Koti Artikkelit Vastarintaliike Eliitin vihaaman Vastamedian numero 2017 julkaistu!

Eliitin vihaaman Vastamedian numero 2017 julkaistu!

28

Pohjoinen Perinne ry on julkaissut uuden numeron eliitin vihaamasta Vastamedia-lehdestä! 36-sivuisen lehden voi tilata nyt pelkkien toimituskulujen hinnalla Kadulle.com-kannatuskaupasta TÄÄLLÄ!

Lehti sisältää valtaosin Kansallisen Vastarinnan sekä Magneettimedian lukijoille tuttua sisältöä päivitettynä, minkä lisäksi mukana on aiemmin julkaisematonta tekstiä. Lehden pääteemoja ovat pakolaiskriisi, korko-orjuus, sionistiset sodat sekä länsimaiden poliittinen korruptio.

Uusi Vastamedia sisältää seuraavat artikkelit:

 • “Mitä jää jäljelle, kun poliisi, hallitus ja koulujärjestelmä pettävät?”
 • “Suomen nousu, perikato – ja itsenäistyminen”
 • “Islanti vangitsi pankkiirit – nyt talous kasvaa yli 4 kertaa nopeammin kuin Suomessa!”
 • “Bernerin työryhmä: suomalaisten verorahaa juutalaiselle Bonnier-mediaperheelle”
 • “Kuka toi muslimit Eurooppaan?”
 • “Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”
 • “Soros-malli rantautui Suomeen – sijoittajat hyväksikäyttävät pakolaiskriisiä”
 • “Eliitti värvännyt armeijoita ‘rasisminvastaiseen taisteluun’ – miksei Halla-aho vastusta tätä?”
 • “Maahanmuuttoa käytetään tekosyynä suomalaisnuorten palkkojen polkemiselle”
 • “Poliisihallitus: kansallissosialistit eivät nauti sananvapauden suojaa”
 • “Mitkä ovat Vastarintaliikkeen ‘rikokset’?”
 • “Valheiden paljastumisella ei vaikutusta – Juha Sipilä tapasi holokaustihuijari Nena Kafkan”
 • “Saksalaistiedustelu ei löytänyt viitteitä ‘Venäjän infosodasta’ – valtamedia jatkaa silti vaalien manipulointia”
 • “Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa”
 • “Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava”
 • “Amerikka pommittaa Syyriaa Israelin käskystä”
 • “Amerikka hallitsee maailmaa, mutta sionismi hallitsee Amerikkaa”
 • “Syyria: Ei enää sotia Israelin puolesta!”

Alla esipuhe, jossa valaistaan tuoreen numeron taustoja ja arvoja. Tutustu tilatessasi myös muihin Kadulle.comin kannatustuotteisiin!

 

Mitä jää jäljelle, kun poliisi, hallitus ja koulujärjestelmä pettävät?

Suomalaiset ovat auktoriteettiuskollista kansaa, jotka äänestävät vanhempiensa luottopuoluetta, jättävät huoletta lastensa kasvatuksen koulujen tehtäväksi ja pitävät poliisia aina ystävänä. Vielä muutama vuosikymmen sitten järjestelmäuskollisuutta olikin helppo perustella, kun hyvinvointi kasvoi vakaasti ja yhteiskunta oli turvallisempi kuin koskaan.

Vastamedia 2017.

Nyt instituutiot ovat kuitenkin alkaneet rapistua. Ikävä kyllä, suomalaisten luottamus järjestelmään ei ole murtunut yhtä nopeasti. Kun vihamieliset voimat ovat myrkyttäneet ja ottaneet lopulta haltuunsa yhteiskunnan eri alat kouluista politiikkaan, lainvalvontaan, mediaan ja yrityksiin, on suomalainen katsonut häveliäästi toiseen suuntaan.

Talous- ja pakolaiskriisit ovat pakottaneet mattimyöhäisetkin tunnustamaan lopulta oman sinisilmäisyytensä ja isänmaansa irvokkaan alennustilan. Edeltävien sukupolvien rehellisellä työllä rakentama Suomi on valjastettu kuin varkain palvelemaan kapean yksityisen eliitin etua.

Rappio on juuri sopivan hidasta, jotta keskivertokansalaisen kipukynnys ei ylittyisi. Mikäli hyppy 1980-luvulta olisi tehty 2010-luvulle kertaheitolla, olisi barrikadit jo pystytetty suurkaupunkien kaduille. Kun kurjistaminen suoritetaan porrastaen, kansa suostuu – ainakin toistaiseksi – roikkumaan löysässä hirressä ja kiroamaan isänmaan alennustilaa saunailloissa tai sosiaalisessa mediassa.

Paraatiesimerkki porrastetusta rappiosta on Suomen varhaiskasvatus- ja koulujärjestelmän tuho, jota käsittelemme lehden artikkelissa “Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”. Arvot, joita suomalaisnuorille syötetään, ovat muuttuneet yhä sairaammaksi sukupolvi sukupolvelta. Kuten artikkeli osoittaa, ei kyse ole kuitenkaan vahingosta vaan tietoisesta strategiasta.

Koulujamme myrkyttävät ideologiat ovat pysyneet samana jo sadan vuoden ajan. Niitä yritettiin pakottaa raaoin, tökeröin ja alkukantaisin keinoin Länsi- ja Itä-Euroopan kommunistikokeiluissa. Ironista kyllä, parhaan kasvualustan myrkylliset ideologiat löysivät kuitenkin lopulta liberaalista ja monikulttuurisesta pankkikapitalismista, joka on suomalaisenkin yhteiskunnan ydin.

Kouluista ei olisi voinut tietenkään tulla suomalaisvastaisen kulttuuritaistelun näyttämöitä ilman hallituksen ja lainsäätäjien siunausta. Vaikka hallituskokoonpanot vaihtuvat, kaikki puolueet perussuomalaisista lähtien ovat vallankahvaan päästyään olleet liikuttavan yksimielisiä siitä, että ääriliberalismi, avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka ja EU-liittovaltion vahvistaminen ovat arvoista pyhimmät.

Viimeisimpänä suomalaiset ovat joutuneet todistamaan myös poliisin perikatoa. 2015 pakolaiskriisin jälkeen viranomaiset ovat häkellyttävän nopeasti taantuneet orwellilaisiksi ajatuspoliiseiksi, jotka vainoavat maahanmuuttokriittisiä kansalaisia riippumatta siitä, epäilläänkö näitä rikoksista vai ei. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen jopa vahvisti Kalevalle 11.4.2016, että virkavallan tähtäimessä ovat myös lainkuuliaiset maahanmuuttokriitikot!

Kun poliittisiksi öykkäreiksi taantuneet poliisit ovat saaneet risuja kansalaisilta, on kritiikki kaikunut kuuroille korville. 10.3.2017 Kolehmainen kutsui poliisin toimia arvostelevia suomalaisia pahaisiksi “trolleiksi”. “Trolli”-termin Kolehmainen on poiminut valtamedialta, joka on viime vuosina alkanut solvata kaikkia EU- ja maahanmuuttokriittisiä kansalaisia venäjämielisiksi “Putin-trolleiksi” riippumatta siitä, mitä mieltä nämä edes ovat Putinin politiikasta.

Ulkopolitiikkaa onkin alettu jälleen käyttää sisäpoliittisena lyömäaseena. “Neuvostovastaisuus” on vaihtunut “Venäjä-mielisyydeksi”, mutta periaate on sama: vastavirtaan uiva kansanosa leimataan vaaralliseksi ja ulkopoliittisesti epäilyttäväksi ainekseksi – sisäistä turvallisuutta uhkaavaksi viidenneksi kolonnaksi.

Eliitin aggressio toisinajattelijoita kohtaan kapusi uudelle tasolle 30.11.2016, kun uusi “terrorisminvastainen” EU-direktiivi tuli julki. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan protestit vallanpitäjiä ja erityisesti poliittista sekä taloudellista eliittiä vastaan voidaan tulevaisuudessa leimata “terrorismiksi”, koska direktiivin sanamuodot ovat tarkoituksellisen hämäriä. “Terrorismi” ei tarkoita enää välttämättä pelkkää pommi-iskua vaan myös mielenosoitusta tai pistävää poliittista kirjoitusta.

Suomesta on muuttunut kavalasti maa, jossa lapset kasvatetaan kouluissa häpeämään omaa kansaansa ja historiaansa. Esivalta pakottaa meidät hyväksymään avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan ja kumartamaan tänne tulvivaa loputonta “kunniakansalaisten” virtaa. Kansallismielinen saa poliisilta rikollisen, medialta Venäjä-lakeijan ja EU:lta terroristin leiman. Näin ei voi jatkua, mikäli tahdomme vielä jokin päivä nähdä itsenäisen Suomen.

Kynnys on nyt ylitetty – emme saa jäädä enää roikkumaan löysään hirteen. Kun vallanpitäjät kääntyvät kansaa vastaan, kapinasta tulee kansan velvollisuus. Olemme sen velkaa 100-vuotiaalle Suomelle.

 

Pohjoinen Perinne

28 KOMMENTIT

 1. Todella mahtavaa! Täytyypä ostaa jotain kaupasta ja ottaa samalla lehti mukaan tilaukseen.

 2. Mahtavaa! Tuntuu hyvältä asioida Kadulle.comissa kun tietää rahojen menevän hyvään tarkoitukseen, kuten asialliseen julkaisutoimintaan.

  Kai se on (jälleen kerran) laitettava tilausta sisään – ilmainen lehti ja jotain muuta näppärää.

 3. Minähän sain tällaisen tänään Kampissa kouraani Vastarintaliikkeen aktivistiksi esittäytyneeltä herrasmieheltä 🙂

 4. Hienoa, todella jämäkät aiheet kansalaisille luettavaksi.
  Tässä ollaan jo niin asian ytimessä, että valtamedialta loppuu keinot ylläpitää mätää harhaa.
  Ihme myös, jollei lehden jakelua koiteta estää hallituksen toimesta.

 5. Huomaa kyllä, että Vastarintaliike on ammattimaisin järjestö Suomessa! Erinomaista katutoimintaa, nettijulkaisuja, kauppatoimintaa ja ihan fyysisiä julkaisuja!

  • Tästä ei kyllä liene mitään epäselvyyttä, kuka on ammattimaisin ja aktiivisin. Support the Movement!

   Ja hienoa että tätä uutta julkaisua pääsee levittämään turuille ja toreille!

   • Kansallissosialismi on kestävä ja luonnonmukainen maailman katsomus.
    Pohjoismainen Vastarintaliike edustaa juuri sitä.

 6. Tuo koulu asia on niin totta! huomasin tämän varsinkin ollessani ilta-lukiossa, opettajiksi oltiin palkattu henkilöitä tai heille oltiin käsketty ajaa juurikin kuvailemanne kaltaista agendaa, historiantunnilla mustamaalataan kansanmieliset “pienimunaisiksi internet trolleiksi” ja biologian tunnilla väitetään kuinka rotujen sekoittaminen tuottaa terveempiä ja parempia yksilöitä, mitään perusteita tälle ei toki anneta vain valheeksi uskomani väite että “sitä parempi mitä kaukaisempaa sukua on” ja jos joku ottaa puheeksi kuinka afrikkalaiset ovat vähemmän älykkäitä kuin eurooppalaiset, niin muistutetaan että afrikkalaisten älykkyys on vain erilaista :). Nyt myös päiväkodeissa opetetaan “kuinka tulla toimeen maahanmuuttajien ja mustalaisten kanssa” arvatenkin se toimeentulo on jotain sellaista että pitäisi olla heidän mieliksi, vaikkeivät he ole sinulle mieliksi ja vastaavaa jeesustelua.

  Masentava ilmapiiri kouluissa ja lukioissa, en todellakaan käynyt tuota lukiota loppuun, miksi olisin jäänyt opettelemaan vastapuolen valheita ja propagandaa? sain jo kokea minkälaisia aivopesu laitoksia myös lukiot ovat, eivät vain peruskoulut.

  • Itselläni oli samoja kokemuksia lukiosta ja ammattikorkeakoulusta. Pystyn kuvittelemaan millaista se meno on sitten vieläkin kansainvälistetymmissä yliopistoissa. Suosittelen kuitenkin opiskelemaan, jos kaikki kansallismieliset lähtevät niin siellä ei ole enää ketään sanomassa poikkipuoleista sanaa kansan alasajosta.

 7. Kyllä ihmettelin kun postilaatikkoon oli kyseinen lehti pudonnut. Ajattelin ensin että “ei hitto, taasko jotain vasemmisto-salaliitto-jetfuelcantmeltsteelbeams propagandaa”.

  Päädyin kuitenkin lukemaan lehden läpi sen sijaan, että olisin vain kannen perusteella tuominnut. Jo pääkirjoituksessa alkoi kuitenkin häiritä tekstin huokuva raivokkuus ja aggressio. En pidä kovinkaan vakavastiotettavina väitteitä “koulujärjestelmän rappiosta” tai siionisti salaliitosta, jossa USA johtaisi maailmaa ja juutalaiset USAa.

  Toivottavasti jatkonumeroa ei pakko-jaeta postilaatikkooni. Pysyköön alt-right pölkkypäismi niiden piirissä joita vanhanaikainen me/ne erottelu ja ajattelu kiinnostaa.

  • Haluatko kumota lehdessä esitetyt väitteet?

   Eiköhän sinunkin postilaatikkoosi tule vielä jatkossakin kansallismielistä luettavaa, joten valmistaudu siihen 🙂

 8. Arvon natsit,

  sain lehtenne uusimman numeron postilaatikkooni, kiitos siitä. Selailin sen läpi ja viihdyin vielä alkupuolella varsin hyvin, juttujen harhaisuus sekä ajoittain kömpelö kirjoitusasu huvittivat ja hymyilyttivät minua suuresti.

  Mielestäni vitsi kuitenkin vanheni lehden puoliväliin tultaessa, viimeistään sivulla kaksikymmentä (20). Selailin toki loppupuolenkin läpi, mutta enää en hymyillyt. Olin pettynyt.

  Lukisin mielelläni lehteänne jatkossakin, mutta mielestäni sen voisi tiivistää esim. 18-sivuiseksi. Siten lukijan mielenkiinto saattaisi pysyä yllä läpi koko julkaisun. Mielestäni monia vitsejä pohjustettiin tarpeettoman pitkään.

  Huomasin myös, että lehdessänne ei julkaista vitsikirjailijoiden nimiä. Minusta se kannattaisi jatkossa tehdä, niin lukija voisi hieman helpommin päätellä että mitkä vitsit kannattaa hypätä yli.

  Hieman pettyneenä mutta silti innolla odotan seuraavaa numeroa.

  • Hei herra nokkela, haluaisitko yksilöidä lehdessä esiintyneet “harhaiset” jutut ja niistä vielä kohdat?

   • En varsinaisesti. Yksilöikää te että kuka tätä paskaa kirjoittaa. Ja oletteko lähdeviitteiden käytöstä kuulleet?

    Vetäkää käteen, mulkut.

    • Mikset halua yksilöidä näitä kohtia? Johtuuko se siitä, ettet kykene kaatamaan lehdessä esitettyjä faktoja?

     • Kyllä, se johtuu nimenomaan siitä. Tietysti.

      Miksei niitä faktoja voi muuten kirjoittaa omalla nimellään?

     • Et selvästikään taida lukea Kansallista Vastarintaa kuten et Magneettimediaakaan, josta tekstit on otettu.

     • No en. Miksi lukisin älyvapaata paskapropagandaa? Lehtiin on kuitenkin käsittääkseni ollut tapana laittaa toimittajien nimet. Teillä nyt tietty ei ole mitään oikeita toimittajia, mutta olisi silti hauska tarkastella että minkälaisilla pätevyyksillä kehtaa noin höpöjuttuja julkaista.

      Vilpittömästi kyllä toivoisin, että ette jakelisi paskapropagandaanne asiallisten ihmisten postilaatikoihin. Omassa postilaatikossani muuten lukee että “ei mainoksia”, osaatteko te edes lukea vai eikö teillä vaan ole minkäänlaisia käytöstapoja?

      Kusipäät.

 9. Helvetin hyvä että on edes tämä ja MV.Nämä useimmat vastamediat alkavat olla samanlaisten suvakkien kontrollissa kuin valtamedia.Hyvä esimerkki on vastavalkea jota yksi lesbo mustasukkaisesti kontrolloi ja saa porukat lähtemään.Jäljelle jää perseennuolijat,vassarit ja suvakit.Toki suuri määrä vaarattomia muita hörhöjä pyörii mukana foliohatut päässään.

 10. Hei sain julkaisunne tilaamatta laatikkooni. Hieman raskasta lukemista, kuten pettynyt lukija ilmaisi. Lehteen olisi kyllä mahtunut vielä juttu lääkefirmoista, rokotuksista ja jostain vaihtoehto parantamisista.

  • Voit tilata Kadulle.comista postikulujen hinnalla Magneettimedia-lehden jossa käsitellään näitäkin aiheita 🙂

 11. Hienoa että Suomessa on vielä Isänmaallisia suoraselkäisiä Miehiä ja Naisia. Jatkakaa upeaa toimintaanne. Kiitos.

  • Mikä on sellainen suoraselkäinen mies tai nainen, joka ei uskalla kirjoittaa artikkeleita tai toimittaa lehteä omalla nimellään?

   Tänään tuollainen lehti oli ilmestynyt postilaattikkooni. Onhan siitä takansytykkeeksi, mutta muuten täyttä paskaa.

   • Kerro tarkemmin niiden artikkeleiden sisällöstä? Mikä niissä oli mielestäsi “paskaa”?

    • Kun et osaa oikeasti vastata mitään, niin onko kysymykseen helpompi vastata kysymyksellä?

     Paskaa on tapa, jolla artikkeleita yritetään vääntää. Haetaan kirjoittamalleen höpöhöpölle uskottavuutta “viitteillä”, joiden todenperäisyyttä ei missään varmisteta. Lisäksi pyritään hakemalla hakemaan vain viitteitä, joita kirjoittaja haluaa uskotella itselleen todeksi. Ette anna ollenkaan vakuuttavaa kuvaa siitä, että artikkeleita edes kannattaisi vakavasti lukea.

     Seuraavaksi varmaan keksit jonkun uuden lapsellisen kysymyksen, kun et itsekkään ymmärrä lehden sisältöä tai tiedä sen totuuspohjasta mitään?

Comments are closed.