Koti Uutisia Ebola-virus levinnyt mahdollisesti Italiaan

Ebola-virus levinnyt mahdollisesti Italiaan

3
(VNews24)
(VNews24)

Italialainen uutissivusto VNews24 kertoo, että tappava Ebola-virus on saattanut levitä Italiaan 40 laittoman afrikkalaissiirtolaisen mukana. VNews24:n tietojen mukaan Pisan rannikolle saapuneilla siirtolaisilla oli virukseen viittaavia oireita. Välttääkseen aiheuttamasta paniikkia Italian terveysministeriö ei ole vahvistanut, liittyikö Pisan sairaalan sulkeminen epäiltyyn Ebola-virukseen.

Huhtikuun alussa Italian sisäministeri Angelino Alfano varoitti Eurooppaa suuresta afrikkalaissiirtolaisten invaasiosta kesän aikana. Tulijoita uskotaan olevan jopa 600 000.

Ebola on raivonnut useissa afrikkalaisissa maissa jo maaliskuusta asti.

Lähde: VNews24

Aiheeseen liittyen:

Ebola-viruksen pelätään leviävän Marokkoon
Italian sisäministeri: 600 000 afrikkalaista valmiina tulemaan Eurooppaan

3 KOMMENTIT

  1. Mikäs sen tehokkaampi tapa hallita väestön määrää kun laittaa parit virukset liikkeelle. Vaikka ihmisissä niihin ei tehoa mikään niin onneksi ne sentään kuoleat UV-valossa. Sen vuoksi kesällä on vähemmän flunssaa ja sairauksia kun UV-valo tappaa luonnosta suurimman osan taudin aiheuttajista.

    Olenkin aina ihmetellyt mikseivät sairaalat käytä kuparipinnoitettuja pöytiä ja UV-valoja desinfiointiin. Kuparissa kun ei elä mikään 20min pidempään ja UV-vlo tappaa kaiken. Ei tarvitse viinalla lutata huoneita ja pöytätasoja niin kuin nyt. Nämä kaksi asiaa poistaisivat sairaalabakteerit ja ne tulisivat erittäin edullisiksi pitkässä juoksussa.

  2. Ei jumalauta! Nyt pitäisi tulla ehdottomasti loppu tuolle afrikkalaisten invaasiolle! Mä en halua sairastua tuohon ebolaan omassa maassani!
    Kiitos vihreät,rkp ja vasemmisto!!!

  3. Natsit hoitaisivat siirtolaisongelman nopeasti. Vaan natsit laitetaan vankilaan eikä siirtoloiset. Suomessa 23 000 paperitonta. Välimeren ylittänyttä. Kuuluisivat keskitysleiriin ja vuoden päästä ammutaan jos ei ole poistunut.

Comments are closed.