Koti Uutisia Ulkomaat Chemnitziin pystytettiin “natsitervehdystä” tekeviä susipatsaita ivaamaan mielenosoittajia

Chemnitziin pystytettiin “natsitervehdystä” tekeviä susipatsaita ivaamaan mielenosoittajia

5
Rainer Opolka ja yksi hänen suunnittelemistaan susipatsaista Chemnitzissä.

“Taiteilija” Rainer Opolka suunnitteli “natsitervehdystä” tekevät ruskeasusipatsaat protestiksi “muukalaisvihamielisyyttä” ja yhteiskunnassa lisääntyvää “vihaa” vastaan, kirjoittaa uutistoimisto TT. Elokuun lopulla itäsaksalaisen Chemnitzin asukkaat osoittivat kovaäänisesti mieltään saksalaisen 35-vuotiaan miehen tultua maahanmuuttajien murhaamaksi. Näistä maahanmuuttajista kaksi on pidätetty taposta epäiltynä, ja kolmas tekoon osallistunut on etsintäkuulutettuna.

Torstaina 33-vuotias maahanmuuttajaväkivallan vastaisiin protesteihin osallistunut mies tuomittiin kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon ja reilun 2 000 euron sakkoihin niin kutsutun Hitler-tervehdyksen tekemisestä. Samankaltaisesta teosta syytetään myös erästä toista miestä.

Ruskeasusista muutamat on tehty niin, että ne ovat ikään kuin valmiina hyökkäämään ihmisten kimppuun. Toisilla susilla taas on side silmillään, mikä Opolkan mukaan kuvaa “äärioikeistolaisten sokeaa vihaa ja tietämättömyyttä”. “Taideteoksen” täydentävä osa koostuu suurista mustan- ja kullanvärisistä varoituskylteistä. Kyltit kohdistuvat vallitsevaa politiikkaa protestoivia vastaan, ja niissä syytetään maahanmuuttokriitikoiden “saavan ihmiset pelon valtaan”. Kylteissä niin kutsuttua oikeistoradikalismia kuvaillaan “kaikkien ongelmien äidiksi”.

Opolka ei perustele, miksi asia olisi näin. Lausahdus oikeistoradikalismista “kaikkien ongelmien äitinä” on muunnelma Saksan sisäministeri Horst Seehoferin sanomasta Chemnitzin murhan jälkeen: “Maahanmuutto on kaikkien ongelmien äiti.”

BBC kirjoittaa Chemnitzin “natsitervehdystä” tekevien ruskeasusien olevan epätavallinen näky maassa, jossa “natsistiset” symbolit ovat kiellettyjä. Jää kuitenkin nähtäväksi, tullaanko Opolka heittämään Saksassa vankilaan susiensa vuoksi, kuten esimerkiksi Iso-Britannia teki kommunistikoomikko Mark Meechamille, kun hän opetti tyttöystävänsä koiran tekemään “natsitervehdyksen” ironisessa pilailutarkoituksessa ja levitti tästä kuvattua videota YouTubessa.

Mark Meecham ja hänen tyttöystävänsä koira Buddha.

Kansallinen Vastarinta raportoi aiemmin satojen saksalaisten uhmanneen liittoutuneiden muodollisesti edelleen miehittämän Saksan valtion poliittisia lakeja osoittamalla mieltään ja huutamalla “Kansallissosialismia nyt, nyt, nyt!”.

Lähteet: Nordfront (1, 2, 3), BBC, Sydsvenskan, YouTube

Aiheeseen liittyen: Sadat saksalaiset vaativat kansallissosialismia äänekkäästi kaduilla

5 KOMMENTIT

 1. Patsaat on varmasti jo vangittu ja tuomittu pikaoikeudenkäynnissä hyvän tavan vastaisesta ojentelusta 3 kk ehdottomiin vankeustuomioihin.

 2. Juutalainen dialektiikka kääntää kaiken 180°; pois omista rikoksista ja sorrosta. Lukekaa aina juutalaisten ja heidänmielistensä ulinat tuo ohje mielessä.

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

 3. Toivottavasti kansallismieliset käyvät siivoamassa tällaisen roskan pois julkikuvasta mahdollisimman nopeasti.

  • Voisihan ne susihukat koristella vaikkapa sopivilla iskulausehilla, tyyliin “Deutsche Wölfe gegen zionistische Invasion” tai “Wir schützen Deutschland vor ausländischen Mördern”.

   Eli “Saksalaiset sudet sionistista invaasiota vastaan” ja “Me puolustamme Saksaa ulkomaalaisilta murhaajilta”. Mahtaisko tekijää harmittaa, jos hukat loikkaa kansallismielisten leiriin..? 😀

Comments are closed.