Koti Uutisia CIA myöntää manipuloineensa vaaleja vuodesta 1947 lähtien

CIA myöntää manipuloineensa vaaleja vuodesta 1947 lähtien

10

Viime aikoina valemediassa on puhuttu paljon siitä, että Venäjä manipuloi vuoden 2018 Yhdysvaltain presidentinvaaleja. Nyt entinen Yhdysvaltain tiedustelupalvelussa työskennellyt johtaja on myöntänyt, että CIA on manipuloinut vaaleja jo vuodesta 1947.

Valemedian pääväite vaalimanipulointikohussa on ollut se, että venäläiset niin sanotut trollitehtaat auttoivat Donald Trumpin vaalikampanjassa ja mahdollistivat näin hänen vaalivoittonsa. Median väitteille ei toki ole löytynyt yhtään todisteita. Sen sijaan on tullut ilmi, että Yhdysvallat itse on toiminut tavalla, josta juutalaismedia syyttää Venäjää. Entinen korkean luokan CIA-johtaja myöntää, että CIA on manipuloinut vaaleja jo vuodesta 1947.

“Jos kysyt CIA-agentilta, rikkoiko Venäjä lakeja tai tekikö se jotain outoa, saat vastaukseksi, että ei, eivät tehneet. Yhdysvallat on itse manipuloinut vaaleja läpi historian ja toivon, että teemme näin myös jatkossa, sanoo Steven L. Hall, 30-vuoden CIA-veteraani ja entinen Venäjän-osaston johtaja.

Vaalimanipuloinnin menettelytavat ovat vaihdelleet vuosien aikana. Joskus on painettu lentolehtisiä ja banderolleja, joskus on taas ollut kyse rajuista ratkaisuista kuten virastojen edustajien lahjonnasta tai salamurhauksesta.

Loch K. Johnson, joka 1970-luvulla tutki CIA:n tekemisiä Yhdysvaltain senaatin puolesta sanoo, että Venäjän väitetty vaalimanipulaatio on pelkkä kyberversio siitä, mitä Yhdysvallat itse on tehnyt jo vuosikausia.

“Olemme tehneet tällaista siitä lähtien, kun CIA perustettiin vuonna 1947. Olemme käyttäneet julisteita, lentolehtisiä, banderolleja ja vaikka mitä. Olemme istuttaneet väärää tietoa ulkomaalaisiin lehtiin. Olemme käyttäneet sitä, mitä britit kutsuvat “Kuningas Yrjön ratsumiehiksi” eli salkkuja täynnä rahaa”, sanoo Johnson.

Yhdysvallat on ainakin kerran yrittänyt manipuloida Venäjän vaaleja. Vuonna 1998 oltiin huolissaan siitä, että istuva presidentti Boris Jeltsin häviäisi vaalit kommunistiselle vastustajalleen, minkä vuoksi lainattiin 10 miljardia dollaria, jotta Jeltsin tulisi uudelleen valituksi. Jeltsinin kampanjalle lainattiin myös amerikkalainen tiimi, joka koostui amerikkalaisista poliittisista konsulteista.

Yhdysvallat on myös joskus avoimesti sekaantunut toisten maiden vaaleihin. Vuonna 2000 maa investoi isoja summia rahaa, jotta kansallismielinen Slobodan Milošević ei voittaisi Serbian presidentin vaaleja. Painettiin esimerkiksi 80 tonnia tarroja, joissa oli opposition logo ja teksti “Hänen aikansa on ohi”.

 

Lähde: Nordfront.se

10 KOMMENTIT

  1. Niin että se ei ollutkaan Venäjä joka sai Trumpin Niinistön valtaan vaan CIA:t (lue: siat).

  2. Juu ei se oli niinistö joka keltaisessa kypärässä ohjasi lentokoneen päin Pisan vinoa tornia pyhää paskaa huutaen ja masonistit maksoi siitä provikat kun saivat myytyä lisää tiiliä Italiaan eikun USAan ja Kekkonen oli salaa naimisissa Rinsessa IIn kanssa silloin kun oli vielä kekkoslovakia ja koirat asuivat metsässä yhdessä kuolleen päähänammutun denverin lentokentän lennonjohtotornin kanssa ja ne kutoi niitä maruuleja piikkilangasta ja puikkoina oli murhattuja sääriluita kun ne vaan kutoi niillä kun jeesus istui vasemalla oksalla ja pipo päässä lensi lehmä yli kun sillä oli pesä lähellä SILLÄ KYLLÄ KANSA TIETÄÄ missä ei mennä ja miksi roskapönttöshakki koska minne ja britanniassa oli kanssa mutta se on onneksi vielä saari ihan niinkuin norja joka kelluu mutta kun se uppoaa NIIN SALAT TULEE JULKI!!!

  3. Yhtälailla vaalivilppiä, manipulointia (media) ja korruptioo on Suomessakin. Globalistit ei aio vallasta luopua. Siksi en usko parlamentaarisiin ratkaisuihin, äänestämällä ei mikään asia tule muuttumaan.

  4. En tiedä minkälainen ihminen vielä uskoo noita Venäjäkohuja lehdistöltä. Aina kun joku ei mene niin kuin globalistit haluavat, on Venäjä sen takana. Vastarintaliikettäkin rahoitetaan ja johdetaan Venäjältä käsin (((valemedioiden))) mukaan.

  5. CIA on likaisista likaisin ja valheellisista valheellisin, joka on vastuussa lukuisista poliittisista murhista ulkomailla ja ettei siinä olisi vielä kyllin. CIA on murhannut myös yhdysvaltalaisia poliitikkoja ja viranomaisia kuka määrän tietää? “Helmenä” on tietysti Yhdysvaltain entisen presidentin J.F. Kennedyn salamurha 22. marraskuuta 1963 Dallasisissa, johon oli sekaantunut myös silloinen varapresidentti Lyndon Johnson (1908-1973), joka oli jo wanha tekijä poliittisten kilpailijoidensa” eliminoinnissa” murhauttamalla heidät yksi toisensa jälkeen.
    Kuitenkin Kuuban kommunistisen presidentin Fidel Castron (1926-2016) suhteen CIA teki itsensä lähinnä naurunalaiseksi lukuisilla tunnetuiksi tulleilla hankkeilla Castron murhaamiseksi, jotka olivat lähinnä lapsellisen mielikuvituksellisia ja epäkäytännöllisiä kyhäelmiä, joista ei puuttunut heikkoja kohtia. Toki Kuuban vastavakoilu ja kuunteluasemat, jotka kuuntelivat Yhdysvaltain liikennettä plus Yhdysvalloissa toimivien kuubalaisten vakoilijoiden avulla Fidel Castro tiesi aina jo edeltäkäsin mitä oli odotettavissa ja kuka oli kulloinkin lähetetty “asialle”.

  6. Olen kuullut että Suomessa on ongelmia avohoidon takia. Nämä kommentit luettuani alan ymmärtää…

Comments are closed.