Koti Uutisia Eläinrääkkäys herättää raivoa sosiaalisessa mediassa

Eläinrääkkäys herättää raivoa sosiaalisessa mediassa

4

Facebookissa on viime päivinä levinnyt kulovalkean lailla valokuva sekä video kahdesta eri eläinrääkkäystapauksesta, joista toinen on sattunut Suomessa ja toinen ulkomailla.

Suomessa tapahtuneessa tapauksessa silminnäkijä on ottanut kuvan kissan ruumiista ja kirjoittanut mukaan kuvateksiin seuraavasti:

“Kuka on tämän kissan omistaja? Heitettiin äsken Vaasan Kivihaassa Plantagenin pihassa kituvana ja pahoinpideltynä ulos kirkkaansinisestä Sedan-mallisesta Bemarista. Saattaa olla myös coupe-malli! Auton rekisterinumeroa en valitettavasti ehtinyt nähdä kun ajoi niin nopeasti pois. Pikku raukka nyt kuollut. Poliisille on ilmoitettu. Saa jakaa!”

Kuvaa on tätä uutista kirjoittaessa jaettu noin 5 500 kertaa, vaikka kuvan lataamisesta on alle vuorokausi aikaa. Linkki alkuperäiseen kuvaan: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153152354862662&set=a.10150279155267662.343334.587977661&type=1&relevant_count=1

Toisessa tapauksessa Facebookiin ladattiin video, jossa on vierekkäin kaksi eri videota samasta henkilöstä. Vasemmanpuoleisessa videossa miespuolinen henkilö pitää koiraa niskasta kiinni roikottaen sitä ilmassa ja pahoinpidellen sitä nyrkillä, minkä jälkeen hän heittää koiran lattialle. Oikeanpuoleisessa videossa sama eläinrääkkääjä ottaa vastaan rangaistuksen teostaan tuntemattomalta henkilöltä, joka oli nähnyt ensimmäisen videon. Kuvatekstin mukaan eläinrääkkääjä menetti hampaan sekä sai jonkinlaisen silmävamman. Linkki videoon: https://www.facebook.com/photo.php?v=616685438430693 Videon katsominen ei vaadi kirjautumista Facebookiin.

4 KOMMENTIT

  1. Täysin oikein tuolle vastenmieliselle sialle (viitaten koiranrääkkääjään). Harmi vain, että jäi henkiin.

  2. Täys kusipää toi koiranrääkkääjä, mut oli sen rääkkääjänkin pahoinpitelyä kamala kattella.

    • Ero niissä kahdessa pahoinpitelyssä on se, että ensiksi selkäänsä sai puolustuskyvytön koira. Tämä “mies” on sentään kykenevä puolustamaan itseään. Rangaistus meni täysin oikeaan osoitteeseen. Lakipykälistä tuskin on paljonkaan apua näissä tapauksissa, jolloinka eläinrääkkääjät voi perseillä ihan miten huvittaa ilman minkäänlaisia rangaistuksia (näin ainakin Suomessa).

Comments are closed.