Koti Uutisia Ulkomaat Dokumentti: An Exposé of the Fake News BBC

Dokumentti: An Exposé of the Fake News BBC

7
Tommy Robinson oikealla.

Iso-Britanniassa sionistisen EDL-järjestön ex-johtaja ja nykyinen kansalaisjournalisti Tommy Robinson on julkaissut dokumentin, jossa paljastetaan maan yleisradioyhtiö BBC:n härskit toimintatavat. Muutamassa päivässä dokumentti on noussut suureen suosioon ja se on todella kiusallinen valtamedialle.

Piilokameroita ja haastatteluja hyödyntäen tehty dokumentti paljastaa, että BBC tekee yhteystyötä juutalaismiljardööri George Sorosin rahoittaman äärivasemmistojärjestön kanssa mustamaalatessaan maahanmuuttokriitikoita. BBC jää kiinni haastattelujen käsikirjoittamisesta etukäteen kertomalla haastateltavalle kysymyksien lisäksi myös vastaukset, jotka hänen tulee antaa kysymyksiin.

Yhtiön kärkijournalisti John Sweeney puhuu piilokameralle siitä, kuinka hän mahdollisesti yrittää tekaista Robinsonia vastaan seksuaalissävytteisen MeToo-kohun.

7 KOMMENTIT

 1. Onko tämä Robinson huijari? En tunne. Kovasti nimi tapetilla kyllä.

  • Tommy Robinson identifioi itsensä siionistina ja onkin kiihkeä sellainen. Hän voisi olla jonkinlainen “Tommy Huhtasaari”. Osaa puhua. Yksinkertainen hemmo ja silti välillä hiukan ovelampi kuin jotkut toiset. Hän nostaa esiin tosia ja tärkeitä asioita, mutta taistelee samalla kiihkeästi Euroopan suurimpien vihollisten puolesta.
   Know More News: https://m.youtube.com/watch?v=CZn721uOWLM
   Kannattaa samalta kanavalta katsoa video Trumpin kytköksistä (!) ja vaikka viimeisin Alex Jones video – jos siis edelleen kuuluu hönäytettäviin jenkkipellefanijoukkoon.
   Hyvää journalismia/podcastia.

 2. On huijari. Tuo filmi on kai tehty BBC:n itsensä toimesta mainokseksi valeoppositiomies Robinsonille, joka sanoo olevansa juutalainen ja Mossadin ihailija

  • Huijari?. On kai tehty(eli et tiedä). Valeoppositio(onko vasemmisto oikea oppositio. Kommareiden aisankannattajat eli virkavalta keskenään sumplivat mytomanioissaan mitä ihmeelisimpiä sepustuksia elämänsä varrella ja irvokkaimmillaan tämä nähdään linnan juhlissa jossa vuoden koheltajat saavat ritarimerkin rintapieliinsä.

 3. Persut teki videoita ja haastatteluja kovasti hänestä ja samoin myöskin Lokka & Wiik. Tässä se taas nähtiin.

 4. Tässä nyt ei ole mitään uutta. Uudeksi asian tekee se että joku uskaltaa sanoa sen kasvoillaan julkisesti. Uutiset ovat täysin käsikirjoitettuja sanasta sanaan ja aina muutos “uhkaa demokratiaa”, mikä ei toteutudu esim. uutisoinnissa:

  https://www.youtube.com/watch?v=6MmB7_e7ftY

  Paljon henkilöitä on oman ajattelun myötä siirtynyt pois tuosta kulttuuri-marxistisesta vasemmistosta joka ei tee muuta kuin vihaa kaikkea sitä mikä tukee niitä ja pitää ne hengissä:

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=530&v=MKDpQWOQkEI

  Uutisilla on suri merkitys niille jotka eivät osaa ajaatella. Mutta meille muille ne ovat virheineen ärsyttäviä.

  Jos 99 ihmistä sanoo että voikukka on valkoinen ja yksi sanoo että se on keltainen niin kuka on oikeassa?

 5. Melkein jokainen tietää, kuinka valheellinen valtamedia on. Siten valtaeliitillä on varaa tehdä tälaisia filmejä suosikinsa kanssa. Ei Robinson edes oikeastaan omalla nimellään tuo esiin noita juttuja, koska hän on juutalaiseen tyyliin vaihtanut nimeään usein

Comments are closed.