Koti Uutisia Kotimaa Eduskunnassa pohditaan käytäntöjen muuttamista opposition kyselyiden vuoksi

Eduskunnassa pohditaan käytäntöjen muuttamista opposition kyselyiden vuoksi

4
Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen.

Eduskunnassa pohditaan käytäntöjen muuttamista hallitukselle liian usein esitettyjen maahanmuuttokysymysten vuoksi. Eduskunnassa on pitkään ollut voimassa kirjoittamaton sääntö, että suurin oppositiopuolue esittää kyselytunnilla ensimmäisenä kysymykset.

Koska suurin oppositiopuolue on Perussuomalaiset, on heidän vuoronsa ollut ensimmäisenä. Kysymykset ovat avoimia rajoja kannattavan hallituksen mukaan liian usein liittyneet maahanmuuttoon, joten nyt keskustellaan avoimesti käytännön muuttamisesta.

Käytännössä tämä tarkoittaa jälleen uutta käännettä oppositiotoiminnan hiljentämisessä. Perussuomalaisten puheenjohtaja kommentoi asiaa Twitterissä kysyen “Mitäköhän unkarilaiset tuumisivat, jos tietäisivät, että Suomessa pohditaan, mistä asioista opposition sopii puhua eduskunnassa?”

Lähde: Uusi Suomi

4 KOMMENTIT

  1. PS — mikä vitsi. Eikä Suomen eduskunta oikeasti mistään mitään päätä.

    Ja Vanhanen linnaan jo joutaa, perkele!

  2. Eikö koko kyselyn voisi saman tien lopettaa? Jos opposition kysymykset ovat turhia, niin tuskin hallituspuolueet kysymyksiä liioin esittävät, koska hallituspuolueet tietenkin edistävät asioitaan hallituksessa. Vanhanenhan on tähän hyvä asiamies, koska hänet tunnetaan käytännöstään, jonka mukaan keskeneräisistä ei keskustella ja valmiista ei kannata, koska ne ovat jo valmiita. Hyvää jatkoa ansioille olisi tulla muistetuksi puhemiehenä, joka lopetti kyselytunnin.

    • Eräs kaverini oli Valtion kirjapainolla töissä. Siellä painetaan mm. Veikkauksen lirpakkeet ja Eduskunnan prujut. Hän sanoi että on aika hauskaa nähdä YLEltä TV:ssä kiihkeää “keskustelua” jostakin asiasta, jonka paperit on jo printattu…

  3. Yhteenkään kysymykseen hallitus ei ole pystynyt vastaamaan, koska niillä marxisteilla ei ole mitään järkevää vastausta mihinkään. Yksinkertaiseen kysymykseen kierrellään ja kaarrellaan parin minuutin vastaus, joka ei sisällä mitään asiaa.

Comments are closed.