Koti Uutisia Kotimaa Eduskunta kumosi Jehovan todistajien vapautuslain

Eduskunta kumosi Jehovan todistajien vapautuslain

4

Eduskunta on kumonnut Jehovan todistajien vapautuslain. Tämä tarkoittaa jatkossa sitä, että myös Jehovan todistajat ovat velvollisia suorittamaan ase- tai siviilipalveluksen, joista heidät on aikaisemmin vapautettu.

Nyt lain kumoaminen odottaa enää tasavallan presidentin vahvistusta, jonka yhteydessä määrätään myös lain voimaantulosta. Jehovan todistajien erityisoikeus astui voimaan vuonna 1987.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Kun nyt olemme siirtyneet suvaitsemattomuuden aikakauteen, jota historiankirjoittajat tulevat kutsumaan suvaitsevaisuuden vuosisadaksi, pian saamme kuulla hurraa -huutoja siitä, että yhä useampi ihminen joutuu valtion ankaran käden rankaisemaksi.

    Edessä olevassa kyse ei ole pelkästään erilaisuuden suvaitsemattomuudesta vaan uskonsotien vuosisadasta. Hyökkäykset länsimaisia uskontoja, siis länsimaisen yhteiskunnan perusteita, vastaan ovat alkaneet. Tarkoituksena on murtaa suurten ihmismassojen moraalinen selkäranka ja orjuuttaa heidät eliitin palvelijoiksi.

  2. Jehovan todistajat voitaisiin vapauttaa kokonaan maanpäällisistä palveluksista. 🙂

  3. Hienoa. Pieni mutta tärkeä asia yhdenvertaisuuden ja uskonnonvapauden puolesta.
    Nyt kanttihousujenkin pitää miettiä uudelleen luistelutyyli velvoitteesta.
    Seuraavaksi verotusoikeus pois uskonnollisilta yhteisöiltä, ovat tarpeeksi kauan siipeilleet tax free tuloilla.

  4. Jehovista en tiedä, mutta muslimeilta pitäisi kieltää pääsy “Suomen” armeijaan turvallisuusriskeinä. Toisaalta, jos heitä pidettäisiin eristyksissä normaaleina aikoina ja sitten kun maailmalla tarvitaan maailman poliisia voitaisiin näitä verenjuoksuttajia laittaa kaikkein pahimpiin paikkoihin ja palautus takaisin tapahtuisi pelkästään sinkkiarkuissa.

Comments are closed.