Koti Uutisia Charlottesvillestä säikähtänyt rahaeliitti alkoi markkinoida äärivasemmistoa

Charlottesvillestä säikähtänyt rahaeliitti alkoi markkinoida äärivasemmistoa

2

Charlottesvillen Unite the Right -mielenosoitus on kylvänyt kauhua Yhdysvaltojen kautta länsimaita hallitsevaan rahaeliittiin. Yrittäessään torjua kansallismielisyyden nousun maailman johtavat kapitalistit ovat ottaneet työkalukseen “antikapitalistisen” äärivasemmiston.

“Rasismia” vastustamalla tuhansien ihmisten työttömyydellä rikastuneestakin voi tulla hetkessä moraalinen auktoriteetti.

Miljardööri Jeff Bezosin omistama The Washington Post julkaisi 16.8.2017 äärivasemmistolle pitkän mainosartikkelin otsikolla “Who are the Antifa?”. Artikkelissa kirjoitettiin hyväksyvään sävyyn “eettisesti oikeutetusta fyysisestä väkivallasta” kansallismielisiä kohtaan.

Samalla kun finanssikapitalistit ovat markkinoineet “eettisesti oikeutettua” vasemmistoväkivaltaa, suurpääoma on pantu työskentelemään kansallismielisiä vastaan. Juutalainen pörssikeinottelija Stephen Schwarzman esimerkiksi lakkautti johtamansa Valkoisen talon talousneuvostot vastalauseena Charlottesvillen marssille.

Myös ylikansalliset koronkiskontayhtiöt, kuten Visa, Mastercard ja Discover Financial Services ovat yrittäneet katkaista rahaliikenteen kansallismielisiltä pienyrittäjiltä. Mastercardin juutalainen tiedottaja Seth Eisen kertoi Bloombergille, että yhtiö aikoo lähiaikoina sulkea rahavirrat useilta yrittäjiltä.

Myös öljysukuun syntynyt sotarikollinen George W. Bush sekä finanssikapitalisti ja entinen presidenttiehdokas Mitt Romney “tuomitsivat” valkoisen kansallismielisyyden. Tästä hyvästä he saivat paljon kiitosta entisiltä “vihollisiltaan”.

Bush nousi yhdessä yössä “anti-imperialistien” ja “antirasistien” suosioon, vaikka hän on vastuussa miljoonan irakilaisen kuolemasta. Rasisminvastustajien mukaan miljoonan irakilaisen henki on pieni hinta siitä, etteivät valkoiset saa marssia vapaasti länsimaiden kaduilla.

“Antikapitalistit” puolestaan ylistivät Romneyta, vaikka tämä rikastui kaappaamalla yrityksiä ja irtisanomalla jättiläismäisiä määriä työntekijöitä. Muiden työttömyydellä rahaa tahkova kapitalisti kelpaa marxisteille hyvin, kunhan hän vihaa valkoisia.

Kansallismieliset ovat pitäneet kehitystä osoituksensa siitä, että nationalismi todella on ainut uskottava vastavoima ylikansalliselle rahanvallalle. Marxistit sen sijaan ovat finanssieliitille pelkkiä vaarattomia poliittisia työkaluja, jotka ovat “rasisminvastaisuuden” nimissä valmiita myymään kaikki periaatteensa.

Helsingin Sanomien toimittaja Ville Similä kirjoitti tänään Charlottesville-analyysin, jossa muistutetaan, miksi eliitti on nyt hälytystilassa: “Mikään ei viittaa siihen, että Charlottesville jäisi natsien viimeiseksi joukkokokoontumiseksi Yhdysvalloissa. Päinvastoin viikonloppu näytti onnistuneen yhdistämisessä ja voimauttamisessa yli odotusten.”

 

Lue myös:

Juutalainen Sanoma-konserni valehtelee David Duken “iloitsevan väkivallasta”
Charlottesvillen menestys ja jälkipyykki

2 KOMMENTIT

  1. Onko jollekin vielä epäselvää, että itseään “työväenliikkeeksi” kutsuvat urpot ovat pelkkiä pankkiirien huoria?

  2. Kuka olikaan se oikea oppositio? Anarkistit, kommunistit, “antifasistit” – vai kansallismieliset?

Comments are closed.