Koti Uutisia Ulkomaat Demokraatit riehuivat Yhdysvaltain senaatissa

Demokraatit riehuivat Yhdysvaltain senaatissa

1

Presidentti Donald Trumpin korkeimman oikeuden ehdokkaan Brett Kavanaugh’n kuuleminen päättyi Yhdysvalloissa kaaokseen. Kuulemisen aikana demokraattien edustajat pitivät kovaa meteliä ja huusivat. Syynä oli se, että he vastustavat Kavanaugh’n valintaa korkeimman oikeuden tuomariksi, koska he näkevät hänet erittäin konservatiivisena.

Kavanaugh toimi aikoinaan George W. Bushin hallinnossa. Trump valitsi hänet ehdokkaakseen korkeimman oikeuden tuomariksi aikaisemmin kesällä.

Demokraattien suurin pelko on entistä konservatiivisempi korkein oikeus, sillä sinne valituilla tuomareilla on elinkautinen pesti, jos he eivät itse päätä erota. Jos Kavanaugh valitaan, tarkoittaa tämä varteenotettavaa muutosta tuomareiden poliittisessa suuntautumisessa pitkiksi ajoiksi.

Lähde: Yle

1 KOMMENTTI

  1. Demokratia ei sovi kaikille. Näköjään ainakaan niille kotka eivät saa toteuttaa omia halujaan. No, Trump olisi voinut syyttää noita vihapuheesta. Sillä kyllä sitä helpostikkin vihastuu kun kuulee jatkuvaa älämölöä kun yrittää pitää kokousta.

    No, demokraateilla näyttää olevan kulttuuri-marxilainen asenne. Ja se ei toisaalta yllätä. Ilmeisesti korkeimman oikeuden tuomarit ovat nyt demokraateja ja konservatiivieset tuomarit nähdään negatiivisena LGBTPN-aatteelle.

Comments are closed.