Koti Kansallissosialismi.com Danielin elämä – 1 800 kruunun arvoinen?

Danielin elämä – 1 800 kruunun arvoinen?

2

17-vuotias Daniel Wretström murhattiin Salemissa Tukholman ulkopuolella 9. joulukuuta 2000. Tekijänä oli pääasiassa ulkomaalaisista koostuva roskajoukko. Daniel sai surmansa ulkonäkönsä vuoksi; siksi, että hän käveli ainoana ruotsalaisena yhdessä uudenlaisen Ruotsin monikulttuurisista getoista.

19. helmikuuta 2001 kuusi murhaajista sai “rangaistuksensa”:

 • Anders Vaittinen, Danilo Baeza ja Taher Odeh: 40 tuntia yhdyskuntapalvelua sekä sosiaalihuoltoa.
 • Maximiliano Ahumada, Joaquin Ahumada ja Amir Mahdi: 1 800 kruunun sakot ja sosiaalihuoltoa.

Näin Daniel murhattiin

[…] Johanna Hellman ja Susanna Kotala (syntyneet -85) eivät kuitenkaan tyytyneet tähän, vaan ryhtyvät seuraamaan Danielia. Amir Mahdi, Taher Odeh sekä useat muut nuoret seuraavat perässä. He jopa soittavat tutuilleen ja pyytävät myös heitä paikalle “antamaan rasistille selkään”. Bussipysäkille alkaa kerääntyä yhä enemmän nuoria.

Tytöt ovat kaikkein ärsyyntyneimpiä ja he menevät Danielin luo provosoidakseen tätä. Molemmat tytöt ovat pohjoismaista syntyperää, mutta puhuvat vahvasti slangia murtaen. He uhkailevat jatkuvasti Danielia, ja silminnäkijän mukaan Hellman sanoi kavereilleen: “Hakatkaa se hengiltä, se löi kaveriani!” Usean puolueettoman silminnäkijän mukaan juuri nämä kaksi tyttöä aloittivat riidan. Heidän sanottiin myös olevan kaikkein aggressiivisimmat osallistujat.

Tässä vaiheessa Amir Mahdin lisäksi paikalle on saapunut monia muitakin nuoria. Seuraavat henkilöt olivat aktiivisimpia tekijöitä murhassa:

 • Anders Vaittinen (synt. -85)
 • Danilo Baeza (synt. -85)
 • Maximiliano “Maxi” Ahumada (synt. -85)
 • Joaquin “Kini” Ahumada (synt. -82)
 • Christer Hofmeijer (synt. -85)
 • Taher Odeh (synt. -85)
 • Khaled Odeh (synt. -82)
 • Johanna Hellman (synt. -85)
 • Susanna Kotala (synt. -85)

Daniel pelkää henkensä edestä…

Tässä vaiheessa Daniel alkaa varmasti tosissaan pelätä. Hän juoksee tielle ja onnistuu pysäyttämään auton, jossa istuu kaksi henkilöä. Daniel heittäytyy konepellille ja tarrautuu tiukasti tuulilasinpyyhkimiin. Hän katsoo vetoavasti autossa istuviin ihmisiin, ja silminnäkijän mukaan hän pyysi paniikinomaisesti apua. Autossa istuva nainen kuitenkin veivasi vain ikkunan auki ja huusi Danielille, jotta tämä painuisi pois auton tieltä. Nyt tulee Amir Mahdi, joka tarttuu Danieliin. Hän kiskoo tämän pois konepelliltä niin, että Daniel kaatuu maahan ja lyö takaraivonsa katuun. Danielin onnistuu kuitenkin nousta ja takertua jälleen tiukasti autoon. Kuljettaja kuitenkin peruuttaa, minkä jälkeen hän ajaa taas eteenpäin yrityksenä heittää Daniel pois auton päältä. Nyt vuorostaan Johanna Hellman tarttuu Danieliin ja vetää tämän maahan. Auto ajaa Mahdin kehotuksesta pois paikalta. Tästä alkoi raaka pahoinpitely, joka päättyi lopulta Danielin kuolemaan.

Ainakin viisi henkilöä – Vaittinen, Baeza, Maxi Ahumada, Kini Ahumada ja Hofmeijer – alkaa potkia maassa makaavaa Danielia päähän ja vartaloon. Hänet siirretään tieltä alas ojaan. Anders Vaittinen ottaa 1,5 metrin mittaisen laudan ja lyö sillä useita kertoja Danielia päähän. Porukkaan kuulumaton, hysteerinen nuori tyttö pyytää Vaittista lopettamaan. Sen hän tekeekin; hän kääntyy todistajan puoleen, nostaa laudan uhkaavasti ilmaan ja viskaa sen sitten menemään. Hän oli nyt ehtinyt lyödä laudalla noin viisi kertaa siten, että hän oli pidellyt siitä kaksin käsin kiinni.

Neljä puukoniskua selkään sekä auki viilletty kaula

Nyt paikalle saapuu Taher Odeh veljensä Khaledin kanssa. Taher Odeh näkee tajuttoman Danielin makaavan ojassa ja alkaa hyppiä tasajalkaa tämän pään tai kaulan päällä. Khaled Odeh kiiruhtaa elottoman ruumiin luo ja sanoo todistajan mukaan: “Väistykää, mulla on puukko!”

Khaled Odeh asettuu hajasäärin Danielin selän päälle ja puukottaa tätä kerta toisensa jälkeen. Daniel saa ainakin neljä iskua selkäänsä ennen kuin Khaled Odeh taivuttaa uhrinsa päätä ylös ja iskee puukon tämän kurkkuun. Khaled Odeh nousee ylös, katsoo ympärilleen ja huutaa paikallaolijoille, ettei kukaan vahingossakaan ole saanut nähnyt häntä. Tämän jälkeen hän juoksee Taher Odehin seuraamana pois paikalta. Muut häviävät kuka mihinkin suuntaan. Tapahtuman todistajana ollut nuori ruotsalaistyttö tulee uhrin luo. Daniel yrittää kohottaa päätään, mutta se tuntuu ylivoimaiselta. Kaulavaltimo viillettynä hänen päänsä vaipuu taas maahan; nuori elämä oli tullut tiensä päähän. […]

Valtio antaa hiljaisen hyväksyntänsä ruotsalaisten terrorisoinnille: protestoi!

Kamarisyyttäjä Anne-Marie Bergström on tyytyväinen tuomioon eikä aio valittaa päätöksestä hovioikeuteen. Niitä kolmea henkilöä, jotka olivat osallisia ja keskeisiä tekijöitä murhassa, ei myöskään syytetä – siitäkään huolimatta, että useat puolueettomat silminnäkijät vahvistavat heidät syyllisiksi. Yhtäkään tuomituista ei vangittu! Mitä tämä viestittää kaikille niille esikaupunkialueilla kuljeskeleville jengeille, jotka etsivät sopivaa uhria jonka pahoinpidellä, ryöstää tai tappaa? Kuinka monen ruotsalaisen pojan tai tytön on vielä uhrattava elämänsä ennen kuin kansan mitta viimein tulee täyteen?

Suomalaiset! Odotammeko, että tällainen murha tapahtuu meilläkin, vai avaammeko silmämme ennen sitä ja teemme asialle jotain?

Info14

2 KOMMENTIT

Comments are closed.