Koti Uutisia Coloradolaismiehellä väärä kampaus – antifasistit puukottivat

Coloradolaismiehellä väärä kampaus – antifasistit puukottivat

4

26-vuotias Joshua Witt ajoi Steak ‘n Shake -ravintolan parkkipaikalle Sheridanissa Coloradon osavaltiossa USA:ssa. Hän tuskin ehti tulla ulos autosta, kun antifasistit hyökkäsivät hänen kimppuunsa.

“Kaikki, mitä kuulin, oli kysymys “Oletko joku uusnatsi?”. Samaan aikaan yksi joukkiosta veti esiin puukon ja tähtäsi sillä minuun. Vedin käteni suojaksi, ja kun puukonisku osui minuun, menin takaisin autoon, lukitsin äkkiä ovet ja lähdin ajamaan pois paikalta. Puukottaja juoksi vielä autoni perässä. Puukottaessaan hän tähtäsi päähäni”, kertoo Witt.

Witt jatkaa, ettei hän ole “uusnatsi”, mutta antifasistit olivat päätelleet näin luultavasti Wittin kampauksen vuoksi. Vain tästä syystä hänet lähes puukotettiin hengiltä. Onneksi Wittin onnistui suojata päätään, jolloin puukko osui hänen käteensä.

AFA:n väkivaltaisten mellakoiden ja poliittisten vastustajien kimppuun hyökkäilyn seurauksena USA:ssa on aloitettu nimien keräys kansalaisaloitteelle, jossa vaaditaan AFA:n luokittelemista vastaisuudessa terroristiryhmäksi. Vain kolmessa päivässä kerättiin minimivaatimus 100 000 nimeä, joka on vaatimus sille, että presidentti antaa muodollisen vastauksensa asiaan. Tällä hetkellä aloite on kerännyt lähemmäs 300 000 nimeä.

Puukotettu Joshua Witt.

 

Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net, Occidental Dissident

4 KOMMENTIT

  1. USA ajautuu koko ajan enemmän kohti sisällissotaa. Toki tuollaiset puukotukset nyt on koko maan kokoisessa mittakaavassa melko pientä, mutta homma on selkeästi eskaloitumaan päin siellä. Pari vuotta sitten tuolla ei tapahtunut mitään tällaista.

  2. Näiden vasemmisto-fasistien ajatuksenjuoksu on todella kummallinen. Siitä riittäsi tutkimista useampaankin tohtorin väitöskirjaan. Mutta eihän korppi korpin silmää noki.

    Tämäkin tapaus osoittaa jälleen kerran sen että Amerikan yhdysvallat on tilanteessa joka tulee aikanaan eurooppaankin jos ei täältä saada suurinta osaa laittomasti tulleista karkoitettua takaisin omaan kotimaahansa. Aikoinaan juutalaiset laivanvarustajat rahtasivat afrikkalaisia maahan orjiksi. Sen seurauksena on maassa nyt jatkuva käymistila, sisällissota. Ja se sota on jakanut kansan parempiosaisiin ja niihin, joilla ei ole tulevaisuutta. Ja nämä vasemmisto-fasisti usein tulevat juuri siitä kansanosasta jolla ei ole tulevaisuutta.

    Miten me voimme valita kumpaan kansanosaan me tulemme kuulumaan? Opiskelemalla, tekemällä työtä, tekemällä kauaskantoisia ratkaisuja tuleville sukupolville, valitsemalla ne tuotteet joita ostamme sillä aina ostamalla vahvistamme jotain tahoa.

    Se onko tulevaisuus kansallissosialistinen vai oligarkkien diktatuurinen, riippu vain meistä. Meidän tulee ottaa oikeus tulevaisuuteemme.

  3. Jos minulla on väärin leikattu tukka, mikä on punkkarien irokeesi.

  4. Tässäpä taas Suomen mätä-hallituksen, polpon, valtamedian ja Suomen lutkaisen kirkon lemmikkien edesottamuksia. Tukka hyvin kaikki huonosti.

Comments are closed.