Koti Artikkelit Ei tekosyitä!

Ei tekosyitä!

17

AK_eitekosyita

Kun kysyn tuntemiltani kansallismielisiltä, miksi he eivät osallistu toimintaan, tyrmistyn siitä tekosyiden ryöpystä, joka päälleni vyörytetään. Kiireet, pelko, fyysinen vamma ja motivaation puute ovat yleisimpiä syitä, joiden taakse piiloudutaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, rajoitteista huolimatta!

Kiireet ja muut menot ovat yleisin syy, jonka kuulen. Samalla se on myös naurettavin, sillä jokaiselta varmasti löytyy hetkiä, jolloin ei ole mitään menoa, muttei vain keksi tekemistä. Tuolloin on hyvä hetki lähteä pienelle kävelylle ja laittaa vaikkapa tarroja kulkureittinsä varrelle. Myös kaupassa käydessä on oiva hetki levittää Vastarintaliikkeen materiaalia, eikä kallista aikaasi mene hukkaan. Katutapahtumamme järjestetään useimmiten viikonloppuisin, jolloin monillakaan ei ole töitä. Hyviä syitäkin poissaololle on, mutta liian usein syyksi paljastuu puhdas passiivisuus. Tämänkaltainen käytös osoittaa vain välinpitämättömyyttä ja pelkuruutta! Osallistu ja toimi kompromissittomasti muiden menojesi muovaamien raamien sisällä, mutta älä jätä osallistumatta haluttomuuden vuoksi. Järjestössä toimii lukemattomia ihmisiä, jotka onnistuvat järjestämään aktivismille aikaa perhe-, opiskelu- ja työkiireiden keskellä.

eitekosyita2

Monet tuttavani ovat osoittaneet pientä pelokkuutta lähteä toimintaan mukaan. Suomalaisuuden vastustajat ovat näin sanoessanne jo voittaneet. Heille ei pidä antaa sitä nautintoa, vaan täytyy osoittaa seisovansa pelottomasti aatteensa takana. Vaikka poliisi, työnantaja, maahanmuuttaja tai vasemmistolainen häiritsisi elämäämme aatteemme vuoksi, niin mitä sitten? Se on pieni hinta siihen verrattuna, että valkoiset eivät nouse taistelemaan tulevaisuutensa puolesta. Peloton asenne on hyve, ja se on yksi suurimmista voimavaroistamme rotumme selviytymistaistelussa.

Fyysinen vamma on vaikea tilanne toimintaan haluavalle ihmiselle, muttei kuitenkaan este. Jokaiselle löytyy paikka ja tehtävä. Aatteen palon todella sisällään tunteva ei alistu sohvalle, vaan etsii ja kyselee aktiivisesti tekemistä. Ihminen, joka syystä tai toisesta on fyysisesti rajoittunut toimimaan täysillä, voi myös kehittää henkistä puoltaan lukemalla ja tulla näin verrattomaksi tietopankiksi ja väsymättömäksi artikkeleiden kirjoittajaksi! Katutoimintaan voi myös osallistua ja olla näkymättömänä tarkkailijana tai kuvaajana, jolla ei ole riskiä ajautua konfliktiin. Näin ollen totean, että jos fyysinen vaiva lamaannuttaa sinut täysin, sinulla ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi motivaatiota.

Viimeisimmän kohdan, motivaation puutteen, voi miltei niputtaa samaan kastiin ensimmäisen kanssa, mutta pieniä eroja näidenkin kahden välillä on. Mikä saa sinut ajattelemaan, että toimintamme on oikein ja että teemme hyvää työtä? Miksi tunnet, että maassamme on paljon asioita, jotka vaativat muutosta? Aivan! Sinulla ei ole syytä jättäytyä pois toiminnasta! On aika jättää taakseen laiskottelu, jokaviikonloppuinen ryyppääminen ja Internetissä huutelu! Ne eivät aja asiaamme millään tapaa. Mikä onkaan nolompaa, kuin umpihumalassa foorumien selaaminen ja niillä möykkääminen?

Tartu rohkeasti kutsuun ja ota yhteyttä paikkakuntasi ryhmään. Keskustele heidän kanssaan, kehitä itseäsi ja toimi pelottomasti asiasi vuoksi! Voit myös olla edelläkävijä omalla alueellasi ja aloittaa yksin toiminnan. Ole se, jonka perässä muut paikkakuntalaiset tulevat toimintaan huomattuaan, etteivät he ole alueella yksin aatteensa kanssa!

 

Janne Moilanen

17 KOMMENTIT

 1. Iskevä teksti aina tärkeästä aiheesta. On käsittämätöntä kuinka paljon tekosyitä suomalaisilla on olla toimimatta OMAN KANSANSA tulevaisuuden puolesta.

 2. Kiitos kehotuksesta…
  Aidosti kansallismielisenä panen asian henk.koht. vakavasti harkintaan!
  On monia tapoja/aktiviteetteja toimia Isänmaamme hyväksi,
  ja ylläolevassa krjoituksessa oli oiviakin vaihtoehtoja esillä.
  (Netissäkin voi vaikuttaa, kun kirjoittaa päteviä argumentteja vastustajille.)
  PS: Eikö olisi tarvetta organisoidulle kansallissosialistiselle puolueelle, kun sekä hallitusrintama ja ns. oppositio ovat munanneet itsensä ja asiansa Suomen tasavallassa?

 3. Oikein hyvä kirjoitus! Toivottavasti vielä aktivoimaton ihminen aktivoituisi, hautaisi tekosyyt ja tekisi jotain aatteen, Liikkeen ja etenkin oman kansan hyväksi.

 4. Taitojen kehittäminen on avainasemassa. On toki hyvä levittää myös tietoa kaduilla, mutta suunnitelmallinen itsensä kehittäminen on tärkeä päämäärä. Nämä voidaan jakaa kahteen päälinjaan, fyysisiin ja henkisiin päämääriin (vaikka toki usein nämä enemmän tai vähemmän sekoittuvat toisiinsa ja hyvä niin):

  Fyysiset: itsepuolustus aseella tai ilman, voimailu, kestävys, nopeus ja notkeuslajit; erätaidot, survival-taidot, askeettisuus, itsensä totuttaminen nälkään ja kylmään, maastontuntemus, navigaatiotaidot

  Henkiset: tietokoneiden, muiden koneiden ja työkalujen käyttötaidot, kasvintuntemus ja puutarhanhoito, ruoanlaitto, kielitaito (kansallissosialistille tärkeimpiä lienee oikeasti paljon käytetyt kielet, englanti, saksa, venäjä, ruotsi, miksei joku kielellisesti lahjakas voi opiskella myös potentiaalisen konfliktiryhmänkin kieltä, “know your enemy” on hyvä neuvo), lääkintätaidot, asumusten rakennustaidot.

  Yleensä kannattaa erikoistua johonkin, koska kukaan ei voi olla mestari näissä kaikissa, mutta jokaiseen voi kyllä tutustua ainakin pintapuolisesti.

 5. Kiitos! Tämän artikkelin lukemisen jälkeen mieli koheni ja henkinen kunto on betonia…näinä synkkinä aikoina on hienoa että Ihmisiä rohkaistaan olemaan sitä mitä on pakko olla.

 6. Itse en ole tullut toimintaan mukaan, koska luin näiltä sivuilta että järjestö ei hyväksy muuhun poliittiseen järjestöön kuulumista.

  • Eipä taida hyväksyä juuri mikään muukaan poliittinen järjestö/puolue tällaista. Ja miksi pitäisikään?

   • Olisi kannattavaa sallia kaksoisjäsenyys, jos tämä järjestö aikoo vielä joskus kasvaa varteenotettavaksi puolueeksi. Joskus täytyy tehdä kompromisseja, ihan vaikka vain taktillisista syistä.

    • Nimenomaan tuo kompromissien linja on se, mikä estää ketään kasvamasta varteenotettavaksi puolueeksi. Kompromissien linjalla Vastarintaliikkeestä tulee samanlainen mitäänsanomaton puolue kuin nykyisetkin puolueet on.

     Haluatko kertoa tarkemmin, miksi kaksoisjäsenyys pitäisi sallia? Mitä hyötyä on siitä, että joku henkilö kuuluu kahteen eri poliittiseen ryhmään? Ja haluatko kertoa jonkun sellaisen poliittisen ryhmän/puolueen, joka hyväksyy kaksoisjäsenyyden? Jos esimerkiksi kuulut kahteen puolueeseen jotka molemmat osallistuu vaaleihin, niin kumman kelkassa pitäisi asettua ehdolle? Tai kumman vaaliteltalla pitäisi pyöriä mainostamassa omaa puoluetta/ryhmäänsä?

     • Niin joo ja tähän voisi vielä sellaisen korjauksen tehdä, että Suomen Vastarintaliikehän ei ole puolue.

     • “Haluatko kertoa tarkemmin, miksi kaksoisjäsenyys pitäisi sallia?” Luultavasti henkilöt joilla on samantapainen arvomaailma kuin teillä kansallissosialisteilla, liittyy muuhun puolueeseen/järjestöön (perussuomalaisiin) tehdäkseen poliittista uraa, koska tällä järjestöllä on vielä niin vähäistä vaikutusvaltaa yhtään mihinkään. Jos kaksoisjäsenyys sallittaisiin luultavasti perussuomalaiset nuoret haluaisivat auttaa tätäkin järjestöä eteenpäin. (Luin artikkelin “Miksi Vatarintaliike eikä perussuomalaiset”. Jossa kirjoitettin perussuomalaisten nuorten kiinnostuksesta liikettä kohtaan).

      Pidän itseäni kansallissosialistina, mutta en ala eroamaan hyvästä puolueesta, joka on jo kasvanut ja pitkällä tavoitteissaan. Haluan siis auttaa heitä, jotta omat arvoni kantaisivat hedelmää.

      Ymmärrän kyllä “E” pointtisi, ehkä tämä on sitä puolinaisuutta josta Hitler kirjoitti kirjassaan.

      ” Mitä hyötyä on siitä, että joku henkilö kuuluu kahteen eri poliittiseen ryhmään?” Ei siitä taida olla kuin henkilökohtaista hyötyä (katso edellä), mutta se on liikkeltänne pois.

      “Ja haluatko kertoa jonkun sellaisen poliittisen ryhmän/puolueen, joka hyväksyy kaksoisjäsenyyden?” En ole tutkinut asiaa, joten en tiedä.

      “Jos esimerkiksi kuulut kahteen puolueeseen jotka molemmat osallistuu vaaleihin, niin kumman kelkassa pitäisi asettua ehdolle?” Luultavasti sen, jonka leivissä on edes pieni mahdollisuus päästä edustamaan omia arvojaan.

      “Tai kumman vaaliteltalla pitäisi pyöriä mainostamassa omaa puoluetta/ryhmäänsä?” Mielestäni mahdollisuuksien mukaan. Aate ja samat arvot ovat tärkein!

     • Perussuomalaiset ja Vastarintaliike eivät edusta samanlaista ideologiaa. Järjestöillä on myös sellainen ero, että Vastarintaliikkeeseen ei liitytä luodakseen poliittista uraa, vaan intohimosta omia aatteitaan kohtaan. Urapoliitikot ovat vitsaus. Millä saralla Perussuomalaiset ovat “pitkällä tavoitteissaan”? Jos meinaat maahanmuuton ongelmia, niin miksi en näe viimeisen neljän vuoden aikana muuta tapahtuneen kuin asioiden menneen entistä huonompaan suuntaan tällä saralla? Seuraavissa vaaleissa todennäköisesti tulee muutenkin huonompi äänisaalis kuin viime kerralla. Mistä se voisi johtua? Tuskin ainakaan siitä, että puolue kasvaa.

      Kirjoitat, että kaksoisjäsenyydestä olisi lähinnä henkilökohtaista hyötyä. Henkilökohtaisen hyödyn tavoitteleminen ei ole sellaista, mitä SVL-aktivistit hakevat. Sitä hakevat ne jo mainitut urapoliitikot. Ja se ei ole liikkeeltämme pois.

      Perussuomalaiset myös todennäköisesti erottaisivat henkilön, joka liittyisi Vastarintaliikkeeseen ja siitä puolueen sisällä taikka julkisesti ihmisille kertoisi.

      Myös SVL:ssä on mahdollista edustaa omia arvojaan. Järjestö toimii päivittäin erilaisilla tavoilla, vaikkei sillä ole yhtäkään edustajaa eduskunnassa tms instituutissa.

      Jos kuuluisit Vastarintaliikkeeseen ja liike olisi menossa edustamaan itseään vaalitorille, jossa on myös Perussuomalaisten teltta, niin kumman tapahtumaan osallistuisit? Mitä olisit mieltä sanomasta, jossa suositellaan olemaan äänestämättä korruptoituneita poliitikkoja?

      Kuten jo aikaisemmin totesin, ei SVL:n ja Perussuomalaisten aate taikka arvot ole samoja.

 7. Antsa, kuulutko perussuomalaisiin? Se että kaksoisjäsenyys on kielletty on hyvä asia. Esim Britanniassa toimii yli 100 järjestöä jotka luokittelevat itsensä nationalisteiksi/kansallissosialisteiksi. Siksipä britanniassa ei ole massiivista nationalistista puoluetta koska kaikki toimivat erillään vaikka varmasti ajattelevat paljon samoja asioita. Vain yhtenäisyys ja yksi linja on oikea valinta, koska hajallaan toimivat eivät saa mitään aikaan.
  Suomessa on se salonkikelpoinen persut ja sitten varteenotettava suoraselkäinen Vastarintaliike, joka ei pelkää kertoa kantaansa. Jos esim ottaisit yhteyttä Vastarintaliikkeeseen ja toimisit jonkin aikaa mukana niin joko jättäisit vässykkä perussuomalaiset tai jättäisit Vastarintaliikkeen koska toiminta on liian radikaalia.

Comments are closed.