Koti Uutisia Ulkomaat Clinton: “Eurooppa ei voi ottaa enää lisää pakolaisia”

Clinton: “Eurooppa ei voi ottaa enää lisää pakolaisia”

8

Haastattelussa brittilehti The Guardianille teemalla “The New Populism” entinen demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton kommentoi keskusta-vasemmistolaisten puolueiden menettävän kannatustaan maahanmuuttokysymyksen vuoksi, samaan aikaan kun “oikeistopopulistit” saavuttavat vaalivoittoja.

– Euroopan on mielestäni nyt saatava kunnon ote maahanmuuttokysymyksestä, sillä juuri tämä kysymys sytytti kipinän alun perinkin. On lähetettävä nyt hyvin selvä viesti: emme enää tule tarjoamaan suojaa ja tukea, sanoi Clinton haastattelussa.

Clintonin mukaan hän itse hävisi presidentinvaalit Trumpille nimenomaan maahanmuuttokysymyksen takia, ja samasta syystä Britannia äänesti EU:sta eroamisen puolesta. Clinton kutsuu niin sanottua Brexitiä “merkittävimmäksi esimerkiksi itsetuhoisesta kansallistaloudellisesta käytöksestä kautta modernin historian”, jonka on aiheuttanut kontrolloimaton maahanmuutto.

Clinton lisää, että yleistyvää “oikeistopopulismia” vastaan työskentelevien tahojen ei tule USA:ssa ja Euroopassa sysätä maton alle kysymyksiä rodusta ja identiteetistä, sillä nämä kysymykset herättävät monen mielenkiinnon. Samassa lehtiartikkelissa Clinton saa tukea Britannian entiseltä pääministeriltä Tony Blairiltä:

– Ihmisten laillista tyytymättömyyttä tulee pystyä käsittelemään ja siihen tulee kyetä vastaamaan. Euroopassa ei voi tänä päivänä asettua ehdolle vaaleissa, mikäli ei sisällytä kampanjaansa maahanmuuttokysymystä, sillä kysymys huolettaa ihmisiä.

Blairin mukaan “oikeistopopulistit” houkuttelevat ihmisiä, sillä he tarjoavat konkreettisia ratkaisuja ongelmiin ja heitä johtavat vahvat johtajat, jotka “saavat asioita aikaan” eivätkä vain puhu niistä – tätä kansa yleisesti ottaen haluaa.

Sekä Clinton että Blair ovat sitä mieltä, että “oikeistopopulismi” tulee lisääntymään Euroopassa vielä jonkin aikaa, heidän mukaansa niin kauan kuin keskusta-vasemmistolaiset puolueet onnistuvat taas voittamaan kansan luottamuksen. Yksi askel tähän suuntaan on Clintonin ja Blairin mukaan pakolaisvirran torppaaminen Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

Lähteet: Nordfront, The Guardian

8 KOMMENTIT

 1. Puhuu se Clinton joskus järkeäkin, en voisi olla enempää samaa mieltä pakolaiskysymyksen suhteen; riittää, kiitos. USAan rahdattiin väkisin populaa Afrikasta, kun taas Eurooppaan niitä ei juurikaan ole tarvinnut houkutella…

  Onkohan USAssa koskaan kukaan uskaltanut sanoa ääneen, mistä iso osa maan ongelmista johtuu? Jos eivät olisi väkisisn raahanneet maataan täyteen moniosaajia, vaan tehneet hommansa itse ja yhdessä alkuasukkaiden kanssa, voisi tilanne olla ihan toinen. Lyhytnäköinen “siirtolaispolitiikka” on hiukan roiskinut reisille viime vuosikymmeninä.

 2. Kyllä sitä nyt Klinton selittää vaikka Obaman kanssa sössivät oikein urakalla lähi-idän tilanteen ja ovat yhtä syyllisiä kuin maamo Merkkeli meidän kaaokseen.

 3. Sanoipa Hillary Clinton mitä hyvänsä. Kaiken takana on kuitenkin kusetus ja se, että “hullu lehmä” kehoittaa globalisteja laittamaan sepaluksensa kiinni ei merkitse muuta kuin kansanmurhan vauhdin rukkaamista hiljaisemmaksi. Vuoden 1917 Venäjän vallankumouksen alkuvuosina bolsevikkipuolueen johtaja Vladimir Lenin (1870-1924) höllensi Neuvosto-Venäjällä käynnistettyä tuotantovälineiden ja maiden sosialisointi eli ottamista valtion omistukseen väliaikaisesti käynnistämällä taloudellisen ohjelman eli NEP:in, joka salli talonpoikien viljellä itsenäisesti ja myydä itse tuotteitaan markkinoilla pitäen tulot itsellään. Ilman tätä tuolloinen Venäjä olisi suistunut lopulliseen nälkäkuolemaan ja kaaokseen tilanteessa, jossa Bolsevikkien ote vallankahvasta oli vielä heikko ja vaa’an kieli oli kääntymässä valkoisten (opposition) saamaksi poliittiseksi hyödyksi ja lisäksi olisi vienyt kansan tuen bolsevikeiltä, jotka olivat luvanneet “leipää ja vapautta sekä rauhaa”. Joka tunnetusti todelliset kasvonsa näytettyään merkitsi täyttä mielivaltaista terroria ja jatkuvaa “sotatilaa”, sillä kuten tunnettua. Mikä vääryydellä otetaan se myös vääryydellä ylläpidetään. Aivan kuten tänä päivänä EU:nkin kohdalla pitää paikkaansa.

 4. Venäjä on maa missä paras ase vallankumouksia vastaan on leivän ja vodkan hintojen jäädyttäminen.

 5. Hei populaatio elkää uskoko clintoniin se sanoo vaan kaikkea että pääsisi valituksi, vuosi sitten toi muija vielä halusi avoimet maat.

  • Sillä mitä mieltä täällä pohjolassa ollaan clintonin valinnasta ei ole mitään vaikutusta siihen valitaanko hänet vai ei.
   Tämä kuitenkin on hyvä etäisyys tarkastella asiaa ja selväksihän se on tullut moneen kertaan kenen luvalla amerikan presidentit valitaan, viimeksi valinta osui hauskempaan yksilöön joka miellytti sen maan kansalaisa lausunnoillaan.
   Kahdesta paskasta on vaikea valita, clinton olisi jo kyllä rynninyt koreaan ja iraniin aivan surutta, mutta trumppi on keskittynyt enemmän suunsoittoon ja haravointiin.

Comments are closed.