Koti Uutisia Der Dritte Wegin jäsentä puukotettu – välitön mielenosoitus

Der Dritte Wegin jäsentä puukotettu – välitön mielenosoitus

3

Ryhmä Der Dritte Wegin aktivisteja oli aikaisin viime sunnuntaiaamuna ulkona Plauenissa Saksassa siivotakseen kaupunkia kansalle vihamielisestä materiaalista. Monikulttuurinen ja selvästi huumeiden vaikutuksen alaisena ollut porukka näki aktivistit, ja ryhmät ottivat ensin sanallisesti yhteen.

Yksi huumeiden vaikutuksen alaisena olleista kansanvihollisista veti yhtäkkiä esiin puukon, ja hän osui 19-vuotiaaseen Der Dritte Wegin jäseneen. Uhri kiidätettiin heti sairaalaan, jossa vahvistettiin, ettei haava ole kuolemanvakava. Puukonisku oli kuitenkin lähellä osua munuaiseen.

Tilanteessa mukana olleet jäsenen toverit ottivat pian selvää, keitä hyökkääjät olivat ja missä puukottaja asui. Nämä tiedot luovutettiin poliisille. Poliisi ei kuitenkaan ole pidättänyt ketään eikä edes yrittänyt kartoittaa todisteita tapauksesta.

Poliisin toimettomuus sai Der Dritte Wegin kutsumaan jäsenensä Plauenin puoluekonttorin eteen spontaanin mielenosoituksen järjestämiseksi. Noin 70 jäsentä saatiin kokoon hyvin lyhyellä varoitusajalla. Myös Vastarintaliikkeen Ruotsin-osastosta oli edustaja paikalla.

Mielenosoituksessa käytettiin banderollia, jossa luki “Solidaarisuus on ase”. Tätä käytettiin myös iskulauseena marssin aikana, ja lisäksi huudettiin “Eläköön kansallinen solidaarisuus”. Der Dritte Weg vaatii joko oikeudenmukaisuutta tai kostoa haavoittuneen toverinsa sekä huumeidenkäyttäjien kaikkien saksalaisten uhrien puolesta. Huumeista ja huumeisiin liitännäisestä rikollisuudesta on tullut iso ongelma Plauenissa. Eräs keskeinen syy tähän on viime vuosien joukkomaahanmuutto, joka on johtanut lisääntyneeseen huumeiden käyttöön ja huumekauppiaiden määrän nousuun koko Saksassa.

Marssi päätettiin lähelle Plauenin poliisiasemaa, missä Mathias Fischer (Der Dritte Wegin johtaja Keski-Saksan alueelta) teki selväksi, etteivät poliisin ongelmat johdu henkilöresurssien puutteesta vaan kansalle vihamielisestä politiikasta. Hän jatkoi, että kansallinen sosialismi tulee lopettamaan huumeiden käytöstä ja muukalaisinvaasiosta aiheutuvan rikollisuuden. Tämän jälkeen mielenosoituskulkue marssi takaisin lähtöpaikalle.

Monet sekä jalan että autolla mielenosoituksen ohi kulkeneet taputtivat käsiään ja peukuttivat kulkueelle. Kun mielenosoituskulkue oli päässyt takaisin puoluekonttorille, paikalla luettiin puukotetun jäsenen vastikään kirjoittama viesti:

“Voin hyvin, ja toivon mukaan olen sairaalassa enää muutamia päiviä. Kun pääsen pois, voin ylpeänä jatkaa taistelua teidän tovereideni rinnalla – teidän, jotka teette kaikkenne puolustaaksenne ihannettamme kansallismielisestä solidaarisuudesta. Fürs Vaterland bereit!”.

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Huumediilereille pitäis langettaa kuolemantuomioita niinku filippiineilläkin!

  2. Saksalainen poliisi on Suomen poliisi idoli kaikessä mädättyneisyydessään. Molemmat ovat elitistien asialla ja puollustavat kommunistisia terroristeja ja huumehörhöjä samaistuen heihin täysin eli profiloituvat paskasakiksi, jotka maksattavat palkkansa niillä, joita he raukkamaisesti Suomen perustuslain vastaisesti vainoavat asemoituen kommunistiseen Valpoon, joka ei noudattanut lakia, vaan aatetta ja poliittista ideologiaa, minkä on maailman historia todistanut rikolliseksi kaikkia ihmisyyden suojelun alkeellisimpiakin lakeja vastaan taivaisiin asti nousevien ruumiskasojen ja kainaloa myöten veressä kahlaten. Kommunisti poliisi on aatteensa kautta murhannut vähintäinkin neljä kertaa syyttömiä ihmisiä kuin konsanaan se Kansallissosialismi, jota he vääryyden ja matalamielisyyden humalluttamana kavahtavat tietäen sen pyyhkäisevän heidän kieroutuneen “lakinsa” ja “järjestyksensä” maan päältä kuin tsunami peittäen alleen kaikki maanpetturit ja henkisen selkärankansa mädättäneet alhaisimpiin henkisen vararikon syövereihin. Se joka kuvittelee palvellessaan pahaa New World Orderia olevansa turvassa ja näin täten varmistaessa itselleen loistokkaan tulevaisuuden ja aseman. Tulee huomaamaan, että hänet heitetään siihen samaan kitaan, johon hän itse on maanmiehiään ja -naisiaan sekä vielä näiden lapsetkin räkänaurua nauraen heittänyt.

Comments are closed.