Koti Uutisia Disney painostaa partioliikettä hyväksymään homot johtajiksi

Disney painostaa partioliikettä hyväksymään homot johtajiksi

5

UK_scout-salute-carousel

Viihdeyhtiö Disney on ilmoittanut amerikkalaiselle partioliike Boy Scouts of Americalle (BSA), että se vetää tukensa pois partiolta vuoteen 2015 mennessä. Syy tähän on se, ettei homojen sallita toimia lapsille ja nuorille järjestettävän partiotoiminnan johdossa.

Tähänkään mennessä Disney ei ole antanut suoraan lahjoituksia partioliikkeelle, mutta yhtiöllä on oma VoluntEARS ohjelma, jonka kautta ihmiset voivat tehdä vapaaehtoistyötä, jonka vastineeksi yhtiö puolestaan lahjoittaa rahaa kunkin vapaaehtoisen haluamalle kohteelle. Jatkossa Disney aikoo kieltää vapaaehtoistoiminnan kautta lahjoittamisen partiolle.

Viime vuonna BSA joutui kovan painostuskampanjan seurauksena hyväksymään homoseksuaalit jäsenikseen, mutta se kuitenkin säilytti kiellon koskien liikkeen johtoa.

Lähde: CNN

Aiheeseen liittyen: Walt Disney

5 KOMMENTIT

  1. Mitähän itse Disney sanoisi tähän… Eikös Walt Disney ollut aatteen mies? Ajatus tuntuu typerältä, että piirtäjät ja animaattorit alkavat nillittää homojen oikeuksista. Miksei Disney keskity vain piirtämään? ZOG?

  2. Juutalaismedia tukee homomafian itsekkäitä ja vallanhimoisia intressejä, koska juutalaiset näkevät valkoisen väestön moraalisen selkärangan katkaisemisen itselleen edullisena.

  3. Jaa jaa… Siinä meillä on oikein esimerkillistä johtamista. Toisaalta, jos katsotaan Aku Ankan persoonaa niin se on kyllä melko itsekeskeinen ja narsistinen. Psykologiassa puhutaankin “Aku Ankan arvoista” kun tarkoitetaan tietyn tyyppistä henkilöä.

  4. Eivätpä nyky”juutalaiset” näytä ottavan todesta pyhää kirjaansa, missä kerrotaan kuinka Sodoman ja Gomorran kävi…Disneyn kyllä voisi laittaa boikottiin!

Comments are closed.