Koti Uutisia Bulgarialaiset metsästävät laittomia tunkeutujia

Bulgarialaiset metsästävät laittomia tunkeutujia

2
Dinko Valev.
Dinko Valev.

Bulgarialainen 29-vuotias Dinko Valev on järjestänyt partioita etsimään laittomia tunkeutujia Bulgariassa ja tämän jälkeen palauttamaan ne poliisille. Hän on onnistunut saamaan kaksi panssaroitua ajoneuvoa, joilla hän matkustaa Jambolin kaupunkia ympäröivässä karussa maastossa Etelä-Bulgariassa lähellä Turkin rajaa.

Valevin mukaan palaute paikallisilta on ollut niin positiivista, että hän koettaa nyt värvätä lisää ihmisiä ottamaan osaa operaatioonsa. Valev toivoo, että Bulgarian hallitus rahoittaisi operaatiota ja tarjoaisi korvausta pidätetyistä tunkeutujista.

Valev kertoi aloittaneensa operaationsa, kun hän joutui tunkeutujien hyökkäyksen uhriksi. Tämän jälkeen hän aloitti tunkeutujien nappaamisen yksinään mönkijällä. Hän saavutti nopeasti suuren kansansuosion, kun kuvat levisivät hänestä pidätettyjen tunkeutujien vieressä.

Valevin mukaan ihmiset ovat tulleet avuksi maastopyörien ja koirien kanssa helpottaakseen tunkeutujien etsimistä. Jotkut ovat jopa metsästäneet tunkeutujia hevosten kanssa, kuten Valev aluksi.

 

Valevin nappaamia tunkeutujia.
Valevin nappaamia tunkeutujia.

 

Lähde: Daily Mail

2 KOMMENTIT

  1. Todella oivallista toimintaa. Suomessa tarvitaan samanlaista rohkeutta ja nationalismia. Täällä on tuhansia rekisteröimättömiä tunkeutujia.

  2. Samaan aikaan Suomessa suvakit itkevät, ettei matuille saa tehdä ikätestejä, kun ne pienet raukat saattavat traumatisoitua. Snif.. Heidän uhriensa – nykyisten ja tulevien – traumat eivät puolestaan kiinnosta.

    Ps. Toivottaisin Dinkon lämpimästi tervetulleeksi Suomeen kalustoineen, mutta pahoin pelkään että täällä Pohjois-Korea2:ssa hänestä tulisi jahdattu.

Comments are closed.