Koti Uutisia Pohjoismaat Dalai-lama: Eurooppa kuuluu eurooppalaisille

Dalai-lama: Eurooppa kuuluu eurooppalaisille

7

Tiibetin hengellinen johtaja, dalai-lama Tenzin Gyatso sanoi keskiviikkona Ruotsin Malmössä pidetyssä konferenssissa, että Eurooppa kuuluu eurooppalaisille ja että pakolaisten tulisi lopulta palata rakentamaan omia maitaan.

Dalai-laman mukaan eurooppalaisilla on moraalinen vastuu auttaa niitä, jotka pakenevat oikeasti henkensä edestä. Pakolaisille tulisi kuitenkin tehdä selväksi alusta asti, että heidän odotetaan myöhemmin palaavan kotimaihinsa rakentamaan ja kehittämään niitä.

Lähde: France 24

7 KOMMENTIT

 1. Tässä nähdään hyvin se että vaikka onkin henkinen ihminen niin ei tartise olla lepsu tai alistua toisten mielipiteisiin. Henkisen ihmisen tulee olla hyvinkin jyrkkä ja järkähtämtön kun tietää olevansa oikeassa. Hänen tulee puolustaaheikompia ja olla vääryyttä vastaan. Ja tässä on erinomainen esimerkki siitä miten henkinen ihminen sanoo sen mikä on oikein.

  “Kun tilanne sallii heidän pitää lähteä kotimaahansa”. Lähimmäisten tulee auttaa toisiaan, mutta Suomeen suuntautunut invaasio, sillä ei ole mitään tekemistä hädän kanssa. Se on puhdas invaasio.

  Ja kuten Dalai Lamakin sanoi, sanon minä:”Heidän tulee lähteä pois Suomesta ja euroopasta. Suomi kuuluu suomalaisille ja europpa eurooppalaisille”.

  • >ei tartise olla lepsu tai alistua toisten mielipiteisiin.

   Toihan on ollut vuosikaudet karkuteillä kotimaastaan ja alistunut Kiinalle.

   • Alistunut Kiinalle eli ajaa heidän asiaansa? Asuu maanpaossa Intiassa ja johtaa Tiibetin pakolaishallitusta. Tiibetin, jonka Kiina väkivalloin liitti itseensä ja palaamalla Tiibetiin hän löytäisi itsensä vankilasta loppuiäkseen. Ketä se taas hyödyttäisi?

 2. Henkinen kansallisosialisti. Ruumiin ongelmissa järjenkäyttö sallittu.

 3. Tavallisesti dalai-laman puheet saavat aina huomiota mediassa. Uutisseuranta Ampparit löysi vain yhden tuloksen tähän kommenttiin, Perussuomalaisen verkkolehdestä. Sen sijaan myöhempi aiheeseen liittymätön uutinen toi valtavasti tuloksia.

Comments are closed.