Koti Uutisia Ei-valkoinen maahanmuutto romahduttaa Ruotsin ÄO:n

Ei-valkoinen maahanmuutto romahduttaa Ruotsin ÄO:n

2

Yli yksi kolmasosaa koulujen oppilaista Ruotsissa ei kykene suoriutumaan edes kaikkein alhaisimmista standardeista tai ei kykene läpäisemään yhtään testejä, uusi tutkimus on paljastanut. Tämä on suoraa seurausta massiivisesta ei-valkoisesta maahanmuutosta ja sitä seuraavasta koulujen täyttymisestä oppilailla, joilla on matalampi älykkyysosamäärä.

UK_AO_Ruotsi

Opetukseen ja koulutukseen keskittyvässä Lärarnas Tidning -lehdessä julkaistiin raportti, jonka mukaan yli yksi kolmesta 15-vuotiaasta ei läpäise “perustavanlaisia vaatimuksia” yhdessä tai useammassa kouluaineessa. Havainto perustuu Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön OECD:n julkaisemalle materiaalille.

OECD:n tutkimus “Low-Performing Students: Why They Fall Behind and How To Help Them Succeed” perustuu viimeisimpiin PISA-tutkimuksiin, joissa mitataan 15-vuotiaiden koulusuoriutumista matematiikassa, tieteissä ja lukemisessa.

Tutkimuksen tulos ei tullut yllätyksenä. Sen mukaan Ruotsin älylliset tulokset ovat olleet vapaassa pudotuksessa viimeiset puolitoista vuosikymmentä. PISA-tutkimuksen Ruotsin johtohahmo Eva Lundgren totesi, että Ruotsissa ainoastaan alhaisesti suoriutuvien oppilaiden määrä on lisääntynyt.

Pudotus on luonnollisesti kytkeytynyt maahantunkeutujien määrän räjähtämiseen Irakista, Iranista, Syyriasta, Somaliasta, Turkista, Afganistanista, Libanonista, Intiasta ja Eritreasta, joissa kaikissa on tunnetusti erityisen matala keskimääräinen älykkyysosamäärä. Tanskalainen älykkyystutkija Helmuth Nyborg julkaisi jo vuonna 2012 tutkimuksen, jossa hän yhdisti länsimaiden keskimääräisen ÄO:n tippumisen pakolaisvyöryyn.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Niinhän Suomessakin vuosi vuodelta PISA-tulokset ovat laskeneet. Samaan aikaan kun maahanmuutto muslimimaista on lisääntynyt. Sattumaako? Ehei. Mutta ei anneta sen särkeä #unelmaa, vai mitä suvakit?

Comments are closed.