Koti Uutisia David Duke: murhaako Israel Obaman?

David Duke: murhaako Israel Obaman?

0

Tohtori David Duken viimeisin video käsittelee amerikanjuutalaisen sanomalehtikustantajan kolumnissa esitettyä toivetta Yhdysvalloissa toimivien Mossadin yksiköiden suorittamasta Barack Hussein Obaman salamurhasta. 

Atlanta Jewish Times -sanomalehden omistaja ja kustantaja Andrew Adler kirjoitti viikko sitten, että ellei Yhdysvallat lähde sotaan Israelin puolesta Irania vastaan, Yhdysvaltain Mossadin yksiköiden tulisi murhata Obama. Adler kirjoitti:

Israelilla on kolme keinoa selvitä Iranin ydinuhasta: Ensimmäinen on ennakoiva isku Hamasia ja Hizbollahia vastaan, toinen on hyökkäys Iranin ydinlaitoksiin ja kolmas on “antaa Mossadin USA:n joukoille lupa eliminoida Israelilla epäystävällinen presidentti, jotta nykyinen varapresidentti ottaisi hänen paikkansa ja määräisi voimalla Yhdysvaltain politiikan sisältämään juutalaisvaltion auttamisen, jotta se voisi tuhota vihollisensa. 

Toimitus huomauttaa: Kansallinen Vastarinta ei välttämättä ole samaa mieltä videossa esiintyvän materiaalin kanssa. Katselun voi keskeyttää koska tahansa. Kansallinen Vastarinta tarjoaa vaihtoehtoista tietoa itsenäisten ihmisten tiedonhakuun.