Koti Uutisia Energiajuomien epäillään johtaneen teinitytön kuolemaan

Energiajuomien epäillään johtaneen teinitytön kuolemaan

3

Yhdysvaltain Arizonassa asunut 16-vuotias Lanna Hamann oli kavereidensa kanssa matkalla Meksikossa viime viikolla. Hamannin ystävien mukaan tämä oli viettänyt lauantain rannalla juoden koko päivän pelkkiä energiajuomia. Samana iltana hän oli yllättäen saanut sydänkohtauksen ja kuollut. Meksikolaislääkärit vahvistavat tiedon.

Ei ole tietoa, mitä energiajuomaa hän tarkalleen ottaen oli juonut tai kuinka paljon. Hän oli kuitenkin nuori ja hyvässä kunnossa oleva teini, joten yhtäkkinen ilman syytä tuleva sydänkohtaus on hyvinkin epätodennäköinen.

Hamannin perhe on perustanut lahjoituksia vastaan ottavan rahaston saadakseen tyttärensä ruumiin takaisin Arizonaan. Ruumiin kuljettaminen Meksikosta maksaa noin 13 000 dollaria eli reilut 9 500 euroa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun energiajuomien väitetään olevan syynä kuolemaan. Viime vuonna kalifornialaisteinin perhe haastoi Monster-energiajuomaa valmistavan yhtiön oikeuteen syyttäen sitä poikansa kuolemasta. Samana vuonna brooklynilaismiehen perhe haastoi Red Bull -juomaa valmistavan firman oikeuteen, kun mies oli kuollut juotuaan Red Bullia ja pelannut koripalloa samaan aikaan.

Lähde: The Huffington Post

3 KOMMENTIT

  1. Harmi että energiajuomat ovat kiistattomasti haitallisia, jopa vaarallisia mutta niin hyviä! Energiajuomien ominaismakuun jää koukkuun.

  2. Lyrica niminen epilepsialääke toimii joidenkin energiajuomien kera, niin että vaikutus on lähes sama kuin amfetamiinilla. Lapsukaiset ovat oppivaisia.
    Tämän tiedon kertoi kivunhoidon erikoislääkäri,etten vaan juo energiajuomaa lääkkeen kanssa, koska määräsi Lyricaa minulle sairauteni hoitoon.
    En ole edes maistanut energiajuomaa, ellei kahvia lueta sellaiseksi.

Comments are closed.