Koti Uutisia Elektronisen musiikin tuottaja Mistabishi sai potkut kritisoituaan joukkomaahanmuuttoa Facebookissa

Elektronisen musiikin tuottaja Mistabishi sai potkut kritisoituaan joukkomaahanmuuttoa Facebookissa

2

Lontoon muslimipormestari Sadiq Khan kertoi aiemmin, ettei hän pitänyt siitä, että Donald Trump oli tullut vierailulle Lontooseen. Tästä suivaantuneena Mistabishi kirjoitti musiikkibisnespiirejä pöyristyttäneen Facebook-päivityksensä:

“Oikeat lontoolaiset ovat englantilaisia. Minun sukuni on ollut täällä jo tuhat vuotta. Se, että joku vitun mulkku saapui maahamme muutama vuosikymmen sitten ja hankki lapsen, ei tee hänestä tai hänen jälkeläisistään englantilaista. Khan on muslimi ja hän kumartaa Mekkaa kohti. Maamme on valumassa kohti kaaosta kehitysmaista saapuvien ihmisten takia.”

Mistabishi ylisti myös Japania ja sen etnonationalistista yhteiskuntaa. Se oli vikatikki levy-yhtiölle, joka antoi Mistabishille potkut välittömästi.

Mistabishi on aikaisemminkin kunnostautunut musiikkibisneksen ummehtuneen kulttuurimarxistisia piirejä pöyristyttäneillä kommenteilla. Viime elokuussa hän kertoi eräällä musiikkifoorumilla, että on “saanut tarpeeksensa paki-kulttuurista, neekereistä ja vasemmistolaisuudesta”. Mistabishi kritisoi myös kovin sanoin nykyistä musiikkikulttuuria, johon on tuotu afrikkalaisia piirteitä.

Lähde: Rumba

2 KOMMENTIT

  1. Meni juuri Mistabishi kuunteluun, brittiläinen elektromusa onkin mieleen. En kyllä osaa enää sanoa, että onkohan sananvapauden kannalta Englanti vai Saksa Euroopan maista pahemmassa tilassa? Britannian EU ero vesitetty ja maa täynnä ei-valkoisia valloittajia. Elektronisen musiikin ystävänä olen kyllä huomannut, kuinka paljon tuota afrikkalaista molotusta ja rytmirummutusta on alettu tunkea jokaiseen kappaleeseen, totaalista roskaa. Valitettavasti se menestyy, koska isot nimet sitä eniten tuottavat…

  2. Tämä musiikkiteollisuus on se jokka ihmisten mieliä kontrolloidaan ja muokataan altajuntaisesti. Et edes ymmärrä sitä miten sillä vaikutetaan sinuun koska musiikkia kuulee jkapuolelta koko ajan.

    Vehkalan Teemulla oli hyvä kirjoitus nykyisestä konserttivirityksestä joka on 442Hz (440Hz) entisen 432Hz:in sijaan. Sillä mille taajuudelle asetetaan perus C on suuri merkitys sen suhteen ovatko sävelet keskenään harmoonisia vai riitasointuja. Parhaiten sen havaitsee siitä miten piano viritetään. Nykyisella 442 virityksellä alakoskettimet pitää virittää “alas” ja yläkoskettimet “ylös”. Mutta jos se viritetään 432Hz taajuudelle, viritys on lineaarinen. Ja harmooninen.

    Ei ole sattumaa että suuret johtajat ovat kautta aikain kuunnelleet klassista musiikkia. Se stimuloi aivoja ja kehittää henkilön luovuutta (ongelmaratkaisu) ja paineensietokykyä (toiminnallisuutta traumaattisissa ja nopeissa tilanteissa). Juuri siksi musiikkiteollisuutta hallitsevat- ja musiikkia tuottavat tahot haluavat että riitasointuja täynnä oleva musiikki pitää ihmiset agressiivisina ja saa heidät ärtyneiksi koko elämänsä ajan. Näin keskenään riitaisia kansoja on helpompi orjuuttaa, koska aivot eivät kykene ajattelemaan tulevaisuuteen. Elämä on lyhytnäköisiä viikon/kuukauden pätkiä. Vai pystyykö joku lukijoista elämään tulevaisuutensa mielessä kuukausi kuukaudelta hautaan asti? Kuka pystyy vuoden? Entä kolme? Kuka muistaa asioita tarkasti taakseppäin puolen vuoden takaa? Mitä tapahtui tasan puoli vuotta sitten silloisena päivänä?

    Heavy-musiikki, siitä sitten toisella kertaa.

Comments are closed.