Koti Uutisia Ei saanut rahaa terrorismiin – murhasi siskonsa

Ei saanut rahaa terrorismiin – murhasi siskonsa

7
Isis muun muassa ristiinnaulitsee vastustajiaan hallitsemillaan alueilla.
Isis muun muassa ristiinnaulitsee vastustajiaan hallitsemillaan alueilla.

Tanskassa on paljastunut tapaus, jossa maahanmuuttaja surmasi siskonsa, koska tämä kieltäytyi sponsoroimasta veljensä jihadismia.

28-vuotias syyrialaisnainen Shinda Khalil surmattiin Horsensin kaupungissa Tanskassa joulukuun lopussa. Ennen muuttamistaan Tanskaan vuonna 2011 hän oli tunnettu näyttelijä Syyriassa, missä hän esiintyi useissa TV-sarjoissa ja elokuvissa.

Turkkilaismedia CNN Türkin mukaan surman motiiviksi on nyt paljastunut se, ettei Khalil ollut suostunut antamaan rahaa veljelleen, joka halusi matkustaa Syyriaan taistelemaan Isis-järjestön riveissä. Tanskan poliisi ei ole suostunut kommentoimaan asiaa.

Veli on myöntänyt puukottaneensa siskonsa, mutta sanoo tehneensä sen itsepuolustukseksi. Hänelle tullaan tekemään mielentilatutkimus.

Lähde: The Copenhagen Post

7 KOMMENTIT

  1. Sillä lailla. Ja näitä Suomeen hyysärit hakevat kotimaistaan haaravälit kosteina.

    Toivon että hyysärit ottavat vastuun myös jokaisesta murhasta ja raiskauksesta joita heidän kultamunansa täällä tekevät.

  2. Ei muuta kuin silmä silmästä, niin tämäkin häiskä ei syö veronmaksajien rahoja.

  3. Syyriassa melkoisen tunnettu näyttelijä. Eipä olisi uskonut näin hänelle tapahtuneen. Kunnia hänen muistolleen!

  4. Ulkoministeriön puhelinlangat jo laulaa – Tämä työvoimapulanpaikkaaja on äkkiä saatava Suomeen! Täällä sitten kotoutetaan ja annetaan seksiterapiaa, järjestetään työpaikka (En löydä tähän sitä lähdettä, mutta luin että Ruotsissa näille palaaville Isis-terroristeille järjestetään työpaikka, luonnollisesti menee hakijoissa jonon ohi).

    Ajatelkaa miten naurettavaa, Suomi esitti vastalauseen siitäkin kun ne kaksi suomalaista lähetystyöntekijää ammuttiin Afghanistanissa ja nyt yhtä niistä uhkaa kuolemantuomio. Suomi ilmaisi vastalauseensa siitä. Miettikää! Meitä saa tappaa ja raiskata! Mutta auta armias jos väkivallanteko kohdistuu “kunniakansalaiseen” on se automaattisesti rasistinen viharikos, lööpit huutavat puoli vuotta suomalaisten rasismia ja tekijä saa elinkautisen. Vertaa: mamu raiskaa ja tappaa, saa max 3 kk ehdollista ja kriisiapua.

  5. Islamistit Syyriassa ovat Lännen sotureita, joten ei ihme, että heidät palkitaan.

Comments are closed.