Koti Uutisia Kotimaa Danske Bankia epäillään miljardien rahanpesurikoksista

Danske Bankia epäillään miljardien rahanpesurikoksista

5

Globalistipankki Danske Bankia epäillään jopa yli kahdeksan miljardin dollarin rahanpesurikoksista vuosien 2007–2015 välillä. Pankin osakekurssi syöksyi kovaan laskuun, kun uutiset rikosepäilyjen laajuudesta tulivat julki.

Pankkisektorin palvelijoiksi alistetut viranomaiset eivät ole uskaltaneet puuttua Danske Bankin rikoksiin. Bloombergin mukaan “pankkia ei ole rangaistu juuri muilla tavoin kuin ankarilla nuhteilla sekä pyynnöillä varmistaa taseensa turvallisuus”.

Kuten uutisoimme keväällä, laiton rahanpesu vaikuttaa olevan yleinen liiketoiminnan muoto Pohjoismaiden pankkisektorissa. Huumeliigat ovat pesseet esimerkiksi Nordea-pankin kautta noin miljardin Tanskan kruunun edestä rahaa.

Lähde: Bloomberg

5 KOMMENTIT

 1. Jo kieltolain aikoihin juutalaisten panos järjestäytyneessä rikollisuudessa oli merkittävä. Tämä on vain luonnollinen jatkumo, eli kenenkään ei pitäisi yllättyä.
  Verenimijät, parasiitit, koronkiskojat, ihan sopivat juutalaiseen ideologiaan.

  • Paikallisiin säästöpankkeihin, olettaisin että näin vähiten globalistit hyötyvät…täysin mahdotonta, etteivät siitäkin jotenkin hyödy

  • Kyllä paikalliset pienet pankit ovat se paras vaihtoehto. Nordea ja Danskekin ovat ulkomaalaisia pankkeja jolloin ne eivät maksa edes veroja Suomeen. Ja vaikka ne vakuuttavat kuinka että niissäkin on rahat tallessa, niin saas nähdä jos tositilanne tulee. Lähde siinä sitten ajamaan oikeuttasi Ruotsiin tai Tanskaan. Suomenlainsäädäntö sentään velvoittaa pankkeja tiettyihin velvollisuuksiin. Ja suuremmissa ongelmissa valtiomme takaa rahasi.

   Se ottaako valtiomme tarvitsemansa rahansa pankin tilinhoitomaksuina vaiko tuloverotuksessa on sille aivan sama. Mutta jos jokaisen tulovero pienenee, sillä on kansantaloudelle paljon positiivisempia vaikutuksia. Dansken ja Nordeankin menetetyt verot jos tulevat Suomen kassaan paikallisten pankkien kautta, se vahvistaa Suomen taloutta.

   Meillä on paljon yrityksiä jota vievät voitot verotta pois: If, Telia, NCC, Skansa, Vattenfall, Nordea, Stora, Danske, … Listaa voisi jatkaa. Ja kaikki noiden puuttuvat verot laskutetaan suomalaisilta palkkaverotuksessa.

Comments are closed.