Koti Uutisia Calais’n pakolaiset yrittävät tappaa rekkakuskeja

Calais’n pakolaiset yrittävät tappaa rekkakuskeja

5

Eräs Calais’ssa työskentelevä rekkakuski on julkaissut kuvasarjan, joka kertoo pakolaisten väkivallasta, jonka kanssa rekkakuskit joutuvat päivittäin kamppailemaan, mikäli he koettavat ajaa “Viidakon” läpi.

Kuvat näyttävät, kuinka tuulilasit on murskattu kivenmurikoilla. Toisessa kuvassa on viskattu rautaparru rekan tuulilasin. Kuski pelastui seivästymiseltä vain hyvän tuurin ansiosta.

UK_Calais_rekka1

UK_Calais_rekka2

UK_Calais_rekka3

Kuvat on julkaissut unkarilainen rekkakuski Arpad Levente Jeddi, joka nousi pieneen Internet-suosioon shokeeraavien kuvien levittyä sosiaalisessa mediassa. Hän oli myös aikaisemmin kuvannut videon, jolla pakolaiset käyvät hänen rekkansa kimppuun ja yrittävät nousta sen kyytiin.

Daily Mail raportoi myös tapauksesta, jossa pakolaiset hyökkäsivät lomalta palaavan englantilaisperheen kimppuun ja koettivat seivästää myös heidät. Onneksi myös englantilaisilla oli tuuri matkalla ja he selvisivät pelkillä auton vaurioilla.

UK_Calais_auto

Lähde: The New Observer

5 KOMMENTIT

  1. Mikä näitä EU:n johtajia vaivaa? Ovatko aivopestyjä, lahjottuja vai muuten idiootteja? Olisi viimeinen hetki laittaa rajat kiinni ja aloittaa tämän syöpäläisarmeijan järjestelmällinen poistaminen unionin alueelta ennen kuin sotatila käynnistyy laajamittaisena katastrofina. Tilannehan on jo nyt täyttä katastrofia. Herää kysymys, kenellä on Euroopassa valta? Ei ainakaan kansalla! Kansa ei tätä paskaa halua, paitsi nämä punavihreät aivokääpiöt jotka voisivat häipyä myös täältä.

  2. No ensinnäkin tämä koko invaasiojuttu on täysin suunnitelmallista toimintaa, jossa tarkoitus on nimenomaan hävittää kansallisvaltiot Euroopasta. EU-johtajat ovat saaneet tämän toimeksiannon ihan jostain muualta kuin itseltään saati kansalta ja kansasta välittämättä toteuttavat tätä agentaa määrätietoisesti. Suunnitelmaan kuuluu “rajojen sulkeminen”, “määräysten tiukentaminen”, “valvonnan lisääminen” ja muu sanallinen toiminta, jolla mukamas vakuutetaan kansalle, että asian hyväksi tehdään kaikki mahdollinen. Todellisuudessa asioiden hyväksi ei tehdä yhtään mitään. Tänä vuonna on tulijoita ollut miljoona ja 3 miljoonaa odottaa vuoroaan. Entinen Itäblokki suhtautuu asiaan suurella viisaudella, kuten Venäjäkin. Muu Eurooppa ja varsinkin kaiken aiheuttanut USA antavat kaiken tapahtua. Kohta pitkin Eurooppaa nousee suljettuja ja vartioituja asuinalueita parempiosaisille ja huonompiosaiset saavat rikastua multikulttuurin kera ympäri Eurooppaa. Ei mulla muuta.

  3. Minä olen luvannut äidilleni että jos vastaani kävelee vastuullisia ministereitä tai nimeltä mainitsematon eu-poliitikko, niin vedän perinteisesti turpaan. Kunnolla. En pyri vakavammin vahingoittamaan, vedän vain perinteisesti turpaan. “Terve torsti, tässäpä työmiehen nyrkki!”
    Lupaanpa tässä nyt teillekkin.

Comments are closed.