Koti Uutisia Kotimaa Eduskunnassa kauhistelua juutalaisvastaisuudesta ja kansallissosialismista

Eduskunnassa kauhistelua juutalaisvastaisuudesta ja kansallissosialismista

9

Eduskunnassa esitettiin kirjallinen kysymys “Suomen juutalaisyhteisön turvallisuuden edistämisestä”. Kysymyksen allekirjoittajat ovat tunnettuja sionistipoliitikkoja, muun muassa Päivi Räsänen.

Kysymyksessä todetaan esimerkiksi: “Helsingissä sijaitseva Israelin suurlähetystö on joutunut toistuvasti vandalismin ja antisemitististen hyökkäysten kohteeksi. Ilkivaltaa suurlähetystöä kohtaan on tehty puolentoista vuoden aikana ainakin 15 kertaa. Hyökkäyksissä on esimerkiksi rikottu suurlähetystön lasinen etuovi ja ripustettu kuvia hakaristeistä ja Hitleristä rakennuksen sisäänkäyntiin. Jatkuvat uusnatsien hyökkäykset suurlähetystöön ovat nousseet uutisaiheeksi myös Israelissa.”

Kysymys jatkuu: “Helsingin keskustassa järjestettiin marraskuussa 2019 uusnatsien mielenosoitus, jossa oli mukana hakaristilippuja. Juutalaisen seurakunnan synagogan ulkopuolelle liimattiin tuolloin useita tarroja antisemitistisessä tarkoituksessa. Tarroissa oli juutalaisten symboli Daavidin tähti ja sen sisään kirjoitettu sana ‘Jude’. Myös Israelin suurlähetystön ulkopuolelta löytyi tähtitarra.”

Sionistit viittaavat kysymyksessä Kohti Vapautta! -kansanliikkeen mielenilmaukseen. Sionistit kuitenkin valehtelevat, sillä tapahtumassa ei käytetty hakaristilippuja. Sen sijaan lipuissa oli ikivanha suomalainen tursaansydänsymboli.

Kysymyksen esittäjät tahtovat tietää, “mitä toimia hallitus aikoo tehdä toistuvien Israelin Suomen suurlähetystöön kohdistuvien rasististen hyökkäysten ja antisemitistisen ilkivallan lopettamiseksi”.

Kysymyksen lopussa sionistit vaativat, että suomalaisten veronmaksajien täytyy lahjoittaa entistä enemmän rahaa Helsingin juutalaisille. Suomalaiset ovat joutuneet jo vuosia tukemaan sionismia vastoin tahtoaan verojen kautta.

Lähde: Eduskunta

9 KOMMENTIT

 1. 88% Suomen juutalaisiin kohdistuneista “iskuista” eli kritiikeistä on tullut värillisten muslimien suunnalta. Siis siltä samalta porukalta, jonka massiivista maahanmuuttoinvaasiota Suomenkin juutalaiset edistävät. Arabien juutalaisvastaiset protestit pannaan vain härskisti kantaväestön piikkiin, jotta voidaan lietsoa natsihysteriaa.

  • Ovatko tarrat ja oven särkemiset Supon työtä vaiko valeuuutisia?

 2. Juutalaisten valtava läsnäolo NEuvostoliiton hirveyksien toteuttajana on saanut lisävahvistusta ns. “The Red Symphony” -dokumentista. Esimerkiksi Trotskilaiset olivat itse asiassa Rotschild -pankkiirisuvun rahoittamia!
  Muualta netistä löydettyä:

  https://www.heartcom.org/bankster2.htm

  Nyt LUE TARKKAAN! Tässä on varmaan räjähdysherkin dokumentoitu eli verifioitu informaatio siitä miten pieni ääririkkaiden klikki toimii rakentaessaan totalitaarista kontrollia koko planeetalle. Huomaa tosiaan että totuuksien paljastaja tässä alla siteerattuna on Communist International -järjestön PERUSTAJA!

  ”Stalinistisen poliisin (NKVD) kuulusterlupöytäkirja, jonka ei koskaan pitänyt päästä julkisuuteen. Ennen teloitustaan kuulusteltiin Communist International -järjestön perustajaa, Christian G. Rakovskya, syytettynä suunnitelmasta syöstä Stalin vallasta.
  50-sivuinen dokumentti, nimeltään ”Punainen Symfonia”, oli tarkoitus pitää visusti salassa. Siinä näytetään toteen että Rotschild -Illuminati -kabalin suunnitelmiin kuului perustaa kommunistinen ääririkkaiden maailmanhallinto.

  Rakovsky kuului Rotschild-suvun rahoittamaan Trotskilaisten yhtenliittymään.

  Herra Rakovskya kuulusteltiin keskiyöllä 26.1.1938. Tapahtuma oli dramaattinen. Mitä Rakovsky voisi sanoa pelastaakseen elämänsä. Hän päätyi taktiikkaan Kusettaa Kertomalla Totuus (deceive with the truth). Hän herättäisi luottamusta kertomalla kuten asiat ovat, mutta jättäisi joitakin asioita kertomatta. Hän pyrkii tekemään vaikutuksen kuulustelijaansa Kusminiin tähdentämällä että hän ja Trotsky kuuluvat voittamattomaan mahtiblokkiin jota kutsuu nimellä ”Kapitalisti-Kommunistinen Finanssi-Internationaali.”
  Hän vahvisti että massat pyritään saamaan mukaan vallankumousliikkeeseen väittämällä että ajetaan ihmiskunnan moraalisia ja yhteisiä intressejä, kun tosiasiassa halutaan hajoittaa ja hallita, heikentää olemassaolevaa hallintoa ja toteuttaa totalitaarinen diktatuuri.
  ”Revoluutio” -sana tarkoitta itse asiassa länsimaisen yhteiskunnan ”kumoamista”.
  Rakovski sanoo että ”Kristinusko on meidän todellinen vihollisemme, sillä kaikki taloudellinen ja poliittinen järjestäytyminen keskiluokan hyvinvointivaltion muodossa on seurausta siitä” (Griffin s.264).

  Lisää:

  https://www.heartcom.org/bankster2.htm

 3. Jos klikkasit tuohon bankster2 -linkkiin, löysit ehkä jo tiedon että Rakovskya ei teloitettukaan. Kuulustelija halusi vahvistusta Rakovskyn väitteelle Kapitalisti-Kommunisti Internationalisteista maailman ehdottomina hallitsijoina.

  Rakovski sanoi että käykää Moskovassa USA:n suurlähettilään puheilla. Näin tehtiin, tämä suurlähettiläs oli rappari. Suurlähettiläs teki Rappari-käsimerkin Rakovskin kanssa, ja mies oli vapaa.
  Selvisi että panksterit olivat alkaneet rahoittaa Hitlerin sotakoneistoa syystä että Stalin ei ollut Internationalisti, eli väärä mies oli nyt Venäjän johdossa internationalisti-kabalin mielestä.

  Lontoosta tuli sähke jossa luki: ”Vapauttakaa Rakovski tai Hitlerin vaara kasvaa”.
  Stalinille annettiin vaihtoehtoja. Jos hän jakaisi Puolan Hitlerin kanssa, länsimaat julistaisi sodan VAIN Saksaa vastaan..
  Sitten Hitler alkoi sooloilla, eli otti rahanluonnin monopolin pois Internationalisteilta, valtion itsenäiseksi funktioksi. Tämä teki Saksasta pahemman vihollisen kuin Venäjän Stalinin alaisuudessa.

  Panksterit solmivat salaisia liittoja Stalinin kanssa, ja tuloksena syntyi muun muassa Molotov-Rippentrop-sopimus. Yllä vajavaisesti ja sieltä täältä käännettynä.

  Tarkemmat yksityiskohdat Englanniksi:
  heartcom.org/bankster2.htm

  • Putininmiesten hölynpölyä. Stalin vaikuttaa vahvasti juutalaiselta eikä NL koskaan ollut tulilinjalla, vaan alusta lähtien Länsi rakensi Stalinille armeijaa Euroopan miehitystä varten koko 30-luvun

 4. Eräs yksityiskohta tuli mieleen. Nimittäin, nämä Internationalistit suunnittelivat että Trotsky nousisi Neuvostoliiton johtoon, mutta Stalin voitti hänet kilpailussa. Trotsky oli nimenomaan se henkilö joka keksi käyttää “rasisti” -syytöstä poliittisten vastustajien suiden tukkimiseen ja vainoamiseen.

  • Muistakaa sionististen juutalaisten harhautukset:

   • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
   • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
   • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
   • »seksisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
   • »juutalainen»: epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomilaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

 5. Kuten tiedämme, USA:ssa Kalifornian osavaltio on sosialismin mekka, muutaman muun USA:n alueen ohella. Siellä on vaikea löytää mitään vuokrahuoneistoa alle 1000 dollaria kuussa. Esimerkki, periferiassa, noin 100 m2, 1795 USD/kk.

  Mitä se tällainen sosialismi on jossa kapitalistit eli kiinteistönomistajat tienaavat hurjia summia, ja kymmenet miljoonat asuvat jo katuojassa tai autossaan, vaikka näistä suuri osa käy töissä?

  Suomi on menossa nykyhallituksen avulla samaan suuntaan.

  Vihjeitä tästä on jo saatu mm. turvapaikanhakijoiden majoituksesta, jossa pari huonetta ja keittiö vuokrataan tyyliin 2000 Eur/kk. Forenom Oy on näillä markkinoilla kiskonnan kunkku. Esimerkki, 27 m2 yksiö, vuokrahinta 1699 Eur/kk.
  https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/espoo/14987891
  Eihän tämä haittaa, jos veronmaksaja kustantaa. Silloin löytyy aina maahantulijat asukkaiksi.

  Koko vasemmistolainen toiminta on siis vain erittäin ahneiden petojen kusetusta. Ihmiset syöstään surutta tuhoon, kunhan muutamat tienaavat “fantastisesti”.. Että tämä on todellista, selviää myös kun miettii kuinka niukasti myötätuntoa tulijoiden raiskaamiksi ja raiskaamisuhan piiriin matusaation myötä joutuvat tyttäremme saavat eliitin taholta.

 6. Suomessakin sadat tuhannet naiset ja tyttäret joutuvat kyselemään kuten alle siteerattu, kun suojelua annetaan maahan tuoduille, jo kamalia tehneille sotilasikäisille testosteronipommeille.

  “Olemmeko me todellakin valtakoneiston suojelun ulkopuolella? Olemmeko lainsuojattomia vaikka olemme noudattaneet lakia? “

Comments are closed.