Koti Artikkelit Kansanmurha #EiRasismille Jyväskylässä – katso video!

#EiRasismille Jyväskylässä – katso video!

11

Jo perinteeksi muodostunut kansanmurhan vastainen kampanjaviikko avattiin näyttävästi Jyväskylän kaduilla. Samalla julkistettiin SPR:n monikulttuuripropagandaa parodioiva uusi verkkosivu, jolla voit testata oman rasistisuutesi. Tutustu sivustoon ja tee testi osoitteessa EiRasismille.net.

Lauantaina 17.3. joukko aktivisteja kokoontui Jyväskylän kävelykadulle jakamaan uutta kampanjasivua mainostavia lentolehtisiä. Monia mielenkiintoisia keskusteluja käytiin kaupunkilaisten kanssa ja mielipiteitä esitettiin sekä asiamme puolesta että vastaan. Lähes välittömästi, kun liput saatiin liehumaan ja infotauluja vasta viriteltiin paikalleen, tuli eräs vanhempi nainen kehumaan Vastarintaliikkeen toimintaa.

Väärinkäsityksiltäkään ei vältytty, sillä ainakin pari ohikulkijaa erehtyi nopean vilkaisun perusteella luulemaan aktivistien jakamia parodiaflyereitä aidoksi monikulttuuripropagandaksi, mikä aiheutti huvittavan keskustelun. Yhteisymmärrykseen kuitenkin päästiin, kun selvisi, ettemme olleetkaan “suvakkeja”.

Vajaan pari tuntia kestäneen aktivismin aikana ihmisiä tiedotettiin myös käynnissä olevasta Etelä-Afrikan valkoisten kansanmurhasta, joka on viime aikoina saanut yhä enemmän näkyvyyttä erityisesti vaihtoehtomedioissa mutta myös joissain valtamedioissa. Infotauluissa oli aiheesta kertovaa materiaalia, jota monet kävivät katsomassa.

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Vastarintaliike tiedottaa suomalaisia buurien tilanteesta, sillä vuonna 2014 järjestämämme kampanjaviikko oli omistettu kokonaan Etelä-Afrikka-teemalle.

Jyväskylän aktivismi oli onnistunut avaus kampanjaviikolle. Tahdomme painottaa, että kampanjointi valkoisten kansanmurhaa vastaan jatkuu “rasisminvastaisen viikon” jälkeenkin. Jokainen voi kantaa kortensa kekoon esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

– Mainostamalla rasismitestiä osoitteella EiRasismille.net.
– Levittämällä flyereita, joita saa tulostettua DIY– ja Kansanmurha-sivuilta.
– Osallistumalla maahanmuuttokeskusteluun sosiaalisessa mediassa, työpaikalla tai harrastustoiminnassa.

Kansallinen Vastarinta tulee julkaisemaan tällä viikolla myös laajemman yhteenvedon erittäin onnistuneen kampanjaviikon tapahtumista ja saavutuksista.

Jyväskylän aktivistiryhmä

11 KOMMENTIT

 1. mahtava näky…viellä kun pääsisitte vähän alemmas turkuun.

 2. Siisti ja kokeellinen video! Hyvä että Vastarintaliike muistuttaa tasaisin väliajoin, että myös Jyväskylä on kansallissosialistinen vyöhyke!

   • välihuomiona vain; Onneksi kuitenkin vielä iso osa suomalaisista lisääntyy suomalaisten kanssa ja tekee valkoisia suomalaisia lapsia, rotuajattelu on siis sisäänrakennettu, luonnollinen ”vaisto”. Siinä mielessä olipa mitä mieltä hyvänsä maailman asisoista pinnallisesti niin pinnan alla iso osa meistä on ns. ”Kansallissosialisteja”. Osa Ihmisen kokonaisuudesta on ehkä rappeutunut kulttuurimarxilaisen tyyppisestä propagandasta mitä tulee esimerkiksi äärikansainvälisyyshuumaan, mutta loput meistä onkin tiedostamatta ehtaa kansallisssosialistia.

    • Läheskään kaikki eivät uskalla tulla ulos kaapista juurikin Aatteen kannatajiin kohdistuvan vainon ja paranoian takia. Vaikka ajatteleekin (rikollisesti) monista asioista samoin. Te punanarkkarit esiinnytte lähes kaikkialla naamiot naamalla ja tekoviiksien sun muiden klovnitamineitten kera koska pelkäätte niin perkeleesti vaikka olette valtiovallan erityissuojeluksessa.

 3. Tämä oli hyvä kampanja. 🙂

  Hienoa että te osaatte iskeä suomalaisten vihollisia ovelasti takaisin.

 4. [Kansanmurhaviikon aktivismi aiheuttaa kulttuurimarxistissa katkeruutta.]

 5. Kiva kun Jyväskylän kaduilla on viihdettä. On ulkomaanpellejä, suvakkipellejä ja natsipellejä. Onko tämä nyt sitten sitä ns. monikulttuurisuutta?

  • *Autismus maksimus* Kerrohan Erkki mitä tarkoitat “natsipelleillä”? Eikö sun muuten pitäny painua sinne hihhulien luvattuun maahan Mehikoon? Jésus odottaa.

   • Jeesus tulee. Nähty jo Pihtiputaalla. Ei saa sekoittaa Elvikseen joka on nähty Tampereella.

Comments are closed.