Koti Uutisia Enemmistö Tanskan “yksin saapuvista pakolaislapsista” osoittautuu aikuisiksi

Enemmistö Tanskan “yksin saapuvista pakolaislapsista” osoittautuu aikuisiksi

7
Esimerkki siitä, miltä "yksin saapuva pakolaislapsi" saattaa näyttää.
Esimerkki siitä, miltä “yksin saapuva pakolaislapsi” saattaa näyttää.

Copenhagen Post -sanomalehden mukaan yli puolet turvapaikkaa hakeneista niin sanotuista yksin saapuvista pakolaislapsista, jotka tulivat Tanskaan vuosina 2011 ja 2012, oli yli 18-vuotiaita. Lehti käytti lähteenään valtiollisen oikeuslääketieteen laitoksen lääkäreitä, jotka määrättiin valvomaan väärinkäytöksiä.

“Valtion lääkäreiden mukaan 327 henkilöä 637:stä vuosien 2011 ja 2012 välillä turvapaikkaa hakeneesta henkilöstä valehteli olevansa alle 18-vuotiaita”, lehti kirjoitti. Tämä luku (51 prosenttia) oli vielä korkeampi vuoden 2013 neljän ensimmäisen kuukauden aikana, jolloin 34 kaikkiaan 43:sta “yksin saapuvasta pakolaislapsesta” osoittautui aikuisiksi. Tämä merkitsee 79:ää prosenttia.

Copenhagen Postin mukaan “yksin saapuvat pakolaislapset” saavat enemmän etuuksia ja heidän on helpompaa saada myönteinen päätös turvapaikalle Tanskassa.

Lähteet: Nordfront.se, Copenhagen Post

7 KOMMENTIT

  1. Sama ongelma on myös muissa Pohjoismaissa ja varsinkin Ruotsissa. Ruotsin valtio antaa näille luusereille jopa kartanoita asunnoiksi, käy ilmi tästä videosta: http://www.youtube.com/watch?v=rR4UNyhU8Qw. Ja vielä Tanskasta ihmettelen sitä, että miksi Tanska edes ottaa näitä luusereita vastaan?

    • Sama tulee tapahtumaan Suomessa, jos nyt Vantaan Sanomia uskoo missä kauhisteltiin kuinka somaliperheille ei ole tarpeeksi isoja asuntoja koko perheen kokoon nähden (vain 10 neliötä per henkilö) Saatana! Helsingissä opiskelijat muuttavat 10-neliöisiin yksiöihin taikka asuntoloihin ihan mukisematta.

      • Tuo somalien lelliminen on niin väärin! Italiassa nuo mitäänsaamattomat luuserit makaisivat kaduilla ja nukkuisivat siltojen alla. Italiassa maahantunkeutujat eivät saa mitään sossusta ja taloista nuo lusmut voivat vain unelmoida.

Comments are closed.