Koti Uutisia Ulkomaat Demokraatit haluavat LGBT-seksivalistusta päiväkotilapsille

Demokraatit haluavat LGBT-seksivalistusta päiväkotilapsille

6
Homopropagandan lapsiuhri.

Washingtonin demokraattipuolue ajaa eteenpäin lakiesitystä nimeltä House Bill 2184, joka tekisi pakolliseksi “kattavan seksuaalisen terveyden opetuksen” koulujen lisäksi myös päiväkoteihin vuoteen 2022 mennessä.

Lakiesitys kattaa myös päiväkoti-ikäisille tarkoitetun LGTB-asioiden opetuksen ohella peruskouluikäisille lapsille “oikeanlaisen sukupuolitermien käyttämisen” eli ei puhuta käyttäen termejä “poika” tai “tyttö”, vaan “henkilö, jolla on penis tai vagina”. Lisäksi 15-vuotiaille tullaan opettamaan, miten “seksiviestitellään oikeaoppisesti”.

House Bill 2184 on ymmärrettävästi herättänyt raivoa vanhemmissa ja osa onkin alkanut kampanjoimaan lakiesitystä vastaan.

Lähde: breitbart.com

6 KOMMENTIT

 1. Pedofiilit, sarjamurhaajat, nekrofiilit ja kannibaalit ovat myös osa ihmisyyden kaunista spektriä.

 2. Kommentti:

  “Miksi kaikista suomalaisista on tullut munattomia nahjuksia? Nuoret miehet ovat lihavia vössyköitä olemattomin testosteroniarvoin. Siittiöt eivät liiku ja niitä on vähän. Läski muuttaa testosteronin estrogeeniksi ja poikien varhainen henkinen kastrointi ja alistaminen alkaa viimeistään jo päivähoidossa. Ei saa juosta. Ei saa riehua, ei saa huutaa, ei saa kiivetä, ei saa, ei saa.
  Sama jatkuu koulussa, joka on oikeasti ”tehty vain tytöille”. Naisopettajat kertovat ja määräävät, että koulussa pitää käyttäytyä kuin tytöt.

  Eronneitten naisten kasvattamat tytöt ovat oikeasti miesvihaajia ja heijastavat äitiensä katkeroituneita käsityksiä miehistä – varmaan yämäkin on jo sukupolvien perintöä. Ehkäisypillerit viimeistään muuttavat osan naisista lesboiksi, nämä leikkaavat tukkansa ja ryhtyvät miesvihaajiksi.

  Täysin käsittämätöntä on tämä kansan säilymistä tuhoava perseen tarjoaminen vähä-älyisille alkueläimille. Onhan niillä testot koholla, mutta itsepä olette halunneet lapsillenne sosiaalisen isähahmon.
  Mutta luuletteko te tosiaan, että ukkonne huolehtisi tai yhteiskunnan tulisi huolehtia jostain syrjähyppyjenne mutanttikusipääkakaroista?”

  https://mvlehti.net/2020/02/02/goteborgissa-syntyneiden-poikalasten-toiseksi-yleisin-nimi-on-mohammed/

  Ruotsissa lienee jo 1 000 000 musua. Saksassa 10 000 000. Molemmissa maissa muukalaisten osuus on 25 % väestöstä. Saksassa jo yli 50 % 0–6-vuotiaista on muukalaisia.

  Suomessa 14 % (eli joka seitsemäs) lapsi syntyy muukalaisille. Kuinka moni suomalainen nainen (“perseen tarjoaminen vähä-älyisille alkueläimille”) synnyttää näitä mulatteja vielä tuohon päälle? Sitten on suomalaiset “miehet” jotka Thaimaasta ostavat “vaimon” itselleen. Pidän näitä aivan yhtä pahoina rotupettureina ja idiootteina.

  Suomeen tuli, muuten, 2018–2019 yhteensä 160 000 kpl moniosaajia ymv. Mikä hieno tulevaisuus Euroopalla onkaan edessään.

 3. Tuolta näyttää valtio, jota johtaa juutalaiset parasiitit. Jos toisen maailmansodan amerikkalaiset sotilaat näkisivät tämän päivän, niin veikkaampa, että aika vikkelään jengi loikkaisi saksmannien riveihin.

 4. “Suomeen tuli, muuten, 2018–2019 yhteensä 160 000 kpl moniosaajia ymv.”

  Olisiko tälle lähdettä?

 5. Itse tunnen/tiedän muutaman 3-kymppisen homon, yhden yli 5-kymppisen homon ja yhden 5-kymppisen lesbon (vanhan koulun butch), joka on meillä duunissa miesvaltaisella alalla ainoana naisena. Menestyneitä ihmisiä ovat kaikki ja nämä vanhemmat homot ovat kavereitani – tai ainakin vanhoja tuttuja.

  Ikinä en ole kuullut sanaakaan epätasa-arvoisesta kohtelusta ja kyllä tuolla meidän yhdelllä naisella duunissa on aivan sama; työehtosopimuksen mukainen palkka. Nämä LTIPEDOBBQ²-sekopäät ja muut kommunistit itsensähäpäisy ynnä -paljastusmarsseineen taas ovat vain mielisairaita reppanoita.

  Kommunismi pitäisi kieltää, niin kuin kaikki meitä lähellä olevat itä-Euroopan maat ovat tehneet. Meilläpä oli viime eduskuntavaaleissa oikein kaksi kommunistista puoluetta ehdolla.

  • Enemmän tuonne prideen osallistuu muotihomot, jotka eivät huomenna homoja olekaan. Samat tyypit diagnosoi itsensä esim. autistiseksi, vaikka epäilen sitä vikaa muualla olevan kuin sosiaalisissa vuorovaikutuksen taidoissa, tai ovat vegaaneja. Minä olen kaukana nuista tyypeistä, vaikka olen a) kasvissyöjä ja b) neurologisesti poikkeava. Olen valkoinen, autistinen heteronainen. En pidä vammaisuutta saati sairautta ideologiana tai seksuaalisena suuntautumisena, joka määrittää katsotko tissejä vai munia, tai mitä puoluetta kannatat.

   Musta Orkideakin on sen todennut, että kulttuurimarxismilla vain halutaan homot heteroiden kimppuun ja naiset miesten kimppuun ja varmaan vammaisetkin vammattomien kimppuun. Minä taas olen esimerkillinen nainen, joka ei missään nimessä käy neurotyypillisesti terveiden tai fyysisesti terveiden kimppuun, vaan teen yhteistyötä heidän kanssa. Työskentelen ja opiskelen ihan siellä nk. terveiden seassa ja olen heidän naapuri.

Comments are closed.