Koti Uutisia Dresdenissä muistotapahtumia helmikuussa

Dresdenissä muistotapahtumia helmikuussa

1

Saksan Dresdenissä järjestetään Dresdenin kansanmurhan muistolle helmikuussa ainakin kaksi eri tapahtumaa. Ensimmäinen on lauantaina 11. päivä ja toinen on viikko tämän jälkeen 18. päivä.

Ensimmäisen tapahtuman järjestävät kansallismieliset aktivistit, jotka ovat järjestäneet tapahtumaa myös aikaisempina vuosina. Toisen marssin järjestää Der Dritte Weg -puolue, jota myös Kansallinen Vastarinta on haastatellut ja joka juuri haastatteli Simon Lindbergiä.

Voit katsoa 18. päivän tapahtuman mainosvideon alta:

1 KOMMENTTI

 1. Tuo pommitus oli eräs Länsiliittoutuneiden alastomimmista sotarikoksista. Tuota saksalaista vanhaa kulttuurikaupunkia Liittoutuneet “hellivät” kuin “kukkaa kämmenellä” “jättämällä” sen “rauhaan” vain siksi, että aikomuksena oli terrori -pommittaa kaupunki tulimyrskyiseksi pätsiksi ja tulihelvetiksi, jossa ääretön kuumuus imi pakolaisia täynnä olevan Dredsenin asukkaat – naiset ja lapset – tulihornaan. Rakennusten teräspalkitkin vääntyivät hillittömässä kuumuudessa “ässäksi”.
  Nippelitietona kerrottakoon, että se, että amerikkalaisen ilmavoimien operatiivisena päällikönä toimiva ja kaikesta suunnittelusta ja viimesilauksesta vastasi mies, jonka entinen naisystävä asui tuossa kaupungissa. Kun sitten tuli ns. “bänksit”, niin kuten naiset aina verbaalisesti “lahjakkaina” sanoi hyvästiksi sellaiset “madonluvut”, että tämä sulho loukkaantui tästä “verisesti”. Tämän pahasuisen “arjalaisen” naisen kotikaupunki eli ausinpaikka oli Dredsen. Joten tämä kaupunki “valikoitui” itseään miehenä pitävän uroon mielikohteeksi ja lobbaamiseksi isommille kenraaleille “hehkulampuksi” päänpäälle. Niinpä tämä pommitus “onnistuikin” yli kaikkien “odotusten”, jota käytetään eräänä “malliesimerkkinä” ilmavoimien historiassa kautta maailman kuinka homma “osuu häränsilmää”.
  Eikä tätä ole luettu mistään porno -paperbackistä. Tämän kuuntelin entisen Suomen TASA-vallan Yleisradioyhtiön tuota kaupunkia koskevasta WWII käsittelevästä ohjelmasta.
  Eli tuohon aikaan ei “lietelanta” ihan aina haissut. Se sentään joskus peitettiinkin multakerroksen alle kun se “kylvettiin” peltoon.
  Nyt ainoa uskottava asia, johon voi vielä jotenkin luottaa on aikamerkki.

  P.S. On luvattoman suuri vääryys ettei Dredsenin pommitusta ole nostettu Hiroshiman ja Nagasagin rinnalle. Eikä tämä ole liioittelua. Dredsen pommitettiin “tavanomaisilla” pommeilla niin tuhoisasti kuin noilla välineillä oli ylipäätään mahdollista se tehdä. Siinä jopa nähtiin 100-kertainen vaiva itse pommien tiputtamisessa verrattuna atomipommiin.

Comments are closed.