Koti Uutisia Pohjoismaat Elin Ersson yritti “pelastaa” maastakarkotukselta tuomittua naistenhakkaajaa

Elin Ersson yritti “pelastaa” maastakarkotukselta tuomittua naistenhakkaajaa

15
Elin Ersson yrittää itkien “pelastaa” vaimonsa ja lastensa pahoinpitelystä tuomittua afgaania.

Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut aiemmin kansanvaihtoaktivisti Elin Erssonin tempauksesta yrittäessään estää 26-vuotiaan afgaanin karkotus Ruotsista. Koska kyseinen afgaani ei ollut lentokoneessa, Ersson yritti sen sijaan pysäyttää 52-vuotiaan afgaanimiehen karkotuksen. 52-vuotiaasta afgaanista on saatu uutta tietoa, ja niistä selviää hänen tuomitun lastensa ja vaimonsa pahoinpitelystä.

14. tammikuuta mies suuttui kahdelle tyttärelleen, koska he eivät suostuneet sulkemaan TV:tä. Tämän vuoksi mies alkoi piiskata heitä kaksimetrisellä kaapelilla. Mies piiskasi kaapelilla myös hetkeä myöhemmin huoneeseen tullutta vaimoaan. Ennen kuin vaimo onnistui pakenemaan asunnosta, mies oli ehtinyt muun muassa hakata hänen päätään lattiaan.

Afgaanimies sai yhdeksän kuukauden vankeustuomion pahoinpitelystä. Mies oli jopa itse pyytänyt maastakarkotusta, mutta tätä syyttäjä ei koskaan vaatinut. On epäselvää, missä mies nyt on ja tullaanko häntä karkottamaan Ruotsista.

Lähteet: Nordfront, Fria Tider

15 KOMMENTIT

 1. Ei pysty käsittämään näiden suvakkien “järjenjuoksua”. Ovat kyllä niin vajakkeja.

  • Kun Suomessa Aino Pennanen yritti samaa tempausta, niin heti muut äärisuvaitsevat juntit- ja maanpetturipoliitikot ylistivät kuorossa kuinka “rohkea” tämä oli yrittäessään estää rikollisen rotumuukalaisen maastakarkoitusta.

   • Jopa Suomen munaton sisäministeri Kai Mykkänen osallistui tähän huutosakkiin.

   • Minusta Ainon tempaus oli todella luokaton. Plagioida jonkun toisen aivopierun tuotos ja koittaa päästä sillä otsikoihin.

    Ihan sama kun aikoinaan ne kaksi nuorta naista (Auroora Rämö ja Vappu Kaarenoja) jotka paskoi bussissa housuihinsa. Mitähän hyötyä siitä on niille elämässä ollut? Varmaan saman verran kuin Mia “kettutyttö” Sallille hänen tempauksestaan.

  • Suvakki ja järki ovat yhteensopimattomat l. poissulkevat käsitteet.

   “Amy Biehl” olkoon hyvänä esimerkinä.

   • Amy Biehl, Wikipedia kertoo seuraavaa: “Amy Elizabeth Biehl (April 26, 1967 – August 25, 1993) was a white American graduate of Stanford University and an Anti-Apartheid activist in South Africa who was murdered by black Cape Town residents while a black mob shouted anti-white slurs.

    As she drove a friend home to the township of Gugulethu, outside Cape Town, on August 25, 1993, a black mob pulled her from the car and stabbed and stoned her to death.”
    Neekerit puukottivat ja kivittivät rotupetturiämmän hengiltä joka oli neekereiden parhain ystävä. Mitähän mahtoi suvakki ajatella viimeisillä hetkillään? 🙂

    • “Mitähän mahtoi suvakki ajatella viimeisillä hetkillään?”

     Tunsi ymmärrystä hyökkääjiään kohtaan.

     • Haha, vähän kuten Ruotsissa joku suvakkiämmä raiskattiin niin se ei heti ollut uskaltanut tehdä rikosilmoitusta, koska pelkäsi jos raiskaaja karkoitetaan maasta. 😃

    • Ai-jai, tällaisista jutuista tulee hyvälle mielelle. Tuolla ruotsalaislutkalla on jo sukupuolitauti naamassa, kuten lentokonevideosta näkyi.

 2. Diagnoosilla hysteria, sai Elin Erssonit kumppaneineen vielä 1960-luvulle asti passituksen Seilin mielisairaalasaarelle ja pakkosterilisaation. Katsottiin sen oleva pienempi haitta ja vaara muulle yhteiskunnalle.

 3. Näille kuoliaaksiymmärtäjille pitäisi aina antaa mahdollisuus elää yhdessä pelastuksensa kohteen kanssa muutama kuukausi. Saisivat paremman tuntuman monikulttuurisuuden säkenöivään arvomaailmaan.

 4. Ei näiden paska-aivojen tekemisistä kannata etsiä mitään järkeä. Ajanhukkaa.

 5. Tämä Elin on malliesimerkki siitä kun syödään mielialalääkkeitä joiden vaikutuksessa tehdään sitten mitä päättömimpiä tempauksia, omasta mielestään maailman parantamiseksi.

  Yksi yleisimmistä ajatuksen sumentajista ja harhaisuuden luojista on e-pilleri. Se vääristää aivojen signaalin luulemaan että nainen on koko ajan raskaana (nykyään yleisempi) jolloin hormonitaso on täysin väärällä pohjalla. Looginen ajattelu sumentuu ja idiootitkin nähdään unelmien prinsseinä. Kuten tässä tapauksesssa. Ihminen ei hallitse ajatuksiaan eikä tekojaan. Ja kaikki vain siksi että slogan “Naisella on oikeus päättää omasta vartalostaan” löi läpi. Sen seurauksena mm. järvet ja niistä otettava juomaveis sisältää epäterveellisen paljon e-pillereidenkin jäämiä. Muista mielialalääkkeistä puhumattakaan.

  Mutta joo, ennen vanhaan tällaisia henkilöitä olisi lääkitty kovallakin kädellä ja suljettu sairaaloihin käsittelemään harhansa. Feminismin ja sateenkaari-yksilöiden jälkeen tämä on kuitenkin “uusi normaali”. Pitää vain ymmärtää että rikollisten halaajat eivät saa rangaistuksia koska “parantavat” maailmaa.

Comments are closed.