Koti Uutisia Emil Hagbergiä ja juutalaislausunnoista vangittua kansallissosialistia haastateltu verkkoradiossa

Emil Hagbergiä ja juutalaislausunnoista vangittua kansallissosialistia haastateltu verkkoradiossa

1

UK_emil-hagberg

Brittiläinen kansallismielinen Voice of Albion -verkkoradio-ohjelma on haastatellut Ruotsin Vastarintaliikkeen Emil Hagbergiä sekä kansallissosialistisen National Actionin Garron Helmiä.

Hagbergin haastattelu käsittelee muun muassa Ruotsin historiaa, Vastarintaliikettä sekä Kärrtorpin yhteenottoa. Hagberg kertoo ohjelmassa myös Ruotsin Vastarintaliikkeen tulevaisuudensuunnitelmista. Kuuntele haastattelu täältä!

UK_freegarronhelm

Englantilainen Garron Helm kertoo puolestaan siitä, kuinka kansallissosialistinen radikalismi lisää suosiotaan englantilaisnuorison keskuudessa. Hän kertoo myös Englannin viranomaisten toiminnasta sekä saamastaan vankeustuomiosta. Helm tuomittiin, sillä hän oli kutsunut juutalaistaustaista vasemmistolaiskansanedustajaa juutalaiseksi. Kuuntele haastattelu täältä! Lisäksi National Action on haastatellut Helmiä; englanninkielisen haastattelun voi lukea täältä.

 

Lue myös: Kansallissosialistien haastatteluja

1 KOMMENTTI

  1. Kansallissosialismin nousu brittiläisen nuorison keskuudessa oli yllätys. Muutaman britin tunnen, ja he kuvailevat yhteiskuntaansa ja nuorisoa sanalla “degenerated”.

Comments are closed.