Koti Uutisia Daily Stormer kerännyt 150 000 dollaria oikeuskuluja varten

Daily Stormer kerännyt 150 000 dollaria oikeuskuluja varten

6

Kansallissosialistinen Daily Stormer -julkaisu on kerännyt yli 150 000 dollaria oikeuskuluja varten sen jälkeen kun rasisminvastainen Southern Poverty Law Center haastoi päätoimittajan oikeuteen Montanassa asuvan juutalaisnaisen “trollauksesta”.

Alun perin Tanya Gersh oli saanut selville, että hän asuu amerikkalaisen kansallismielisen Richard Spencerin äidin kanssa samassa kaupungissa. Seuraavaksi Gersh kiristi Sherry Spenceriä myymään kiinteistönsä, tuomitsemaan poikansa ja lahjoittamaan osa tuotosta suojelurahana Gershin järjestölle. Muutoin hän uhkasi järjestää protesteja Spencerin kiinteistöllä ja ajaa sen arvon alas.

Daily Stormerin päätoimittaja Andrew Anglin kuuli tapauksesta ja kehotti ihmisiä kertomaan Gershille mielipiteensä tämän käytöksestä sekä levittämään tietoa tämän kiristystoiminnasta.

Seuraavaksi Gersh uhriutui Yhdysvaltain mediassa kertomalla, kuinka hän on menettänyt yöunensa ja kuinka hänen mielenterveytensä on musertunut kellon ympäri jatkuneesta “trollauksesta”. Luonnollisesti hän jätti bisnestoimintansa mainitsematta. Southern Poverty Law Center haastoi Anglinin oikeuteen Gershin puolesta “antisemitistisestä trollauksesta”.

Anglin julkaisi uutisen tapahtuneesta ja ilmoitti ottavansa vastaan lukijoiden lahjoituksia oikeuskuluja varten otsikolla “Pysäyttäkää juutalaisterroristit”. Runsas kuukausi myöhemmin oli kerätty 150 000 dollaria, vaikka kirjaimellisesti tusinat pankki- ja rahankeräyssivustot PayPalista Patreoniin olivat sulkeneet Anglinin tilit. Southern Poverty Law Centerin juutalainen puheenjohtaja Richard Cohen sanoi olevansa hämmästynyt Anglinin kampanjan suosiosta.

Daily Stormer on Internetin suosituin kansallissosialistinen julkaisu, jolla oli viime kuussa ennätykselliset 4,5 miljoonaa uniikkia lukijaa.

Tanya Gersh kehuskelemassa ennenaikaisesti onnistuneesta kiristyksestä.

 

Lähde: LA Times

6 KOMMENTIT

 1. Anglinin naisviha ja putinismi vaikuttavat aika epäilyttäviltä. Vaikka olisi kuinka oikea asia, en kyllä tuollaiselle rahaa työntäisi. Liekö koko juttu laskelmoitu näytelmä sionistien kanssa…

  • Anglinin näkemys naisista on nimenomaan oikea. Daily Stormer on yksi harvoista valopilkuista tässä suhteessa. Myös eurooppalaiset kansallismieliset voisivat ottaa asiaan selkeämmän kannan sen sijaan että puhutaan vain “perinteisistä perhearvoista”. Naiskysymystä vältellään samoista syistä kuin rotu- tai J-kysymystä: todellisuus on epämiellyttävä ja pelätään ihmisten reaktioita.

   Venäjä-kysymys taas näyttäytyy eri tavalla ei-suomalaisille ja ei-balttialaisille valkoisille, eikä Venäjän naapurimaillakaan ole nykyään mitään syytä pelätä miehitystä.

  • Valkoisesta shariasta saa olla montaa mieltä, mutta sionismikommentit voi jättää omaan arvoonsa, suuri määrä KV:n artikkeleitakin tulee Stormerista.

   • Soluttautujahan juuri kirjoittaa paljon hyvää, mutta sitten on se sektori, joka on myrkkyä. Esim. tällainen suosittu sivu alkaa jauhaa kansallissosialismin sijaan pelkkää traditionalismia ja sekoilla naisten kurittamisilla. Koko ajan jotain ääriajattelua eri asioista. Variksenpelätin mielestäni ja karkottaa ihmisiä. Sellaisen kanssa voikin sitten alkaa julkisuuspelin. Kenties luottotahon kautta aletaan kieltää sivustoja ym.

    Naurettavaa nähdä Putinin Venäjä jonain vastavoimana eli melkoista valehtelua vielä ja pettämistä tuolla. Eli paljon haittaa. Sivusto saa oikeat asiat näyttämään naurettavilta tai luotaan työntäviltä ja estää mm. nuorten naisten kannatuksen, koska torjunta estää ajattelemasta tarkemmin.

    Mielestäni Anglinin naisopit muistuttavat juutalaisten oppeja naisista. Nainenhan on juutalaisten parissa todellakin perinteisesti alempiarvoineny ja sieltä vastaava on tullut osin myös kristittyjen kulttuurien pariin.

    • “Soluttautuja juuri kirjoittaa paljon hyvää, mutta sitten on se sektori, joka on myrkkyä.”

     Tuollainen ajatus voi mielestäni turhan helposti johtaa riitelevään ja paranoidiin ilmapiiriin, jossa yhteistyö eri tahojen välillä estyy sisäisen riitelyn ja syyttelyn takia. Tuolla ajatuksella nimittäin saa oikeutettua pienimmänkin mielipide-eron johdosta soluttautujasyytöksen. Itse näkisin terveempänä kritisoida ajatuksia niiden omilla meriiteillä, mutta olettaa hyvät motiivit kunnes toisin todistetaan.

     • Oli sivu mikä hyvänsä niin koskaan ei tule täysin kaikille kelpaamaan, tämä on fakta. Usko tai älä, eivät kaikki fanita edes Kansallista Vastarintaa. Mielestäni Daily Stormer on mahtava sivu kaikin puolin, mutta kukin taplaa tyylillään. Anglin ei ole kirjoittajanhommillaan juuri rikastunut tasan yhdellä sponsorilla toiselta mantereelta mutta on kyllä kellon ympäri juutaisten vainottavana. Jokainen voi tahollaan päättää kuinka tosissaan kunkin folioilun ottaa.

Comments are closed.