Koti Uutisia CBN-raportti: valkoisten vastainen väkivalta kiihtyy Ranskassa

CBN-raportti: valkoisten vastainen väkivalta kiihtyy Ranskassa

1

ParisRiot

Amerikkalaisen CBN:n raportti paljastaa, kuinka valkoisten vastainen väkivalta on kiihtynyt Ranskassa. Valkoiset joutuvat usein muslimitaustaisten maahanmuuttajien väkivallan kohteiksi. Ranskan pääkaupunkiin Pariisiin on muodostunut useita alueita, jonne valkoisilla ranskalaisilla tai poliisilla ole mitään asiaa.

Ranskaa on kuohuttanut myös valkoisen teini-ikäisen tytön joukkoraiskaus. Tyttö joutui neljän 13–17-vuotiaan musliminuorukaisen raiskaamaksi. Poliisin mukaan kuulusteluissa törkeästä joukkoraiskauksesta epäillyt muslimit eivät osoittaneet minkäänlaista katumusta. Kuulusteluissa raiskaajat kertoivat, etteivät he olisi koskaan raiskanneet esimerkiksi turkkilaista tyttöä. “Valkoiset ranskalaiset ovat h*oranpenikoita”, epäiltyjen kerrotaan sanoneen kuulusteluissa.

CBN:n raportin voi katsella YouTubesta:

 

Lähteet: CBN, Valeurs actuelles

 

Aiheeseen liittyen: Islaminvastaisuus lisääntyy Ranskassa

1 KOMMENTTI

  1. No joo. Tämä selventää sitä asetelmaa mikä vaalien jälkeen on ollut. Maahanmuuttajat tietävät rahahanojen sulkeutuvan ja tasa-arvoisuuden astuvan askeleen eteenpäin. Niissä kaupungeissa joissa nationalistit ovat saaneet vallan, käytös muuttuu seuraavan valtuustokauden aikana. Odotettavissa on isojakin muutoksia.

    Tämä desanteilla sotuttaminen on kuintekin ollut EU:n selkeä poliittinen tavoite. Luodaan sukupolvi joka koostuu eri roduista ja heimoista. Tällöin ihmisillä ei ole Patrioottisia juuria ja siksi he vähän välittävät siitä maasta jossa asuvat. Ja siksi heitä on helpompi hallita.

    En tiennytkään että tilanne on näin paha Ranskassa. Mutta kun Luc tulee taas toukokuussa, niin silloin saadaan tilannekatsaus. Siitäkin mitä Monsanto Nestle ja muut monikansalliset ovat vuoden aikana saaneet aikaiseksi.

Comments are closed.