Koti Uutisia David Duke pidätetty Saksassa – vapautettiin seuraavana päivänä

David Duke pidätetty Saksassa – vapautettiin seuraavana päivänä

0

Amerikkalainen poliitikko, poliittinen aktivisti ja My Awakening– ja Jewish Supremacism -kirjojen kirjoittaja David Duke pidätettiin Kölnissä, Saksassa, perjantaiaamuna 25.11. Saksalaiset nationalistit olivat kutsuneet Duken Kölniin puheen pitämistä varten.

Lauantaina raportoitiin, että amerikkalainen poliittinen aktivisti tri David Duke pidätettiin ja vangittiin Saksassa päivää aikaisemmin. Poliittisesti motivoituun pidätykseen ei annettu mitään tiettyä syytä. On kuitenkin selvää, että Duken pidätys ja päivän mittainen vankeus oli laitonta, sillä Duke ei ollut koskaan rikkonut Saksan lakeja. Duken viisumi Schengen-alueella oli voimassa, sillä se antaa EU:n ulkopuoliselle kansalaiselle vapauden matkustaa alueella 90 päivän ajan. Siten Saksan viranomaisilla ei ollut mitään laillista syytä estää Dukea puhumasta Kölnin tapaamisessa.

David Duken törkeä pidätys tapahtui samaan aikaan, kun Saksan hallitus aloitti “natsien” ajojahdin, jota perusteltiin oletetulla “uusnatsien” terroristisolulla, joka paljastettiin joitain viikkoja sitten. Sen sanottiin vastanneen 10 murhasta viimeisen kymmenen vuoden aikana. Yksi solun johtavista jäsenistä oli Saksan salaisen palvelun jäsen – hän osallistui henkilökohtaisesti murhiin. Totuus kuitenkin on, että turkkilaistaustaiset henkilöt surmaavat 700 saksalaista joka vuosi; jo tätä voitaisiin pitää vähemmistöryhmän suorittamana terroritekona.

Viimeksi Duke pidätettiin toukokuussa 2009 Prahassa, minne tšekkiläiset nationalistit olivat kutsuneet hänet luennoitsijaksi. Tšekkiläinen terrorisminvastainen ryhmä pidätti hänet kesken luennon, minkä jälkeen hänet vietiin säilöön muutamaksi päiväksi. Saksassa poliisi levitti valhetta, jonka mukaan tapaaminen oli peruttu. Kerrottiin myös, että luennoille aikoneiden osanottajien ei tulisi saapua tapahtumaan laisinkaan. Valhe kuitenkin paljastui, ja Saksan poliisi tutki kirjaimellisesti joka auton sekä tarkisti ihmisten henkilöllisyydet löytääkseen David Duken. Kun Duke löydettiin, poliisi pidätti hänet ilman mitään syytä. Monet olivat saapuneet Saksassa pitkän matkan päästäkseen näkemään hänet.

Nationellt Motstånd sai yhteyden David Dukeen maanantaina 28. marraskuuta. Duke kertoi jatkavansa taisteluaan sananvapauden puolesta. Hän myös sanoi antavansa myöhemmin yksityiskohtaisen raportin Kölnissä tapahtuneesta pidätyksestä. Hän vaikutti olevan hyvällä mielellä, ja kiitti Nationellt Motståndia videoidensa jakamisesta Internet-sivuilla. “Ihmisten täytyy saada oppia ja kuulla totuudesta!”

Duke myös julkaisi lausunnon virallisella DavidDuke.com-sivustollaan. Hän kertoo pysyvänsä Euroopassa taistellaakseen niitä mahdollisia syytteitä vastaan, joita Saksan hallitus hänelle saattaa langettaa. Duke arvostaa kaikkea tukea nationalisteilta, jotka kantavat huolta nykyisestä alistavasta eurooppalaisvastaisesta toiminnasta, jota kohtaamme kaikkialla.

Kansallinen Vastarinta seuraa asian kehitystä ja tiedottaa lukijoitaan tri David Duken vainon uusimmista käänteistä.

 

Aiheeseen liittyen:

http://www.davidduke.com/general/24938_24938.html
http://fn-koeln.info/wordpress/?p=1528
http://altermedia-deutschland.info/2011/11/26/freie-nationale-szene/freies-netz-koln-uber-die-verhaftung-von-david-duke-in-koln-26-11-11/