Koti Uutisia Dokumentti Kultaisesta aamunkoitosta

Dokumentti Kultaisesta aamunkoitosta

3

YouTubeen ladattiin hiljattain Kultaisesta aamunkoitosta kertova dokumentti. Dokumentin on tuottanut Australian “60-minuuttia” -ohjelma.

Dokumentin asenteellisuudesta ja puolueellisuudesta voi kukin katselija tehdä omat johtopäätöksensä.

 

 

Aiheeseen liittyen: http://www.vastarinta.com/?s=Kultainen+aamunkoitto

3 KOMMENTIT

 1. No jopas oli. Heti ohjelman esittelyyn oli kerätty kaikki mahdolliset superlatiivit tehden samalla selväksi mitä mieltä ohjelman tekijät haluavat katsojien olevan. Toisaalta, Austraaliahan on täysin Amerikan yhdysvaltojen hallinnassa oleva maa jolla on oma marionettihallitus, joten mitä muuta voi odottaa. Muuan tuttavaperhekkin muutti Singaporesta Australiaan ja he olivat sitä mieltä että nyt lykästi, vaan vajaan vuoden sisällä muuttivat sieltä pois. Oli kuulemma ihan kauhea maa asua ja elää.

  Onneksi Ilias ei haastatteluissa lähtenyt mukaan juontajan rinnastukseen natseista tai neonatseista. Vaan totesi että jos haluaa esittää kysymyksiä natseille pitää mennä vuoteen 1933 ja Saksaan.

  Mutta kun juontaja jatkuvasti vänkkäsi tätä kauhukuvaa leviävästä natsismista niin minä jäin sitä hiukan miettimään. Nationalisti oli juontajalle sama asia kuin natsismi. Mitenkäs se nyt sitten olikaan, mistäs sanoista se Saksan kansallis sosialistinen työväen puolue nyt tulikaan?

  Jos katsotaan yksinomaan sanaa Natsi, Nationalisti, niin moneenkos puolueeseen se Suomessa viittaa? Tai sana kansallinen? Tai sana työväen? Ovatko kaikki nämä puolueet Suomessa ja ympäri maailmaa Natsi-puolueita?

  – Kansallinen Kokoomus
  – Suomen Sosialidemokraattinen puolue
  – Suomen Ruotsalainen kansanpuolue
  – Suomen Työväen puolue

  Globalisteille ei kelpaa että kukaan asettuu heidän tielleen tai kyseenalaistaa heidän tekemisiään. Heti vedetään natsi-kortti esille. Silti, globalistit eivät jaksa ihmetellä vastaavien ryhmien kannatuksen nousua samaan aikaan kun he kurjistavat kansan oloja. He eivät itse osaa pitää toisistaan huolta ja kun joku sen tekee, sekään ei sovi. He esittävät pelisääntöjä ja kun niitä noudatetaan, sekään ei sovi. Mikä sitten olisi heille sopiva toimintatapa?

  No, tätä propgandaa tullaan kuulemaan vielä paljonkin. Ja näitä uhreja löytyy haastateltavaksi jatkossa entistä enemmän. Median oikeellisuutta tai puolueetomuutta kun ei kukaan tutki.

 2. En halua viisastella, mutta Kokoomus ei ole enään nimeltään “Kansallinen Kokoomus”. Ruotsalainen kansanpuolue ei ole viralliseti kai koskaan ollut “Suomen Ruotsalainen kansanpuolue”.
  Eli niiden ei tarvitse pelätä olevansa isänmaallisia, ainakaan nimensä mukaa.

  • Pahus, taas tuli kirjoitettua luullun ymmärtämistä. Tuo kokoomus tuli ihan selkärangasta ja RKP:n kurkkasin Wikistä.

   No, on se hyvä että ainakin nuo kaksi tuli vapautettua isänmaallisuudesta. Toimensakkin ovat jo viitanneet siihen suuntaan.

Comments are closed.