Koti Uutisia Demokratiaa EU:n malliin: kansanäänestyksen tulos kaadettiin

Demokratiaa EU:n malliin: kansanäänestyksen tulos kaadettiin

4

Hollanti ratifioi keskiviikkona sopimuksen EU:n ja Ukrainan välillä, vaikka yli 60 prosenttia maan kansalaisista äänesti sopimusta vastaan. Alankomaiden senaattorin Ben Knapenin mukaan Hollanti on liian heikko vastustaakseen EU:ta. Maan parlamentin jäsenistä noin 60 prosenttia äänestikin kansan tahtoa vastaan. Nykydemokratia ei siedä “vääriä” kansanäänestysten tuloksia.

Sopimuksen myötä EU:n investoinnit Ukrainaan lisääntyvät ja sodan keskellä olevan Ukrainan kansalaiset voivat tulla Schengen-alueelle ilman viisumia, mikä helpottaa ihmisten liikkumista myös laittomissa tapauksissa. Aiemmin Ukraina on tunnistettu alueeksi, jolta terroristit saavat sotilasaseita käyttöönsä maassa vallitsevan sodan vuoksi.

 

Lähde: Nykysuomi

4 KOMMENTIT

  1. Toi on kyllä kätevää että jätetään vaan rennosti huomioimatta kansan tahto. Ja samaan hengenvetoon puhutaan demokratiasta ja kansan tahdosta.

  2. Neuvostoliittolaista ja Pohjois-Korealaista “kansanvaltaa”, jossa kansalaiset ovat välttämättömän pahan osassa silloin kun he äänestävät “väärin”. Siis joka kerta. EU:n globalistit ja juutalaisten käskyläiset likaisine rahoineen eivät välitä EU-kansalaisista paskaakaan, sillä hehän ovat valmistelemassa parasta-aikaa eurooppalaisten kansakuntien kansanmurhaa tarkoituksenaan ajaa Euroopan yhteiskunnat pimeään keskiaikaan.

Comments are closed.