Koti Uutisia Dragshow ala-asteella New Yorkissa

Dragshow ala-asteella New Yorkissa

4

Manhattanin koululaisille järjestettiin New Yorkissa Learning Expo -niminen tapahtuma, jossa lapset viidestä ikävuodesta ylöspäin saivat näyttää, mitä he olivat oppineet kuluneen vuoden aikana. Kahden tunnin aikana käytiin läpi perinteisiä numeroita kuten taidetta ja pianonsoittoa, mutta tapahtuman osanottajille tuli kuitenkin yllätyksenä viimeinen ohjelmanumero, jossa aikuinen mies peruukissa, mustassa asussa ja korkokengissä astui lavalle ja alkoi tanssinumeron.

Public School 96 -koulun vanhempainyhdistyksen johtaja Frankie Quinones astui lavalle pitkää tanssidragperformanssia varten. Lyhyessä hameessa ja vahvasti meikattuna hän lauloi Iris Chacónia.

Viimeisen spektaakkelin tarkoitus oli kuulemma antaa opetusta seksuaalisuudesta, mutta vanhemmat eivät ottaneet dragshow’ta ala-asteella yhtä hyvin vastaan kuin oli oletettu. Vastauksena kritiikkiin opetusministeriön edustaja Michael Aciman kuvaili viimeistä “yllätysohjelmanumeroa” epäasialliseksi, mutta yhtään kouluviranomaista ei rangaistu.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. Voi miten progressiivista ja mahtavaa! Kyllähän 5-vuotiaiden tulee jo saada tietää siitä syrjinnästä mitä LGBTP-väki joutuu patriarkaalisen yhteiskunnan puolelta kokemaan.

  2. Juutalaiset homottaa valkoista väestöä jotta kansanmurha etenee.

  3. Koska mikään ei ole yhtä tärkeää lapsille, kuin oppia LGBTZHSKJDOP…-väestä. Olenko minä muuten ainoa, jonka mielestä tuo lyhenne kasvaa jatkuvasti?

  4. Juutalaisten määrätietoista kristittyjen valkoisen rodun mädätystä ja arvomaailman raiskaamista rappion alinpaan helvettiin, jolla juutalaiset Talmud sionistit haluavat raivata patologista ja alkukantaista vihaa tuntien valkoisen rodun pois maailmasta ja alistaa heidät orjikseen, joita tapetaan kuin kärpäsiä, sillä Goyimit eivät ole ihmisiä vaan paskakärpäsiä juutalaisen herra kansan mielestä.
    Todella sairasta. Äärimmäisen sairasta. Tämä kaikki oli hyvässä vauhdissa Saksassa WWI jälkeen Saksan juutalaisten iskiessä tikarin Keisarillisen Saksan selkään tehdessään kaupat Englannin kanssa siitä, että jutkut järjestävät USA:n sotaan mukaan ja vastineeksi koronkiskojat saavat pyhän maansa epäpyhin keinoin.

Comments are closed.