Koti Uutisia Ulkomaat Discord-kanavat anarkistien kohteina

Discord-kanavat anarkistien kohteina

6

Twitterissä Dreipfeil-niminen käyttäjä twiittasi, kuinka “Syndikalistinen kollektiivi” on julkaissut yli sadalta Discord-kanavalta kerätyt viestilokit. Dreipfeilin mukaan kanavat ovat sisällöltään kaikkea salaliittoteoreetikkojen ja fasistien väliltä. Dreipfeil esittäytyy itse “anarkistisena hacktivistina”.

Tietokannasta löytyy myös Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kansainvälisen radio-ohjelman julkinen Nordic Frontierin kanava. Kanavalle voi liittyä kuka tahansa, joten ei voi puhua suurista tietomurtotaidoista.

Hacktivistilla tarkoitetaan ihmistä, joka tekee tietomurtoja ja häirintää Internetissä jonkin asian puolesta tai vastaan. Discord on suosittu viestintään käytetty palvelu. Discord on aiemmin tullut tutuksi poistamalla kansallismielisiä kanavia ja käyttäjiä ilman varoituksia.

Lähteet: Twitter, /pol/

6 KOMMENTIT

 1. Itse suhtaudu aina varauksella kaikkiin medioihin jotka eivät ole tahojen itsensä omistamia ja hallitsemia. Kuten tähänkin sivustoon. Tämäkin on jonkun tahon alustalla ja jollakulla on root:in salasana kaikkiin asiakkaiden virtualikoneisiin. Ja jossain vaiheessa oligarkit käyttävät sitä tietoa aina henkilöä vastaan.

  Kun on omavarainen on riippumaton ja suojassa.

 2. Syndicate ei ole syndikalistinen suomeksi, yrittäkää edes 😀

  • Loukkasiko pieni käännösvirhe isostikin ryhmittymän/rikollisjärjestön, tahi “liiton” kollektiivista minäkuvaa?? 😀
   Haetko samalla tarmolla asiavirheitä, tai pnovihre-paholaisia valtamedian sivuilta? 😀 😀 😀 😀

   • Kirjotsuvihre, käännöskakkanen ja panovirhe! Nyt viimeistään PVL kielletään… 😭

Comments are closed.