Koti Uutisia David Duke ja kommunismin salaisuudet

David Duke ja kommunismin salaisuudet

0

Tri David Duke on esitellyt viimeisimmän kirjaprojektinsa The Secret Behind Communism videossa, jolla hän lupaa, että kommunismin taustalla olevat voimat tullaan paljastamaan.

UK_DD_ja_kommunismin_salaisuudet_1

David Duke toteaa ensinnäkin, ettei Venäjän vallankumous ollut venäläinen. Vaikka joitain venäläisiä ottikin siihen osaa, oli koko vallankumous sionistien järjestämä ja johtama. Tässä tri Duke viittaa tunnettuun kirjailijaan ja filosofiin Aleksandr Solženitsyniin, jonka Duke tapasi Moskovassa vuonna 2002. Videossa Duke myös toteaa, että juutalainen bolshevismi Venäjällä on vaatinut paljon enemmän uhreja kuin niin sanottu “holokausti”. Hän myös osoittaa, että useimmat tunnetut historioitsijat ovat todenneet saman asian.

Solženitsyn kuvailee viimeisimmässä teoksessaan Two Hundred Years Together juutalaisten vaikutusta esimerkiksi Venäjän vallankumoukseen. Kirjasta tuli Venäjällä bestseller, mutta sitä ei ole vielä käännetty englanniksi, sillä kirja leimattiin antisemitistiseksi. Useat Solženitsynin aikaisemmat teokset ovat myyneet laajalti, ja kirjailijalle myönnettiin myös Nobelin kirjallisuuspalkinto vuonna 1970. Tri Duke kertoo sisällyttävänsä uuteen kirjaansa useita käännettyjä lainauksia Solženitsynin teoksesta Two Hundred Years Together.

David Duken uudessa kirjassa kuvaillaan henkilöitä kuten Genrih Jagodaa, Ilja Ehrenburgia ja Ovadia Yosefia. Ensiksi mainittu Jagoda on syypää noin 10 miljoonan viattoman kuolemaan. Kahden viimeksi mainitun osalta Duke näkee yhteneväisyyksiä Ehrenburgin saksalaisvastaisen propagandan ja nykyisen palestiinalaisten vastaisen propagandan välillä. Ehrenburg esimerkiksi yllytti saksalaisten siviilien murhaamiseen.

Tri Duke osoittaa lisäksi, että sekä Hollywood ja valtamedia sivuuttavat bolshevismin terrorin täysin. Sen sijaan ne levittävät laajalti sota-ajan Saksan ja kansallissosialismin vastaista propagandaa. Duke toteaa, etteivät monet tiedä Neuvostoliiton Ukrainassa aiheuttamasta nälänhädästä, joka tunnetaan nykyään nimellä Holodomor.

UK_Ukrainalainen_tyttöTämä pieni tyttö nääntyi kuoliaaksi Ukrainan kansanmurhassa. Et tiedä hänen nimeään. Et tunne hänen tarinaansa. Sama Hollywood, joka muistuttaa sinua “holokaustista” lähes jok’ikinen päivä, ei kerro mitään suurimmasta kansanmurhasta ihmiskunnan historiassa. MIKSI?

Duke korostaa sitä tosiasiaa, että koska meille ei kerrota bolshevikkien ihmisoikeusrikkomuksista, todistaa se myös, että heidän joukkomurhansa taustalla olevat voimat ovat yhä hyvin vaikutusvaltaisia. Sionistien valta mediasta, politiikasta ja taloudesta aiheuttaa sen, että meille opetetaan vääränlaista historiaa.

Holokausti = “Emme saa koskaan unohtaa!”
Bolshevikkien joukkomurha = “Emme saa koskaan muistaa!”

Lopuksi tri Duke toivoo tukea uudelle kirjalleen, sillä hänellä ei suuria julkaisijoita apunaan. Kaikki 100 dollaria tai enemmän lahjoittavat saavat The Secret Behind Communism -kirjan nimikirjoituksella. Kirjan on laskettu ilmestyvän noin kahden viikon päästä.

David Duken uusimman kirjan esittelyvideon voi katsoa alta:

 

 

Lähde: Nordfront