Koti Uutisia Ulkomaat Enemmistö ranskalaisista uskoo juutalaisten salaiseen maailmanvaltaan

Enemmistö ranskalaisista uskoo juutalaisten salaiseen maailmanvaltaan

5

Ranskassa asuvien juutalaisten opiskelijoiden liitto UEJF teetti tutkimuksen ranskalaisten asenteista juutalaisia ja Israelin roistovaltiota kohtaan. Tutkimuksessa piti vastata, kuinka vahvasti on samaa mieltä väitteestä “Sionismi on kansainvälinen liikehdintä, joka haluaa hyväksikäyttää maailmaa ja yhteiskuntia juutalaisten hyväksi”. 53 prosenttia vastaajista oli “täysin samaa mieltä”. Puolet vastaajista myös piti sionismia “rasistisena liikkeenä”.

Noin 26 prosenttia vastaajista piti antisemitististä Israel-boikottia oikeutettuna, kun taas 38 prosenttia vastaajista piti roistovaltio Israelin koko olemassaoloa antisemitismin lähteenä.

57 prosenttia vastaajista kuvaili Israelia “uhaksi Lähi-idän tasapainolle”. 51 prosenttia vastaajista taas näki Israelin teokratisena valtiona. Roistovaltio Israelia piti “normaalina valtiona” 48 prosenttia vastaajista ja demokraattisena valtiona 46 prosenttia vastaajista.

Tutkimuksen tulokset sekä lisääntynyt antisemitismi ovat herättäneet suurta huolta Ranskan juutalaisyhteisössä. UEJF:n presidentti Sacha Ghozlan näkeekin tutkimustulosten syynä ranskalaisväestön heikon tietämyksen siitä, mitä juutalaisuus ja sionismi tarkoittavat. Hän on huolissaan etenkin nuorten asenteista juutalaisuutta kohtaan.

Lähde: Breitbart

5 KOMMENTIT

  1. Todella mielenkiintoista dataa. Useinhan väitetään juutalaiskriittisyyden olevan pelkkä marginaali-ilmiö. Kyse on valtavirtaisesta ajattelusta. Valtamedian valheimperiumi on luhistumassa.

  2. Vaikka Ranska onkin käytännössä hukkunut matuählämisteihin on siellä sentään jotkut realiteetit tiedossa.

    • sepä se, ählämithän tunnetusti vihaavat juutalaisia avoimesti, ehkäpä lisääntynyt juutalaisvastaisuus johtuu sekä matuista, että kantaväestön heräämisestä. hyvä niin. juutalaiset toivon mukaan itse tuhoavat itsenä, omalla typeryydellä.

  3. Olettaisin että ttukimukseen osallistuneista hyvin suuri osa on ollut ortodoksijuutalaisia, heistä kun ei pidetä israelissakaan suorapuheisuutensa vuoksi.
    YK:in antoi joskus -60 luvulla lausunnon, että sionismi on rasistinen juutalaisuuden muoto, mutta muutaman vuoden päästä perui lausuntonsa (todennäköisesti painostuksen alla).

  4. Alkaa rahanvaihtajilla ja koronkiskureilla kohta puntti tutista kun da goyim know – tästä syystä tarvitaan äkkiä se kolmas maailmansota jotta saadaan ohjattua huomio muualle! Kirsikkana kakun päällä WW3:ssa on tietysti se että saadaan taas miljoonia valkoisia eurooppalaisia tapettua sodassa. Niin ja tietysti lisää pakolaisia eurooppaan. Kyllä siinä on se suurin syy miksi näitä maailmansotia halutaan, ovat tehokas tapa goyim karjan harvennukseen.

Comments are closed.