tähä vaikeaan tilanteeseen !

 3. Jutkut voivat veistää itselleen “Kaarnalaivan” ja räpiköidä Israeliin. Yksikään Länsimaa EI kaipaa TEITÄ!!!

 4. “Natsi” ja “natsimi” ovat JUUTALAISEN Konrad Heidenin 1920-luvulla luomia poliittisia epiteettejä, joiden tarkoitus oli loukata ja halventaa Hitleriä, NSDAP:tä ja kansallissosialismia. Saksan kansallissosialistit siis pitivät tätä sanaa LOUKKAAVANA sen etymologian perusteella, eivätkä KOSKAAN itse käyttäneet itsestänsä sanaa “natsi”. Älä sinäkään käytä, ellet halua olla sionistien sätkynukke ja pelle.

  Joku MV:ssä hyvin jo kirjoittikin, että seuraavat natsihuutelijat voi periaatteessa haastaa kunnianloukkauksesta tämän juutalaisten keksimän ja juutalaisen lehdistön levittämän sanan loukkaavasta käytöstä‼

  Sanan “rasismi” taas keksi JUUTALAINEN Leon Trotsky (oik. Lev Davidovich Bronstein). Ymmärtäkää nyt, hyvät ihmiset, että juutalaiset ovat pelkkiä valehtelijoita, murhaajia ja rikollisia koko tunnetun historian ajalta!

 5. No mitäpä tästä. Hälssingin paskalehti syyttää Eppua siitä että hän olisi juossut maahan sylkäisseen miehen perään ja potkinut tämän hengiltä. Minen usko. Tämä viikkoa myöhemmin kuollut oli omien kavereittensakin mukaan väkivaltainen, aina hörhöissään ollut nisti jolta saattoi odotta ihan mitä tahansa. Jos ja kun nyt Eppu tästä tuomitaan, niin osoite olis hyvä saada. Pistän ainakin paketin kaffeeta, ettei tartte ihan pokapohjilta lähtee.

Comments are closed.