Koti Uutisia Sionismi David de Rothschild: kansalla ei oikeutta äänestää EU-erosta

David de Rothschild: kansalla ei oikeutta äänestää EU-erosta

13
David de Rothschild.

Vuosisatoja vanhan juutalaisen pankkiirisuvun Ranskassa asuva patriarkka David de Rothschild toteaa tuoreessa haastattelussaan, ettei tavallisella kansalla tule olla oikeutta äänestää tärkeistä poliittisista kysymyksistä. Juutalaispankkiiri kertoi olevansa huolissaan myös elintasopakolaisten asemasta Euroopassa.

Rothschildin mukaan Euroopan suurimmat poliittiset kysymykset liittyvät tällä hetkellä maahanmuuttoon, nationalismiin, Angela Merkelin poliittisen vallan heikentymiseen sekä Brexitiin. Juutalaispankkiirin mukaan laittomat siirtolaiset kärsivät Euroopassa tällä hetkellä “tragediasta”, vaikka veronmaksajat lapioivat näille vuosi vuodelta enemmän ilmaista rahaa. Rothschild antoi ymmärtää, ettei Eurooppa vieläkään ole tarpeeksi maahanmuuttajaystävällinen.

Juutalaispankkiiri kertoi pelkäävänsä kansallismielisyyden nousua Euroopassa. Nationalismin vastavoimana on vuosikymmenten ajan toiminut EU:n johtajavaltio Saksa, jonka sionistit miehittivät toisen maailmansodan päätteeksi. Rothschild kertoo kuitenkin nykyään olevansa epävarma tulevaisuudesta siksi, että Saksan liittokansleri on menettänyt suuren osan poliittisesta uskottavuudestaan.

Rothschild otti myös kantaa Brexitiä eli Britannian EU-eroa vastaan. Hänen mukaansa Euroopan unionin hajottaminen on “historian vastainen teko”, minkä vuoksi tavallisilla kansalaisilla ei olisi pitänyt olla oikeutta äänestää isänmaansa EU-jäsenyydestä. Juutalaispankkiiri piti Brexitiä erityisen harmillisena siksi, että toisessa maailmansodassa “britit taistelivat natseja vastaan”.

Haastattelussa Rothschild muisteli myös pankkiirisukunsa ranskalaisen haaran lähihistoriaa. Vuonna 1982 François Mitterrandin vasemmistohallitus kansallisti Rothschild-pankin, mitä juutalainen vertasi Hitlerin Saksaan. 1986 pääministeri Jacques Chirac kuitenkin taipui lobbauksen paineessa ja yksityisti pankin luovuttaen sen takaisin Rothschildeille.

Rothschildien pankin palauttanut Chirac palkittiin myöhemmin korruptiostaan presidentin viralla. Haastattelussa muistutettiin, että Rothschildeilla on ollut muutenkin aina hyvät suhteet presidentteihin. Niin Emmanuel Macron kuin vuosina 1969–1974 maata johtanut Georges Pompidou olivat molemmat ennen virkaansa Rothschild-pankkiireja.

Lähde: Financial Times

13 KOMMENTIT

 1. Kummallista, että Mitterrandia vastaan ei juuri hyökkäilty hänen valtakautensa aikana. Käsitykseni on ollut, että hänen kaikki muu taoiminatsa oli ainakin juutalaisjärjestöille erittäin mieluista. Tuosta kansallistamisesta olisi kiva kuulla enenmmän. Mikä on “hetki”, jos vasta Chirac palautti pankin?

 2. Eiköhän lähetetä “Meidän Paavo” neuvottelemaan Davidin kanssa. Vähän ajan päästä Davidkin on sitä mieltä että Paavosta voidaan tehdä euroopan keisari ja Paavo ottaa viran vastaan kun Eu pyytää Paavoa sitä ottamaan.

  Tämä David taitaa olla tävän tyhmä. Miten EU:n hajoittaminen olisi “historian vastainen teko”? Onko sillä kentien kristallipallo jolla se näkee muka tulevaisuuteen? Ja sielä vahvan ja onnellisen EU:n? No, kun kansa haluaa hajoittaa EU:n niin silloin sillä on sihien oikeus. Eikä sitä mikään David pysty estämään mielipiteillään.

  Miettikääpä miten vaikeaa oli näiden loisten päästä EU:n sisämarkkinoille. Meillä oli euroopassa kutakuinkin 28 maata jolla jokaisella oli oma raha ja erilaiset lait. Jokaisella oli rajamuodollisuudet sekä kannettiin tullia. Sellaisen mantereen markkinoille pääsy vaati 28 maan johtajien lahjontaa ja lakien soveltamista sekä hirvittävä määrä lobbareita joilla on piikki auki. Kuluja tuli enemmän kuin voittoja.

  Mutta sitten keksittiin EU. Nyt tarvitaan vain vähän lobbareita, kulut ovat kohtuulliset ja EU:n johdon siunauksella päästään kaikille sisämarkkinoille. JA TÄSTÄ ON EU:SSA KYSE!!!

  Yksi korrutoitunut johto mahdollistaa merkittävät ja laaj-alaiset hyväksikäytöt koko EU:n jäsenvaltioiden alueella.

 3. Timo “Himo Sioni” Soini sanoi: “Kerätkää vaikka 500 000 nimeä, mutta siitä [EU-erosta] ei äänestetä!”

  Eli näin toimii “demokratia” Suomessakin EU-lakien alla. Kansalaisaloite.fi — virallinen kansan vaikuttamiskeino — on siis pelkkä vitsi. Toki hyvä että tämä on ministeritasolla myönnetty asia, niin ei tarvitse kansalaisten enää haaskata siihenkään aikaansa.

  • Eikös se ole niin että Hillotolppa-Soinilla ei ulkoministerinä ole mitään sanomista sisäpoliittisiin asioihin? Eli jos kansa päättää erota EU:sta niin Soini salkkunsa kanssa istuu kentällä niin kauan kunnes luopuu vallastaan. Ja seuraaviinv aaleihinhan sammakko-soini ei enää lähde.

 4. > tärkeistä poliittisista kysymyksistä

  Mikä sitten on tärkeä kysymys ja mikä ei? — Siitä ei kansa koskaan päätä. Se vain pakotetaan hyväksymään asia.

 5. Kansalla ei pitäisi olla sananvaltaa, myöntävät siis sen ettei siellä missään demokratiassa eletä.

  • Todellisessa demokratiassa kansa nauttii etuoikeuksista ja sananvapaudesta edustajiensa välityksellä. Politbyroo nassuttaa pihviä ja kansa huokaa mielihyvästä.

  • Ahtisaarikin tässä taannoin antoi lausunnon ettei suomen kansalaisten pitäisi soykeutua politiikkaan ja kansanäänestykset pitäisi lopettaa.
   Onhan tuo läskipallero voideltu joka puolelta, nobeli, osakkuus Soroksen puulaakissa (josta jäi juuri eläkkeelle ja sijalle tuli Stub).
   Suomen kansalla ei ole ollut vuosikymmeniin enää vaikutusmahdollisuutta poliittisiin valintoihin, hieman annetaan pullanmuruja näennäisesti kansalaisaloitteilla.
   Vaalien tuloksia mulkkaillaan niin, että median rummuttamat ennakkovoittajat ovatkin niitä todellisia voittajia, yllätyksiä ei ole olemassa.
   Vaalituloksetkin tarkastaa instanssi nimeltä Tieto ja sitä hallinnoi eduskunta eikä objektiivinen taho.

 6. Yhden danin judokaa vapaasti siteeraten.. “tulisi päättäjille tarjoilla brutaalia afaa” 😀

 7. Mikäs se tämä David on sanomaan, ettei kansallisvaltioiden kansalaisilla ole oikeutta äänestää omasta kohtalostaan. Suu suppuu David!

 8. No Rothschild on ihan oikeassa. Ei kansalle anneta valtaa päättää EU-erosta, koska globalistit tietävät mikä tulisi olemaan tulos.

 9. Tyypillinen saastainen juutalainen, jonka itse saatana perii, eikä siinä auta edes se, että on “sukua” Jumalalle.

Comments are closed.