Koti Uutisia EKRE:n jäsen Kaalep vaatii ”rotupuhdasta” Viroa ja Eurooppaa

EKRE:n jäsen Kaalep vaatii ”rotupuhdasta” Viroa ja Eurooppaa

10

Viron konservatiivisen kansanpuolueen EKRE:n jäsen sekä puolueen nuorisojärjestön nokkamies ja pääideologi Ruuben Kaalep teki tärkeän kannanoton American Reneissance -järjestön kongressilla. Kaalep piti tilaisuudessa puheen, jossa hän kertoi sukupolvesta, jonka unelma on luoda valkoinen kansallisvaltio. Hän kertoi edustavansa heitä, jotka taistelevat valkoisten kansallisvaltioiden perustamisen puolesta. Kaalep myös vetoaa Eurooppaan, jotta maat unohtaisivat riitansa ja ryhtyisivät itsepuolustukseen. Puheessaan Kaalep myös korosti rodun tärkeyttä valtion perustana sekä sitä, että todellinen valtio voi perustua vain ja ainoastaan rodulliseen yhteenkuuluvuuteen.

Kaalep on saanut tukea ajatuksilleen EKRE:n johdolta. Hänen mukaansa ajatukset ovat linjassa EKRE:n poliittisen linjan kanssa.

Lähde: Tallinna24

10 KOMMENTIT

  • .. ja siinä ei meitä (((Huhtasaaret ja Halla-ahot))) eivät tule avittamaan.

   Itse uutiseen liittyen valitettavasti Viro on EU/NATO -orja, hölmöt liittyivät myös euroon joten siinäpä mainio kiristyskeino lisää, Kaalepit hiljempaa tai eurolta lähtee arvo yhtäkkiä.

 1. Jämäkkä kannanotto Virosta, Suomessa vastaavia kannanottoja ei juuri kuule, paitsi Vastarintaliikkeen jäseniltä. Sananvapauden tila Suomessa on surkea, etelänaapurissamme esimerkiksi Delfin uutisissa kritisoidaan EU:ta, keskusjohtoa, haittamaahanmuuttoa ja joskus esitetään keskusjohdon vaatimuksia lähinnä vitseinä ja komiikkana.
  EKRE (Eesti konservatiivne rahvaerakond) on linjauksiltaan hyvin lähellä Pohjoismaista Vastarintaliikettä, jotenkin itselläni on sellainen kuva tilanteesta, että Virossa ymmärretään EU:n olevan hajoamassa ja varaudutaan vapaiden kansallisvaltioiden paluuseen, onhan Viro ilmaissut tukensa Puolalle kun keskusjohto on yrittänyt puuttua Puolan sisäisiin asioihin.

 2. EU, Euro ja NATO tekee näistä haaveiluista pelkkää tuuleen huutelemista. Viro ei ole itsenäinen valtio millään mittarilla mitattuna ja sen ainut tehtävä on toimia globalistien tukikohtana kun sotaretki Venäjälle päätetään aloittaa. Se siitä valkoisten valtiosta.

  • Ei se nyt ihan noinkaan ole, kun EU kaatuu, mihin ei mene enään pitkään, niin se tulee kaatuun kuin korttitalo, silloin juutalaiset ja globalistit menettävät hallinnan, kansannousuja ja vallankumouksia tulee tapahtumaan ympäri Eurooppaa. Tosin tuolloin alkaa myös kolmas maailmansota. Kansallissosialismi, Pohjoismainen liitto ja valkoisten Eurooppalaisten yhteistyö on Suomen ja Euroopan ainoa keino Voittoon!

   • Korttitalon luhistuessa tulee tsar Putain mitä todennäköisimmin käyttämään tilaisuutta hyväkseen palauttaakseen wanhan walheen Novarossiasta kera tsarin aikaisten rajojen ja neuvostoaikojen satelliittivaltioitten ja muutapa tuskin tuohon kolmannen kansainvälisen kovapanosammunnan aloittamiseen tarvitaan. Valitse siinä sitten pakkoruotsin ja pakkovenäjän välillä. Tosin PVLn väkeä kannattajineen odottanee aitoon NKVD & KGB-tyyliin toteutettu niskalaukaus…

    • Länsihän se tässä asettelee kalustoa ja lietsoo sotakiimaa säälittävän läpinäkyvillä false-flag operaatioilla joiden toteutuksen taso kertoo paniikinomaisesta tarpeesta jännitteiden nostamiselle. Monopolidollarin pystyssä pitäminen ja pankkimafian maailmanherruus vaatii jälleen verenvuodatusta. Kiitos Sauli Väinämö Niinistön myös Suomi on kutsunut itse itsensä mukaan läntisen pankihuij…eiku… järjestelmän sekä sitä johtavien hienojen ihmisten suojeluun. Luvassa on taatusti ikimuistoinen retki rehdissä ja reilussa natoseurueessa perinteisiä sotarikoks…toimia suorittaen. Eikö kuullostakin aivan fantastiselta? Operaatio nimeltä ME TIENATAAN TÄLLÄ on valmiina alkamaan. Perinteitä noudattaen me valitun kansan edustajat seuraamme tilannetta tälläkin kerralla hieman kauempaa (10 000 km) ja vedonlyönti valkoisen roskaväen ruumismäärästä käy kiivaana! Kerrassaan fantastisen mahtavaa!

     • Kun katsoo tsar Putainin viime aikaisia toimia niin eipä tuota rauhanpiippua poltella sielläkään. Venäjällä on ollut sitten WW II:n päättymisen selkeä hyökkäyssuunnitelma länteen kun taas NATOn doktriinista itään suuntautuva hyökkäyssuunnitelma puuttui ainakin vielä 2015 jolloin viimeeksi olin asian kanssa tekemisissä.

      Molemmat klikit ovat täysin kilpailevien sionistiryhmittymien hallinnassa ja on vain ajan kysymys kummalla keittää ensin yli. Venäjän ilmavoimien suorittamat provosoinnit esimerkiksi Itämerellä kansainvälisessä ilmatilassa ovat rinnastettavissa gorillaan sen takoessa rintaansa voimien tunnossa ennen hyökkäystä. NATO toimii hienovaraisemmin eikä alennu lapsellisiin “kattokaa kuin kova jätkä mie oon”-temppuihin mutta pinnan alla kuhisee sielläkin.

      Eli tässä äänestyksessä minä jätän Aatukortin.

 3. Mies puhuu järkeä. Yhteinäikulttuuri, joka pohjautuu samaan etniseen ryhmään kuuluvien kansalaisten muodostamasta kansakunnasta tekee siitä vakaan sekä yhteiskuntarauhaltaan stabiileimman valtiorakennelman. Tälläisessä yhteiskunnassa rikosoikeuden soveltaminen perustuu lähtökohtaisesti tasa-arvoiseen kohteluun ilman ihonvärin perusteella annettuihin tuomioistuinten tuomioihin, joissa se ensikädessä on rikosoikeudellisten sanktioiden alennusperuste tai vastaavasti “yllennys” -peruste, jos rikokseen syyllistynyt omaa kalpeahkon habituksen ja haudan taaksekin ulottuvan verovelvollisuuden Vastaavasti jokaiseen yhteiskuntaa erottamattomana aspektina kuuluva huonompi osaisista huolehtiminen kuten lapset, vanhukset, pitkäaikaissairaat, vammaiset, työttömät yms. saavat sosiaaliavustusta sekä eläkkeet, jotka pystytään mitoittamaan kulutusyhteiskunnan elintasoa vastaavaksi, että sillä kykenee suoriutumaan perusmenoista, joihin kuuluvat ruoka, asunto, sairauskulut, vaatemenot yms. ilman heidän asemansa heikentämistä maan kulloisenkin hallituksen taholta, siksi, että muun rotuiset loiset haukkaavat etuisuuksista leijonan osan polkien kanta-asukkaat jalkoihinsa työkykyisinä, terveinä sekä raskaaseen rikollisuuteen ja väärinkäytöksiin taipuvaisina elintasopakolaisina, joiden tarkoituksenakaan ei ole ollut missään vaiheessa tulla tekemään työtä tai muutoin vastaamaan yhteiskunnan menoista ja näin maksamaan valtiolle takaisin sitä kansantuotetta, jota he vastikkeettomasti ja matalamielisesti ovat tulleet tänne ryöstämään aivan kuten Sampoa Kalevalassa lapamatoina, jotka “isännän” kuollessa lähtevät etsimään uutta kupattavaa luikerrellen peräukosta maailmaan shoppailemaan uutta ylläpitoa.

Comments are closed.