Koti Uutisia David Cameron kiitti juutalaisia monikulttuurisuudesta

David Cameron kiitti juutalaisia monikulttuurisuudesta

1

Ison-Britannian pääministeri David Cameron toivotti juutalaisille hyvää pesah-juhlaa ja samalla kiitti heitä heidän panoksestaan Britannian muuttamisessa monikulttuuriseksi maaksi.

UK_Cameron_juutalaiset

Samoihin aikoihin, kun kristityt viettävät pääsiäistä, juhlivat juutalaiset pesahia, jonka tarkoituksena on muistella Egyptistä vapautumista. Tänä vuonna Britannian pääministeri Cameron halusi erityisesti kiittää juutalaisia maan monikulttuurisuudesta.

“Haluaisin myös käyttää tämän tilaisuuden ylistääkseni Britannian juutalaisyhteisöä heidän Yhdistyneelle kuningaskunnalle tarjoamastaan merkittävästä sekä jatkuvasta myötävaikutuksesta, joka on auttanut tekemään Britanniasta niin monimuotoisesti rikkaan ja kaikenkattavan paikan, jollainen se nykyään on”, Cameron sanoi.

Myös muut valtaapitävät yhtyivät Cameronin sanoihin.

 

Aiheesta muualla:

TheJC.com

1 KOMMENTTI

  1. David Duke on niin oikeassa. Juutalaiset omistavat ja määräävät USA:ssa ja Euroopassa. Euro on täysin juutalaisten raha jolla keskiluokka on tuhottu ja EU juutalaisten “rauhanprojekti” jolla Euroopan rahat on siirretty Rothschild-pankkitilille. Lontoosta valkoiset ovat muuttaneet jo maaseudulle, ne joilla siihen on varaa siis.

Comments are closed.