Koti Uutisia Eläinrääkkäys sai Puolan juutalaiset ja muslimit yhdistymään

Eläinrääkkäys sai Puolan juutalaiset ja muslimit yhdistymään

4

Helmikuussa Kansallinen Vastarinta uutisoi, kuinka Puolan päätös kieltää uskonnolliset rituaaliteurastukset sai juutalaiset suuttumaan. Nyt rituaaliteurastuksia harjoittavat uskontokunnat päättivät yhdistää voimansa kumotakseen kiellon.

Krakovan juutalaisyhteisön sekä islamilaisen keskuksen Puolan hallitukselle laatimaa yhteistä vetoomusta on luonnehdittu ainutkertaiseksi. Elokuun lopussa julkaistussa vetoomuksessa sanotaan, että “yhteisömme kehottavat yhteistuumin Puolan hallitusta ja tarvittaessa korkeinta oikeutta takaamaan meille oikeuden rituaaliteurastuksiin sekä perinteidemme harjoittamisen, kuten Puola ja EU sen sallivat”.

Käytännössä muslimit ja juutalaiset vaativat erityisluvan eläinsuojelulakien rikkomiseen. Juutalaisten kosher- ja muslimien halal-teurastukset tapahtuvat siten, että teuraaksi joutuvilta eläimiltä leikataan auki kaulavaltimo ja sekä henki- että ruokatorvet. Eläin vuotaa tuolloin kuiviin hitaasti ja on koko ajan tajuissaan.

 
Lähde: The Jewish Press

4 KOMMENTIT

  1. Kappas vaan! Löytyihän näille muutakin yhteistä, kuin seemiläinen alkuperä.

    Lännessä harjoitettava kapitalistinen tehotuotanto on jo muutenkin ihan fucking sairasta, mutta siitäkin pitää näköjään tehdä vielä entistä vastenmielisempää…

  2. Ja mistä vetoa, että juutalaiset ja muslimit saavat tahtonsa läpi? Niille on osattu nöyristellä Euroopassa jo niin monta vuotta, että eiköhän tässäkin vielä pelata seemiläisten pussiin.

  3. Juutalaisten geenit on lähimpänä palestiinalaisia ja muita muslimeita etniseltä alkuperältään, joten oikeastaan voitaisiin kai sanoa, että Lähi-idässä on kolme muslimiheimoa toistensa kurkussa: Shiiat, sunnit ja nämä muslimit, jotka käyttää itsestään nimitystä “juutalaiset”.

  4. “Muslimi (arab. مسلم‎) on islaminuskon tunnustaja. Kirjaimellisesti se tarkoittaa ”hän, joka alistuu (Jumalalle)”. Vanhemmassa kielessä on käytetty myös muotoa musulmaani, joka pohjautuu persian kieleen.”

    Lähde Wikidpedia.

Comments are closed.